|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
20.11.2015 17:58:06   
madre
na bebu, moje guzove i batakeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1101
20.11.2015 18:02:08   
vocicana
Dobro predvece user posted image moje.
Mi ruckali, ja se jezim nesto vise od tog jedenja user posted image , sutra imamo rucak I veceru, slavsku, a bas ne volim da se prejededam, a ne ide da odes na slavu I ne mozes da se posluzis hranom. Ali...bicemo fini.
Vidim da ste uglavnom dobro. Ja se jednom u toku noci probudim, pa moram po jedno sat I po, ubijem se razmisljajuci, sta cu kako cu, opet se onesvestim, pa onda posao. Marinchice, ja sam muku izmucila sa brisevima do ove nedelje, a to za urin, ne brini, promenljivo do kraja.
Ja nisam za epidural, kicma mi je losa I u globalu nisam pristakica epidurala. Svako ko moze neka se prirodno porodi.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1102
20.11.2015 18:05:55   
vocicana
Nasmeja me sa guzovima I butkamauser posted image user posted image
A Emiceeeeee, kakve zarazne bolesti, nemamo mi to, ne uzgajamo te vrste. Salim se naravno da si zdrava, samo ruckaj, uzivaj u drugoj trudnoci I poljubi onu srecicu!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1103
20.11.2015 18:13:54   
Animsaj9
madre ti batačići user posted image ce spasti kad dodje beba user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1104
20.11.2015 18:26:34   
vocicana
Slusaj bolje bi bilo da stvarno tako bude inace nece biti dobro ovo ozderavanje "ovih dana"😇

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1105
20.11.2015 19:15:18   
vocicana
Ej zene, ima neka clanica New mom, ona je trudna jebo te cetvrti put!!! Ja ne mogu da verujem! Bravoooooo

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1106
20.11.2015 19:17:37   
alex88
user posted image za nju,treba da se deca radjaju,naravno ko ima usloveuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1107
20.11.2015 20:36:17   
vocicana
Brate mili, cetvoro dece, to je stvarno prelepo, a ja sam u cudu. Nista ne govori, samo je ticker popravila.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1108
20.11.2015 20:40:58   
vocicana
Kako ti je sladak ticker Marinchice.... Kao secer.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1109
20.11.2015 21:05:02   
marinchica
Hvala Voci. Secam se kad sam zatrudnela, mislila sam....kad dodjem do roze drveta na sredini tickera....na konju sam. Evo...jos malo dotle. user posted image
Ja Voci mislim....to dok probjemo led s prvim detetom. Onda hop hop, hop, drugo, trece, cetvrto...user posted image
Idemoooouser posted image
Meni se svidja tvoj ticker jer se vidi izgled bebe i ima opis dole sta se desava.
Kuluser posted image
I ja sam dobila bootylicious zadnjicu. Prati rast stomaka...
Obucem helanke, muz samo ablenduje obrvama... dzabe, imamo veto zbog polipa do kraja trudnoce.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1110
20.11.2015 21:07:00   
popkica bebic
Dobro vece, mame, a i laku noc! user posted image Sada sam legla. Od 15 do 6 sam bila na nogama. Dala krv, urin, bris, a zubara sam jedva prezivela. Nekom krntijom od autobusa dodjosmo kuci, pa su se 2 ture vesa oprale, treca se sad pere. U utorak slavimo slavu, a sutra i preksutra se ne radi, a ja u pon.i utorak radim. Ne znam ko ce sve da spremi. Preumorna sam, preforsiravam se do iznemoglosti. Ljubim vas sve, kuckamo se, ako Bog da, sutra.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1111
20.11.2015 21:11:29   
Animsaj9
Joj da je zadnjica , ja sa ovih 7,8 kg vise mislim da je 60% otislo u sise. Na vrata ulaze prvo sise , stomak pa ja user posted image

Direktna veza do poruke: 1112
20.11.2015 21:15:13   
isidora88
kako ste vi sve vredne, ja sam stvarno lenjivac, kaze mi i sin, mama ti si lenja i jedes kao krmacicauser posted image
upravo jedem kolace, stvarno sam prase.
meni se tako ide na slavu, obozavam svu tu ukusnu hranuuser posted image , samo o jelu mislimuser posted image
mm sutra radi, nemam pojma sta cu ja sutra sa matejom, valjda se necemo smoriti

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1113
20.11.2015 21:17:43   
vocicana
Duso user posted image
Moj ablenduje I ne prestane od kako sam otisla za Holandiju, kada je video da sam donela sa sobom I attribute koje sam mesecima topila cekajuci trudnocu, bio je zbunjena ono je trebalo videti. Sada je lepo, stalno mu prenosim svaku novost, ali cim spusti ruku na pupu, bebica se smiri. Ali osecace tek, bas se radujem. Od prvog pokreta tvrdim da mi je bas lepo, da uzivam u ovoj srecici, videces, jedva cekam da osetis ovo, pa da pises kakav ti je osecaj. user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1114
20.11.2015 21:19:43   
vocicana
Ja Isi nisam pri tolikom apetitu, a bas ne volim ono od stoka do stoka, ali sutra se mora izdrzati, pa kud puklo da puklouser posted image .
Mada ne zalim se na salate...malo mesa...a paprika u svim varijantama....Boze udavila bi se u njoj.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1115
20.11.2015 21:20:26   
vocicana
Od stola do stolauser posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1116
20.11.2015 21:23:56   
alex88
O dusa mala,mogu da zamislim kako ti je rekao user posted image
I ja mislim samo na hranu pogotovo kad su u pitanju slavlja,mm ide sutra na slavu,ja necu ,bice mi mnogo 200km voznje,al poslace mi nadam se user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 20.11.2015 21:24:49 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1117
20.11.2015 22:10:04   
madre
evo i mene, verovale ili ne, pijem kafuuser posted image mnogo mi se pila, danas sam samo jednu popila... imam dve masine vesa da prosterem. bogi pajki... sva sam nesto troma. sto se slava tice, sutra i prekosutra idemo na tri slave i mom tati je rodjendan,puci cuuser posted image inace, ne znam sta tati da kupim za poklon, uvek do sada sam lepo smislila, a sada mu nekako bas nista posebno ne treba...
ja jos varim ono sto sam pojela za rucak, a posle omlatih i kutiju mancmeloauser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1118
20.11.2015 22:19:42   
marinchica
Ahahahahaha, Voci, ludaku jedanuser posted image user posted image
ja mislim da treba da otvorimo temu gde cemo kopirati postove sa pisanim "lapsusima"
za anale.
hahahahah, nasmeja me pred spavanje, sve mi stomak skakuce koliko se smejem.
Ja vise ni ne gledam svoje lapsuse, koj razume, razume.
Evo opet me uvati stomakoskakavica...user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1119
20.11.2015 22:20:41   
dijana1*
Voci imas iznad posta opciju uredi pa mozes da ispravis poruku ako si pogresila. Znam da te tastatura cesto zeza.
NM je stara clanica, bas sam se obradovala kada sam videla da ceka i cetvrto dete. Mi smo prvo zajedno cekale i porodile smo se na isti danuser posted image
Momci su zaspali a ja odmaram i cekam da mi dodje mm da malo cavrljamo.
Meni je sutra godisnjica braka , 6 godinauser posted image volela bih da spremim mm tortu ali stvarno ne mogu pored njih dvojice. Cim sam malo duze na nogama sve me zaboli a pogotovo stomak. A sto se tice slava, bas veceras kazem mami kako mi se ide negde na neku dobru posnu slavuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1120
20.11.2015 22:22:15   
dijana1*
Marince imamo temu najsmesniji citati sa RR. E tu nema cega nemauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1121
20.11.2015 22:25:08   
New Mom

IZVORNA PORUKA: vocicana

Brate mili, cetvoro dece, to je stvarno prelepo, a ja sam u cudu. Nista ne govori, samo je ticker popravila.
user posted image user posted image user posted image

Ajme! user posted image Sa sve „jbt". user posted image
Ima tu silne price koja prati saopstavanje da cekaa trece dete. A za cetvrto bolje da ne govorim. Al dobro, ruzne teme po strani.

Elem, da, ja sam New Mom i cekam svoje cetvrto dete. :) Imam cerku od 5.5, sina od 3.5 i cerku od 1.5 godine.
Vama sam pretezno nova, al sam ovde vrlo stara. Poneko od moje ekipe je jos tu. Upoznacemo se vec. :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1122
20.11.2015 22:28:47   
madre
znamo, bre, koliko ih imas i koliki su, nego daj one socnije detaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1123
20.11.2015 22:31:12   
dijana1*
NM drago mi je da se ponovo druzimouser posted image user posted image
Ali moram reci "jbt" al si hrabrauser posted image
I sama sam imala problema kada sam rekla da sam treci put trudna. Najburnije je moja mama reagovala ( u negativnom smislu). a eto sada mi najvise pomaze. Tako da te sve razumem.
Iz prve postave smo za sada Ti, Anck i jauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1124
20.11.2015 22:33:40   
New Mom
Znas ti, Di, Anck, jer smo nekadasnje tromesecje. Isi pride.
A socni detalji - ne, nije morsko dete ni ovo, uspeli u drugom ciklusu i opet imam nocnu moru da cu se poroditi na Kacin rodjus.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

ciro

koje ime vam se vise svidja

sara (43%)

anja (28%)

mia (29%)

Ukupan broj glasova: 177

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here