|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
19.11.2015 22:33:49   
vocicana
Lisa, Suzi. user posted image user posted image
Ode Voci na spavanje, oh sutra je vec petak, ja sam zavrsila posetu sestri I sada punih baterija idem u krevet, uzivala sam sa mladjom sestricinom, lutka moja!
Sve vas ljubim moje user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1076
19.11.2015 22:34:33   
dijana1*
Da sam ih donela kuci otisle bi u guzicuuser posted image
Ovako mi je sladje, pogotovo sto nisam ni znala za njih. Prvo sam mislila da je skrivena kamerauser posted image ipak se blizi NG, zamisli zovu te iz banke da ti isplate pare hahaha

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1077
20.11.2015 0:32:29   
alex88
Laku noc Voci i ostale user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1078
20.11.2015 9:02:56   
Modessty
N eznam da li ste već pisale o tome, al jutros videh vest pa rekoh da vam stavim:

Od Januara 2016 besplatan epidural za sve porodilje

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1079
20.11.2015 9:06:15   
madre
da li je moguce da nikog nema od jutros i da se bas ja prva javljam sa ove slogirane tastatureuser posted image
dobro vam jutro! evo ja upravo doruckovala i vracam se da malo dospavam... bogi mi u vrticu... mm i ja smo bas lose spavali nocas, ja kasljala a on se mucio sa temperaturom, tako da sam bas umorna!
sve vas grlimuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 20.11.2015 9:11:43 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1080
20.11.2015 9:17:45   
Lota
Dobro jutro stomacici!
I ja sam ispratila dete u vrtic, doruckovala i sad se spremam da pravim spisak za porodiliste, da polako pripremam stvari. Juce sam usla u 9. mesec user posted image .
Cula sam vest za besplatan epidural od NG, za mene je kasno, ali svakako razmisljam o tome. Prvi porodjaj je bio bez epidurala.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1081
20.11.2015 9:36:56   
Animsaj9
Dobro jutro user posted image .... Evo i ja sam jutros procitala za epidural.... Ali ja nisam pristalica... Hmm svasta sam se nagledala na poslu, tako da bi izmedju njega i cr izabrala cr. Mada kazu za ns betaniju da nisu nikada imali komplikacija sto se tice epidurala.

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1082
20.11.2015 10:30:03   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image
Danas gužva od šest kod nas! Nosili smo rođendansku "tortu" u vrtićuser posted image pa smo se pre toga slikali sa njom, pa se Vojin specijalno sredio da bude lepi slavljenikuser posted image istini za volju rođoš mu je u nesdelju ali smo odlučili da ga od ponedeljka povučemo iz školice pa onda danas slavi tamouser posted image baš sam srećna i ponosna što smo ovo lepo uspeli da izvedemo, iscrtamo, izlepimo, upakujemo, nadam se da će da mu bude lep dan!
Ja nisam bila za epidural, uvek bi bez ičeg ali me priroda opredelila prinudno na cr ovaj put! Ali u svakom slučaju, tako i treba i uredu je da je besplatan i da svaka žena ima pravo izbora - da to ne bude luksuz!!!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1083
20.11.2015 10:34:11   
Animsaj9
sonya sta je tebi indikacija za cr ?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1084
20.11.2015 10:52:26   
Anoniman
mi samo da vam mahnemo, bebac spava, bila nam patronazna kupala nas i sredjivala pupak, kakva je bila u stomaku za sad je i takva, mirnoca jedna maminauser posted image u odnosu na U mi je mrvauser posted image , jer je U bila 4100, i 60, obim glave 39, 5, a ona 3900, 52 i glavica 35user posted image sikimo mada joj spremim i dohranu oko 20ml popije hippa, nekad i 10ml, bitno da je zadovoljna...

U je super prihvatila, voli je, ali se razbolela dok sam ja bila u bolnici, pa je bas zaribalauser posted image kaslje kao magarence malo, nadam se da ce uskoro biti bolje, pomaze mi oko bebe, jedino nam je problem sto hoce da spava sa nama, a nije htela pa ima nekoliko meseci, a po celu noc kaslje pa budi bebu, jedino tu ne mozemo da se objasnimo...ali sve ostalo je okuser posted image

mislimo na vas drugariuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 20.11.2015 10:54:26 >

(odgovor članu Animsaj9)
  Direktna veza do poruke: 1085
20.11.2015 11:02:08   
marinchica
Uh Um kad ti vidim post ogreje me. kako je to diiivno, ja jedva cekam moju bebu, toliko sam se naplakala za njom i klecala i molila se Bogu da je dobijem, da mislim da je iz ruku necu ispustati nikad.
Ja sam jutros isla da vadim krv i dam urin, i prekjuce mislim da odem da kupim onu posudu za urin i setim se kad smo usli u kucu vec, i lepo kazem ajde da se vratimo, kaze mm da uzmem sutradan, umoran je. Ajde, bilo mi zao. Jutros skocim u 5 iz sna, upalio mi se alarm, em nista od sinoc od 8 nisma jela, i nisam kupila posudu, izem ti posudu. Juri u dezurnu s punom besikom pa u DZ. Mutna mi mokraca nesto bas mi se ne svidja...user posted image , sad ce da mi zacepi neki antibiotik....
Ljubim vas sve i lep dan vam zelimuser posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1086
20.11.2015 11:32:17   
sonyasha
Animsaj, prošli porođaj se završio hitnim cr kod naponauser posted image pa kažu i sada će cr, mada je sada i bebac karlično, ako se ne okrene u finišu!
Mar, ne mora da znači da ako je mutna mokraća bude problema! Kod mene celu trudnoću mutna a sve ok, samo jednom nije bila mutna i tada mi rekoše proteini u tragovima pa sam se oduzelauser posted image
UM, drago mi je da ste dobri i da se lepo slažete! Nadam se da će da bude samo bolje i Una da ozdravi što pre!user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1087
20.11.2015 11:40:06   
alex88
Dobro jutro i od mene,ja uvek zadnja na jutarnjoj prozivci user posted image .

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1088
20.11.2015 12:03:02   
MAMAMAJ
Dobro jutro devojke.
Vojinu danas lep provod želimo, Sony! user posted image
Meni je svekar još tu, pravi mi veeeeliku žicu za veš na terasi
Mm mu pomaže, deca se igraju, ja odmaram, opet sam lepo spavala, hvala Bogu.
Imala sam jutros i jednu leđnu kontrakciju, trajala je možda pola minuta, videćemo u utorak šta će mi reći dr.
Za epidural nisam zainteresovana, bar do sada nisam bila, a mislim i da neću.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 20.11.2015 13:24:42 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1089
20.11.2015 12:10:01   
sonyasha
Ženske, znam da će da zvuči smešno, ali nisam imala te pojave u trudnoći sa Vojinom! Kako osećate te krsne kontrakcije, pripremne? Jel kao neka boluckava jeza duž krsta i traje npr. pet do deset sekundi. Baš je neprijatan osećajuser posted image Sa porođaja se sećam konkretnih bolova a ovo mi je baš čudno, javlja se u zadnjih nedelju dana, pa možda tri puta i to kada legnem user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1090
20.11.2015 12:10:40   
isidora88
Dobar dan trudnjaceuser posted image
Ja ocajno spavam, divim se kad procitam da ste se lepo naspavale. Mene muci nesanica, legnem kasno, rano se budim, novu se vrtim i budim 10 puta.
Ne znam jel bebac porastao, ali samo se migolji, ne suta onako jako kao pre, stalno neke brige. Jedva cekam UZ

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1091
20.11.2015 12:57:55   
Animsaj9
marinchice ne brini za urin , to je normalno u trudnoci i da u njemu ima krokodila user posted image ...i ja sam imala i bakterija i proteina, mada mi je uk bila negativna , time se ne trebas opterecivati.
UM uzivaj sa svojom dobricom , naravno da je dobra kad joj je lepo i kad je sita user posted image

Direktna veza do poruke: 1092
20.11.2015 13:06:17   
marinchica
Vi ste zenske zmajevi kako me ohrabrite uvek. user posted image
Obozavam vas!
Ok, spremila podvarak, kiflice(na mm zahtev repriza) i rusku salatu. A da i jagnjecu corbu.
Lezem, pustam radio, nista me ne interesuje do kraja dana da radim. Ionako me vec krsta bole.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1093
20.11.2015 13:22:27   
Animsaj9
odmori marinchice ... i ja sam sredjivala kupatilo ,i dosta za danas, umorim se jako brzo , ne mogu sebe da prepoznamuser posted image

Direktna veza do poruke: 1094
20.11.2015 13:22:35   
madre
sony, ja vec dugo imam BH kontrakcije i one kod mene nemaju veze sa krstima, samo se jako i bas neprijatno stvrdne stomak, na nekim mestima se malo i izoblici (izboci), ne znam kako bih objasnilauser posted image
marincice, danas si bas bila domacica, probaj da tvoj danasnji meni nekako stigne i do svekrveuser posted image
isisdora, i ja lose spavam, to me bas nervira... probudim se i blejimuser posted image onda moram da nadoknadim kada odvedem bogija u vrtic i doruckujem!
UM, da una brzo ozdravi, pa da bas uzivateuser posted image jesi li i uni na pocetku davala po malo dohrane?
mamamaj, svekar ti je zmajuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 20.11.2015 13:30:53 >

Direktna veza do poruke: 1095
20.11.2015 15:43:48   
emicaa
Da vas i ja pozdravim,stigao mi danas nalaz,nemam nikakvih zaraznih bolesti user posted image
Inače muku mučim sa gladi,uhvati me nekontrolisana glad pa onda jad se najedem dodje mi muka i tako u krug.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1096
20.11.2015 16:07:15   
alex88
user posted image za nalaz user posted image .Pokusaj da jedes cesto a manje kolicine

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1097
20.11.2015 16:14:13   
emicaa
Ma nisam ni očekavala da sam dobila nešto user posted image tako i jedem ali opet,samo me odjednom glad uhvati i jedva dočekam da bilo šta pojedem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1098
20.11.2015 17:42:51   
madre
emice, ta glad mi je vrlo poznata! i sve ostale vrste gladi ovog sveta sam upoznala u ovoj trudnociuser posted image
evo upravo sam pojela dva puna tanjira boranije, dve velike kriske hleba, salatu, a onda..... celuuu pavlaku kasikomuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1099
20.11.2015 17:54:30   
Animsaj9
madre samo ruckaj koliko ti prija user posted image sve to ide na bebu user posted image ,

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

ime za deckica
pisuljica

david (34%)

luka (34%)

andrej (33%)

Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here