Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 12:16:58
|
|
|
|
marinchica
|
Um, zlaaaato nase, dobrodosla nazad, mnogo si falila!!!! Uh Isi....ne znam bas, kod nas cesto dolaze deca moje zaove na par dana...sta sve napricaju i istrtljaju, cenzura ce morati kod nas da bude zestoka. mozda zavisi i od deteta, neko je cutljivo neko brbljivo, ali klinci sto su oprali svoje zadnji put, kukuuu Ono-gledaj kakav je tata sto Sonyasha kaze, njegov otac je...da ne pricam-zena mu sece hleb i sniclu kad sednu da jedu, sipa supu(ne moze on sam), kad zadrema na kaucu lupa rukom od stocic-sifra-jede mu se slatko. meni moj da lupi o sto, lupila bih i ja njegao glavu, pa ko ziv ko mrtav Kakav mu je otac razmazen, mm je zlato kakav je mogao ispasti. majko mila al me boli glava od jutros, vrat mi se opet zeznuo nocas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 12:52:27
|
|
|
|
alex88
|
Marince nasmeja me ,cuti kad je dobar ispao.Ma njima kako dozvolis i kako ih naviknes.I mene zeza glava od juce,zaboli pa stane,pa tako u krug a bebac mi se bas umirio 3dana,samo se javi pomalo da ne brinem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 12:55:43
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari evo i mene... odvela bogija jutros u vrtic, pa otisla izvadila krv, pa produzila na dorucak, pa nazad u krevet... malopre ustala sva slogirana, sada pijem kafu. veceras idem po uput za komisiju. emice, mislim da je vreme da nam se pridruzis mada ja ti kazem nesto koja sam se prikljucila sa punih 13 nedelja UM, sada ide prava uzivancija pisi nam kako nora sisa, je l dobra, kako je Una reagovala... dijo, ti samo sto nas nisi napustila, uskoro stize i tvoj bebac, i sony isto
< Poruku je uredio madre -- 19.11.2015 12:58:17 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 12:56:54
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: marinchica kad zadrema na kaucu lupa rukom od stocic-sifra-jede mu se slatko. ovo je ludilo kad se ne zagrcnuh kafom, onako ozbiljno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 13:03:31
|
|
|
|
emicaa
|
Madre ma ja ću zabušavati do osmog mjeseca pa ću onda kad se porodim kukati što nisam više svraćala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 13:08:02
|
|
|
|
madre
|
ma to je zato sto si vec deo uigrane ekipe u razgovorima mama dolazi nam svakako da nam pises bar kako bebac napreduje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 13:24:25
|
|
|
|
marinchica
|
ej alex mislim da je to jer ce promena vremena uskoro, jos danas ovako posle hladno drago mi madre da te nasmejah....more ja bi jednu motku, pa udri to. kaze on , ne znam kad to bese "Ja deco, kad moja M umre, necu vama biti na teretu, ja cu u dom, sta cu ja vama" bas me iznenadio. ja rekoh: "A odakle vama ideja cika D d ce ona prva da umre?" Ja mislim....da je mogao tad da me ubije.... Ja i moj dugacak jezik....hihihi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 15:15:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobar dan, drage. Došao mi svekar, uživamo, deca ga se baš poželela, završava sitne stvari po kući, koji njegov sinak nije a ja odmaram, sveki mi poslala sarmu, ne moram da kuvam. Joj, šifra za slatko, pre, preludo... Prava je on šifra. Mm ovako više kao od Bebilule, kad tražim, on ako ima vremena, uradiće, i ako ne zaboravi, zbog onog 'posle ću'... Sam da se seti, teži slučaj, sve i da haos po kući treba da se preskače.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 16:02:55
|
|
|
|
alex88
|
za sveki i sarmu,a i za svekra.Meni iskreno moja nikad ne bi poslala rucak tj ne bi se setila,nije slala ni svojoj deci kad su ziveli sami ,to me malo pogadja otkad sam trudna kako nema osecaja,ali u sustini bas me briga nismo svi isti i osecajni.Znaci Mamamaj i Bebi nisam jedina ciji muz stalno govori Posle cu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 16:16:54
|
|
|
|
isidora88
|
Emice prikljucuj se ekipi, sta cekas vise Bravo za svekrvu i svekra. Alexx sta reci meni rodjena mama se nijednom nije setila da dodje i da mi pomogne, ne pricamo skoro 2 meseca. Mislim da sam zavrsila sa njom. U se i u svoje kljuse
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 16:26:22
|
|
|
|
alex88
|
Meni mama nije blizu inace bila bi tu,dolazila je jednom da mi ocisti generalnije kucu,a svekrva i ne pita,cak ni zaova koja zivi u istom mestu.U sustini ne treba meni da pomognu nego sinu/bratu,zao mi je sto sam ja glupa i uvek bi pomogla i pritrcala svakom,to me bas pogadja ponekad u ovom stanju,pa nisu pomogle ni pitale oko zimnice nego smo sami,muskarac pravi ajvar pored rodjene majke i sestre .Tako da Isi razumem koliko je to tesko,kad se rodjeni ne sete da samo pitaju jer ti treba nesto.Nego necemo da se nerviramo,da smo zivi i zdravi ,sve cemo ostalo lako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 16:28:28
|
|
|
|
marinchica
|
Uh rastura me glava i dalje.... Ali fraza ostaje:"Booooooze, ove danasnje snajeeee kakve su" Svekilice, tvoja svekrva je CEO dan cuvala tvoju decu i kuvala i spremala, i vodila na letovanje unucice. Dodju dva sata da se poigraju i zapale jer ih bole ledja. Kaze meni moja-"Sta je meni radila ona moja svekrva, kad se setim" Ja je gledam, mislim se, sestro, imas li ogledalo Mada u toj prici se vise nervira mm, ja skresem, onda ih nema jedno 3 meseca, pa dodju opet. nego ko ih sljivi...sinoc mogu da se zakunem, ali zakunem, dok sam lezala i citala knjigu da se nesto mrdnulo unutra....videcu bas, cekam da li ce se ponoviti, jeste rano, ali ko zna...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 16:41:49
|
|
|
|
alex88
|
Joj Marince i mene ubi ova glava,malopre bila da merim pritisak dobar je .Mozda i jesi oset_ila,nismo sve iste,mog nemirka sam takodje pocela rano da osecam
< Poruku je uredio alex88 -- 19.11.2015 16:44:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 16:59:10
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece drugarice moje. Marinchice, ja nisam kukala na mog, taman posla, niti sam u fazonu da mu serviram, ali postoje stvari koje bi svaka od nas menjala, bilo mi je zao Popkice kada je pricala da se smorila jer pop radi puno, a njen rad?! Ona figurira, zato kazem balkanci, ali da znas da Di u pravu za to sto pises. Naravno da ne zivimo u robovlasnickom drustvu, ko koga vise sluzi I trpi gro stvari. Zato ti ja saljem veliki , moguce da si osetila bebicu, moja sestra je jako rano osetila prvu cerkicu. Um, zenskice, bravo za tebe, sada je porodiliste iz tebe, svoju decu ljubi, voli, mazi, javi kako je Una, a mala sigurno uziva . Di brojis sitnooooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 20:38:42
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro vece drage moje! Mi stigli danas u Kv, ujutru u laboratoriju, a u 12h zubaru, zgadilo mi se vise. Kako ste vi? Moji svekijevci su dobri, pomazu, postuju, pate kad patis, raduju se tvojoj radosti. Ali, veliku manu imaju - guse! Podjemo nekud, zovu: gde ste, mesaju se u vaspitanje deteta, u hranjenje i sl. Sva sreca ne vidjamo se cesto. Dok smo ziveli u KVu, ne znam u kom periodu "napravismo" V, jer su i po 3 puta na dan svracali. Najgore je sto dave i gnjave, ali opet, imaju veliko srce, pa sad, mozda bolje i ovo moje nego da ih i ne interesujemo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 21:32:13
|
|
|
|
isidora88
|
Mm uspavljuje Mateju, ja cekam da ustane pa da ga osisam, valjda ce mu usi ostati na broju ne znam sta ga spopalo, nece kod frizera, hoce sve sam, samo bi nesto majstorisao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 21:49:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Trudničice kako napredujete? Vidim piše se na veliko ako ako, tako i treba, kad dođu bebaroni nećete imati vremena (bar ja nemam). Ali uzivam sa svojim ćerkicama, divno je biti mama!!! Grliša za sve, ljubim vas!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 21:51:55
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Evo nas, samo da mahnemo. Tako je malo čekalica ostalo što su čekale samnom. Samo madre i marinčica ali ona je nova . Mi evo ležimo na ko troli u Frontu, nadam se da sutra izađemo kući. Moja bebica juče na uz 1500grama. Prava mala veknica . Jedino što sno malo postavljeni karlično Evo jedan grliša za sve. Nadam se da ću uskoro regulisati net, pa ću više pisati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 21:53:49
|
|
|
|
alex88
|
Suzi ,ja jedva cekam taj dan da postanem mama,ljubi nam lepotice male
< Poruku je uredio alex88 -- 19.11.2015 21:54:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 21:59:02
|
|
|
|
Animsaj9
|
Uzivaj Suzi , oni su najveće blago, i mi jedva čekamo da nasi bebironi dodju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 22:02:10
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Aaaaa, post od tri kilometra i odeeeee... Danas mi je Brexton Hiks ceo dan tu, steže se stomak svako malo, ali bezbolno. Ne plašim se, telo mi se priprema, čim su u pakegu prosutni i BH i ovaj noćni raspad kostiju. Mada, primetila sam da što sam danju aktivnija, manje me bole kosti u toku noći. Još dve nedelje i oooozbiljno ću vežbati. A svekijevci ponekad smaraju, imaju svoje bube, ali svi ih mi imamo, i da su moji roditelji u pitanju, nekad bi me smarali, tako da ih ne bih menjala nikad.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 22:10:57
|
|
|
|
17 joka
|
drage samo da vas jako i nemojte nikom dozvoliti da vas nervira i pogadja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 22:18:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Evo kao papagaj sam, uvek kopirajte post pa onda potvrdite. Pa ak vas izbaci samo paste. Ja sam danas preforsirala i naravno celo poslepodne kontrakcije me ubile. I to bas boli stomak i krsta. Zvali me jutros iz vrtica da je Kosti crveno oko i da dodjem po njega, nakon 5 mon me zvali iz banke da dodjem da mi odblokiraju racun koji je u blokadi vec godinu dana i da mi isplate pare. Bas sam se obradovala , bukvalno sam dobila poklon. Tako da sam otisla po Kostu, pa kd dr., pa u banku i onda smo K i ja isli da kupimo bebi skafander. Dosla kuci malo odmorila pa spremila rucak i onda otisla da kupim staze za hodnik koje sam pikirala pre 3 dana sta ti je zensko cim dobije pare odmah potrosi hahaha.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 22:20:25
|
|
|
|
alex88
|
Bas tako Di,ali skoro uvek za pametne stvari potrosi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 19.11.2015 22:22:52
|
|
|
|
isidora88
|
Dijo i ja tako, cim imam pare moram da potrosim, prosto me svrbe u dzepu. Ni mm ni ja ne znamo da stedimo, uzas Lisa bravo za bebirona Suzi uzivaj
|
Anketa
ime za devojciculamijaanamisljenje o imenima aurora ili laraaurora (
30%)
lara (
59%)
ili komentar :) (
11%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!