|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
18.11.2015 21:50:02   
Animsaj9
Jesam li ja to najmlađa? - '89 g

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1026
18.11.2015 21:51:20   
dijana1*
UM bitno da ste kuci i da je sve proslo kako treba. Oooo srecnice kada te nisu rezali i sili a o kontrakcijama na 5 min mogu samo da sanjamuser posted image
Madre ja sam vodila racuna sta jedem dok su bile one vrucine ali kako je zahladnelo cvrc i apetit se povecao. Cini mi se da sam u 7 i 8 mesecu najvise dobila.
Neko me je pitao za ime. Nismo jos odlucili ali najvise nam se vrti Uros. user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1027
18.11.2015 21:55:23   
dijana1*
A sto se tice muza ja svog zezam da zivi kao student. Dodje covek sedne jede, ustane, daj ovo, daj ono, uvek ima cisto i oprano. Posle rucka odmori kao beba i takouser posted image
A to da on usisava, kuva , cisti , pere, sprema hahahaha taj film mogu da zaboravim.
Ali sam se zato i ja povukla iz mnogih muskih i finansijskih poslova.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 18.11.2015 21:56:20 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1028
18.11.2015 22:01:14   
alex88
Posle Um moguce da si najmladja user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1029
18.11.2015 22:57:18   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: alex88

Posle Um moguce da si najmladja user posted image

I mene user posted image ja i UM smo generacija user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1030
18.11.2015 23:25:44   
isidora88
I popkica je generacijauser posted image
Sto se tice muza, ne mogu da se zalim, moj sve radi. Ja sam izigravala domacicu samo dok smo se zababljali, cim smo se vencali pocela sam da komandujemuser posted image , kaze mm da sam ga bas zeznula, mislio je da je nasao idealnu zenu, kad onouser posted image
Kuva, pere, usisava, fetish mu je kuhinja i kupatilo, to je njegova teritorijauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1031
19.11.2015 7:08:50   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image
Kako ste od jutros? Ja sam se nešto baš naspavala, prija!
Setim se juče Di, bukvalno kako sam ušla u 36. nedelju kao da sam na baterije, svuda bi da idem, sve bi da radim, bukvalno neki napad energije! Sećam se toga i iz prošle trudnoće! Verovatno nas telo tera da švrćkamo da bi se lagano pripremale, otvarale!
UM, drago mi je da ste stigle kući i da je porođaj bio brzinski! Stalno na fejsu vrebam da ugledam Norinu sličicu! Svrni nam kada budeš mogla!
Di, meni je to fer dil, ako sam ja žena domaćica ti budi muž koji radi i donosi da o tome ne moram da brinem! Mm je uglavnom ok, ali ima nalete tipa "kakva si ti to žena kada ne mariš da li ima ručka" - jednostavno ista takva ko i ti muž koji me pušta da sam od 8 do 6 na posluuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1032
19.11.2015 7:16:35   
dijana1*
Jutro, moze kaficauser posted image
Moj plan za danas , nastavljam pranje i peglanje. Ne mogu sve za jedan dan jer stvarno ima mnogo jos plus redovni ves kog inace ima na kamione. Deca se bas prljaju i stalno presvlace.
Sonya u prosloj trudnci me je ubio 8 mesec, bas sam se lose osecala. Stalno neke vrtoglavice, nesvestice, nisam mogla do vc bukvalno da odem i kako sam usla u 9-ti kao da sam se ponovo rodila. Sto kazes nova energija, nova snaga, neverovatno. Tako i sada. Drago mi je sto sam se resila straha i sto bas uzivam u geganju i stomacicuuser posted image
Idem da spremim klince za vrtic pa posle kuckam.
ljubim vas sveuser posted image
E da , rece mi dr juce e sada mozes da se opustis i normalno kreces, ukidaj utrogestan ( koji sam odavno ukinula) trci za klincima, radi ama bas sve sto hoces. Reko bas bas sveuser posted image pa dobro ne moras bas bas sve. Tako da tv ostaje za januaruser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 19.11.2015 7:19:38 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1033
19.11.2015 7:32:22   
bebilule
Jutro trudnjace, koja je sad na redu. Dijana, ukljuci i tv,bkad mozes sve raditi mozes i jednu epizodu odgledati.
Ooo tema muzevi user posted image . Sta znam, moj mm nije bezobrazan niti glumi homo balkanikusa. Jednostavno nije naucen i nema osjecaja za to. Kad ga zamolim da usisa on ce to uraditi ali se nece sam sjetiti. Kuhati ne zna... Ali.zato je ucio ko konj da bi danas imao super posao. Na tom polju stvarno se trudi i cesto je na tockovima i ne mogu biti govno da ga lomim nekim kucnim poslovima kad nekad predje bruku kilometara sedmicno ..jos cijeli dan sa studentima... Radim i ja, supee mi je posao..jest prosvjeta isto pa plata ko plata, ali daleko.je to od njegovih primanja. Tako, neka njega za racunarom i u knjigama, s tim sto uskoci cesto i uradi sve sto ga zamolim i sto.zna. Drugo, jednom smo o ovome pisale - nisu oni krivi koliko su im majke.krive. Stoga drage moje, ne pravite od sinova slucajeve tipa ljubi ga majka, majka ce to...nego ih osposobite za samostalan zivot i postovanje zene. To vazi i za mene i mog prvenca, ljubi ga majka user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1034
19.11.2015 7:35:32   
Anck Su Nmaun
Dobro jutrooo

Ba ssam lose spavala, malena se usunjala u krevet negde tokom noci i samo se sutirala, cak mi je i pretila user posted image ko zna sta je sanjala.

Ispratil klinceze u vrtic pijuckam kafu i.. nemam pojma sta cu..mogla bih da usisam. a posle da jos malo spavamuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1035
19.11.2015 7:38:25   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: bebilule

. Drugo, jednom smo o ovome pisale - nisu oni krivi koliko su im majke.krive. Stoga drage moje, ne pravite od sinova slucajeve tipa ljubi ga majka, majka ce to...nego ih osposobite za samostalan zivot i postovanje zene. To vazi i za mene i mog prvenca, ljubi ga majka user posted image

Uhh tu je moj negd, jedinac..ljubi ga majka. Ali da ne gresim dusu hoce da pomogne..ali kad je raspolozen, kad je umoran citav dan je na meni da planiram i vodam decu, kupam i sve ostalo a onda sam user posted image

A kad su mi rekli da je sad decak... odmah sam ove reci rekla... nece bre da mi bude razmazenko i mamin sin!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.11.2015 7:39:11 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1036
19.11.2015 8:25:40   
Animsaj9
Dobro jutro user posted image !
Ajte na kafu, evo kuva moj muz.
Ja sam tako lepo spavala, nije bilo grceva, a ni ustajanja da se piskiuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1037
19.11.2015 8:40:16   
bebilule
A cudan je to fenomen. Nekidan slusam zenu kako kuka i kritikuje muza. Istrese se na njega ko da je guser posted image . Onda sinu od 18 god servira ribu, ali prvo mu je sve fino ocistila od kostiju user posted image , pa sklonila iza njega razbacanu garderobu, castila ga sa 5 evra kada se istresao na nju kao na kucnu pomocnicu sto mu je rucak bezveze.... Pritom nijedna djevojka nije dovoljno dobra za njega. Jbt, gledam i kontam ko je ovdje lud!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1038
19.11.2015 9:09:16   
vonavoj
Dijana,sad vidim tiker,vec 37ma!! Svaka cast,vreme leti!!
Sony,osmi je najgori!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1039
19.11.2015 9:09:49   
Animsaj9
user posted image bebilule, toga ima sve vise, i čudna je ta spona majka-sin, i zena - muž, trazis nesto u svom muzu sto od njega nije napravila njegova majka, i kazes eeee ja cu drugačije sa svojim detetom, ali retko koja majka uspe da ne napravi od sinova mezimce, ima ali je retko..

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1040
19.11.2015 9:21:38   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

user posted image bebilule, toga ima sve vise, i čudna je ta spona majka-sin, i zena - muž, trazis nesto u svom muzu sto od njega nije napravila njegova majka, i kazes eeee ja cu drugačije sa svojim detetom, ali retko koja majka uspe da ne napravi od sinova mezimce, ima ali je retko..

Zato se ja malo i plašim da imam sina user posted image mada ja sam strožija i sa ćerkama, iako većina kažu da sam preblaga i da mi skaču po glavi, ja to ne primećujem user posted image meni su one poslušne jedino ne vole da spremaju ali i to će naučiti, ne mogu od njih da očekujem puno ipak su male za neke ozbiljnije poslove.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1041
19.11.2015 9:27:19   
sonyasha
Ženske, u toj sponi majka-sin zaboravljate jedan bitan faktor a to je tata! Priroda je udesila da dečaci oponašaju očeve i majka zato može da napravi evolutivni pomak kod sina ali ne potpun jer je tata uvek tu sa svojim modelom ponašanja!
Druga stvar koju moram da priznam, a to je da postoji patologija majka-sin i to je nešto što nosimo genima, zato ženske moramo da se žestoko potrudimo da od naših sinova napravimo celovita kompletno samostalna i sposobna bića koja poštuju i sebe i ženski rod i tretiraju ih isto!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1042
19.11.2015 9:29:01   
Animsaj9
Ja npr. vidim i po mojoj majci, imam mladjeg brata, i imam osjećaj da je mene strozije vaspitavala i da mi nije preko nekih stvari tako lako prelazila, a sa njim je sve nekako olako. Da li zato sto je drugo dete, i sto je kroz sve neke "probleme" prosla sa mnom, pa nije im toliko pridavala značaja sa njim.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1043
19.11.2015 9:39:03   
dijana1*
Protiv gena se ne moze. Evo gledam Vuka ma koliko se trudila lenstina ostaje lenstina. Sto je najcrnje sve zna da uradi sta god da treba ali nece. A ono sto ne treba e to ekspresno zavrsava. Dok je Kosta druga prica, on sve sam radi, sve mora biti po ps-u.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
A kad su mi rekli da je sad decak... odmah sam ove reci rekla... nece bre da mi bude razmazenko i mamin sin!

Von bas prolete, eto mene jos malo po treci put kod vasuser posted image
Sony sto posto si upravu! Meni mm najvise pravi probleme oko Vuka. Ali ne radi on to namerno jednostavno ne razmislja. Sve sto radim pada u vodu kada on gleda sta mu dragi tata radi. A muzu hiljadu puta ponovim da mnoge stvari nisu za decu i da mu ne pokazuje ali ne vredi.....
evo primer pre neki dan ispred zgrade Vuk (5 godina) kaze Uni (4 god) hajde da se igramo. Ja idem na posao a ti ostajes kuci da kuvas i cistis. Ne znam da li da placem ili da se smejem. user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1044
19.11.2015 9:44:41   
isidora88
evo i mene, odvela sina u vrtic, bila u nabavci, sad se pripremam psihicki da opet ustanem i spremim sebi dorucak user posted image
ja sam strasno vezana za sina, previse ga mazim, jos ga vidim kao bebuuser posted image , mada moram priznati da je dobricauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1045
19.11.2015 9:48:52   
emicaa
Ja nikako da vam se pravo pridružum,stalno nešto čekam.Juče sam išla na prvi uz i vidjela je samo da ima nešto user posted image ali definitivno nisam osam nego najviše šest nedelja trudna.Za dvije sedmice idem opet pa će se vidjeti više.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1046
19.11.2015 9:48:52   
isidora88
dijo, mnogo je sladakuser posted image , mene mateja pita jel tata spremacica, zato stgo stalno cisti po stanu user posted image
a meni kaze da sam kuvaricauser posted image
mateja bas oponasa mm, u smislu hoce da ima uniformu kao tata, pa pistolj, pa ovo, pa ono, bas ga kopira i u oblacenju, muka ziva kad treba da ga obucem, ako tata ide ju plavom duksu mora i on.
ja jedino imam problem sto ga je mm navikao da mu sve kupuje, dok kod mene toga nema. pita me dete juce kad sam mu jedno 100.put ponovila da nemam para za nove igracke, zasto smo mi siromasni a drugi bogati user posted image cirkus, valjda ne lupeta po vrticu takve stvari

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1047
19.11.2015 10:42:44   
jess021
Isiuser posted image
Sve hocu da te nazovem, ali ne stizem. Nadam se da si ozdravila.
Dijana, Vuk ti je sou program. Tako od mm brata devojcica, ima 2,5 godina, kaze moram na posao, imam dvoje dece koje treba nahranitiuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1048
19.11.2015 10:52:00   
isidora88
jess user posted image , ozdravila sam, kao nova samuser posted image , moramo u setnjicu neki dan kad budes raspolozenauser posted image
joj sto je slatka, ima dvoje dece koje treba nahraniti user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1049
19.11.2015 10:52:07   
alex88
Dobro jutro,bas ste se raspricale jutros user posted image .Ogovarate muzeveuser posted image ?Moj radi kucne poslove od transfera,sta ce kad mora a ja u pocetku zvocala,drmaju hormoni a i nemoze to bas da bude kako bi ja i nervirala se sto nista nesmem i za sve ga podsecam,npr sto nije u milimetar kako je bio,kako li me jadnicak samo trpeo,a za kuvanje je duduk,moram da mu crtam pa sam od toga odustala nemam bas toliko zivaca user posted image ,odmorio se i nauzivao kad mi je bila mama,a ranije je imao obicaj da ponekad usisa i opere sudove kad vidi da bas nemogu da stignem,ovako je po prirodi da kazem lenj i nervira me kad kaze sutra cu,posle cu,ja bi to odma al takav je i moj brat,sutra cu user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 19.11.2015 10:55:01 >

Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Tate i bebe
argus

Koliko vam suprug pomaže u obavezama oko bebe.

Mnogo (51%)

Kako kad (31%)

Malo (5%)

Uvek ima neki izgovor (5%)

Nimalo (8%)

Ukupan broj glasova: 291

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here