|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
5.7.2015 14:17:37   
Sanjica26 RR
Dobar dan mame! Moje curice spavaju. Cekam da se Sofija probudi svakog casa.
Ja se izlezavam. Sve sam pospremila posle sluzbe dok je mm bio tu. On ode da vrca med kod svojih. Tamo ide vec cetvrti dan. Ova godina je bas rodna. Bice jedno 120 kila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 101
5.7.2015 14:27:39   
vikiveki
Dobar dan mame...moji se od jutros kupali nekoliko puta u bazenu,sada se spremamo da ručamo,pa posle opet u bazen...
Sanjice user posted image za med,nema ništa zdravije od meda

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 102
5.7.2015 14:32:34   
mila83
Divno Sanjice za med,blago vama !
Viki,i kod nas isti raspored,bio kupanjac,sad rucak,malo horizontaleuser posted image ,pa ona kod babe u Sm,na kupanjacuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 103
5.7.2015 14:37:56   
Sanjica26 RR
Posto ima dosta meda uzece mm da im proda. Taman da se ogreju zimi. Sa svekrvinom penzijom od 12.000 ne mogu nista da kupe.
Teodoru sam upisala u skolu plivanja, pa cu da je danas vodim.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 5.7.2015 14:39:20 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 104
5.7.2015 14:48:20   
vikiveki
Mila ,hoće li biti kupanjac u SM na grasdskoj plaži?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 105
5.7.2015 14:53:21   
amdn
mamike ja samo da se javnem, mi bili jutros na bazenu, bas lepo vreme i super voda.
Posto nam je more otpalo, nismo uspeli da se dogovorimo, sad nam je bazen i ada more :)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 106
5.7.2015 14:54:52   
mila83

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Mila ,hoće li biti kupanjac u SM na grasdskoj plaži?

Mozda,ne znam.Kakvo je stanje ove godine?Vidim po slikama da je prilicno uredjena .Bili smo pre jedno mesec dana,tada jos nije bila sezona.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 107
5.7.2015 15:01:50   
branki*
meni muz ode na posao,boza jede,mala spava...ja sam uzela da popijem jednu casu piva,bas mi se pije nesto...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 108
5.7.2015 16:45:52   
veselicaa
Branki volis pivo?Ja nikada nisam mogla da pijem,suvise mi gorko.
Moja deca se igraju u sobi,muz gleda neki sport,ja na rr.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 109
5.7.2015 16:55:34   
branki*
veselice,volim ja svasta nestouser posted image ..volim i prija mi,samo ne volim sto mi se naduje malo stomacic posle,ali ajde.
ja stigla da napravim i brzinski kolac.treba ovih dana da odvedemo boku u savetovaliste na kontrolu i vakcinu,bas me zanima koliko kg ima.da vidim neki dan da mi muz bude slobodan pre podne.

branki

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 110
5.7.2015 18:32:20   
veselicaa
Jel si pocela da hranis Boku?Joj ove vrucine sada najbolje je da odes ujutru sto ranije na tu kontrolu.
Mi se do malopre igrali frizbijem napolju,jeli lubenicu sada sam kao prase.ne mogu da se pomerim koliko sam pojela.A boji Stasa gleda crtani.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 111
5.7.2015 18:38:11   
vikiveki
Pozdrav mame...mi se iskupali,i ušli u kuću,mali koliko se izmorio pao u krevet po drugi put danasuser posted image a društvo mu pravi tata...trebali bi kasnije do sveki da odemo ,da joj odnesem koju teglu džema od kajsija što sam juče pravila...samo da ih probudim,ali mi žao da ih budimuser posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 5.7.2015 18:50:49 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 112
5.7.2015 18:53:31   
branki*
jesam,pocela sam sa cvrstom hranom,a i sisa i dalje.

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 113
5.7.2015 18:59:46   
vikiveki
Jao ja moje ne mogu da probudim,a posle će biti kasno da idemo kod svekiuser posted image ne znam šta da radim

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 114
6.7.2015 5:42:12   
serpica
Dobro jutro mame,evo mene iz pepela da se javim,nismo bili tu nekoliko dana,u medjuvremenu imali par problema,to smo resili i nadam se da cu sad imati malo vise vremena.
Za pocetak po jedna user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 115
6.7.2015 7:19:09   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 116
6.7.2015 7:22:50   
vonavoj
Jytro!
Serpice,sta se desavalo?

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 117
6.7.2015 7:40:30   
emicaa
Dobro jutro,konačno malo mrvicu hladnije nego prošlu seemice u ovo doba.T je popila više od pola flašice vode od jednom noćas,nikako ne podnosi vrućinu.
Šerpi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 118
6.7.2015 7:54:37   
vikiveki
Dobro jutro mame...moji još spavaju,ja se spremam za sastanak,a kasnije će doći sveki da bude sa njima,nadam se da će spavati dok se ja ne vratim,jer sveki ne može baš nešto da izađe na kraj sa njima,ipak je ona stara žena

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 119
6.7.2015 8:05:38   
branki*
caos,mame!ja stavila povrce i voce za kasice da se kuva,stavila kafu,da virnem ovde malo,valjda se boka nece probuditi jos nekih 20 minutauser posted image
serpi,sta se desavalo,nedostajala siuser posted image
vikiveki,javljaj kako si prosla...

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 120
6.7.2015 8:15:44   
vikiveki
Brankiuser posted image javljam se čim stignem...hvala vam što mislite na meneuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 121
6.7.2015 8:29:44   
mama micki
Dobro jutro mame i od mene. Ja odvela Saru u vrtić posle dve nedelje, nadam se da nam to neće poremetiti skidanje pelene. MM na poslu, Tea još uvek spava i tako.
Juče smo bili kod mm bake na ručku pa posle sve do 20h na zemunskom keju. Bilo je super, Sara zaspala čim smo je smestili u kola, jedva sam je probudila da je istuširam.
Sad ću jednu kafu da pristavim i na miru da popijem pa se bacam na spremanje ručka i još po nešto, u kući uvek ima posla.
Danas će opet biti vrelo, možda odemo malo na Adu, sreća pa nema ni 10 minuta peške.
Lep dan vam želim.

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 122
6.7.2015 9:11:32   
wivern
Hello mame
Mi juce bili na bazenu, i tako me marne osa da mi pola butine poplavelo. A sto boli tek, odavno me nije ujela pa se ni ne secam tog bola.
Meni prija ova vrucinstina, samo neka se nastavi.
Serpi nadam se da nije bio neki veliki problem.
Zene pricajte ko, sta, kako, kada user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 123
6.7.2015 10:27:20   
emicaa
Mi još nijednom nismo išli na bazen,prošle godine nismo uopšte,nismo imali ljeta.
Planirale smo zaova i ja u srijedu sa dječurlijom ako ne bude kiša,T će to biti prvi put,inače obožava vodu valjda neće histerisati na bazenu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 124
6.7.2015 11:00:25   
anita
Zdravo mame,

Ja pristavila povrce da se kuva za kasice pa da vam se javnem. Mi smo dobro. Ruckamo i cuvamo se. Nikako da stignem da vam postavim fotke da nas vidite kako smo porasli.
Ljubim vas sve punooooo i veliki pozdrav.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here