|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
7.7.2015 9:01:06   
daca77
Branki, mi za sada, kuc kuc u drvo, odlicno spavamo...budi se 1x da sisa i to je to...ali, tokom dana, a narocito posle 20h je nemoguca...sada je uhvatilo da se okrece i prosto ne znam gde da je stavim...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 151
7.7.2015 9:06:36   
vikiveki
Daco,sada je moraš dobro paziti,u tom periodu se za čas okrenu...već sam u nekoj temi pisala meni su dvoje dece od njih troje ,u tom periodu pali sa kreveta,upravo zato što ih ja ostavim na krevetu da spavaju a oni kada se probude odma počinjali akrobacije i tras,onda sam ih stavljala u krevetac i podizala onu ogradu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 152
7.7.2015 9:12:11   
vonavoj
Daco,meni je J uglavnom na podu,oprali smo tepihe,tu moze da se vrti koliko hoce! sad je pocela iz sedeceg polozaja da ide u polozaj za puzanje,pa se ljulja,noge joj se zaglave,mnogo je smesna..u petak idem kod fizijatra,da trazim produzetak porodiljskoguser posted image ..ona jos uvek ne ustaje,ne stoji na nogama,ne puzi,mozda ce mi i dati,a ima 9 meseci!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 153
7.7.2015 9:16:26   
branki*
daco,i ja boku drzim na tepihu,samo se okrece ili stane u polozaj za puzanje,pa se klima napred ,nazad i odbacuje se i uspava da dodje sa jednog kraja na drugi.kad spava na krevetu,napravim joj granice od jastuka i jorgana da ne padne.von,pisi bas stati rekao dr,i ja bih produzila,ali nemam vezu nikakvu,ali u odgovarajucoj temiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 154
7.7.2015 9:21:52   
daca77
Znam, Vik...ziva nisam kad je uzme sveki, kako ce kod njih...oni usporeni, ima 3x da im padne, dok shvate sta se desilo.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 155
7.7.2015 9:28:34   
wivern
Helloo zene
Von mi jos ni ne sedimo stabilno, tek je poceo da se izdize na ruke. Puzimo u rikverc nekim jako cudnim stilom na stomaku user posted image a na vezbicama nam je devojka koja nas vezba rekla da je to sasvim ok za osmi mesec. Da ne kasnimo mnogo. Ali nam je isto tako rekla da ce nam dr sigurno dati za produzetak bolovanja user posted image jer smo skroz usporeni i uspavani. Da ne kazem lenji user posted image
Videcemo sta ce nam reci u cetvrtak na kontroli dr
Meni pola butine i dalje plavo od ujeda ose, ali me barem ne boli

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 156
7.7.2015 10:09:03   
daca77
Wiv, Von obavezno javljajte sta su vam rekli fizijatri...ja idem u petak u savetovaliste i trebalo bi da trazim uput za fizijatra kako bih nekako produzila porodiljsko odsus.. Moja uopste ne ume da sedi, odmah pada-bez obzira na jastuke...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 157
7.7.2015 10:56:19   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Nas tri smo duze spavale, pa smo isle u najblizu crkvu. Bilo mi je zao da ih budim da bi isli sa mm. Evo sad gledaju crtani. A ja cekam mm da stigne da doruckujemo.
Ljiso stvarno nedostajes.
Ja sam jedva ubedila drugaricu da stavi cerku na pod. Kaze ona kako joj puzi po krevetu. Naravno da tu puzi kad je mekano. Kad je bila pre neki dan kod mene lepo spustimo dete na pod da se igra. Ma, ziva se nije cula. Sad kaze kako puzi po celom stanu.
Danas smo bolji sa nosom. Sofiju sam stavila na nosu kad smo stigle. Piskila je. Kasnije je sela na krevwt i gleda me cudno. Jos uvek govori kineski i ne zna kako da mi objasni. I ispiskila se opet u nosu. Bravo za nas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 158
7.7.2015 11:34:13   
eca89
Cao mamike, evo i nas, vratili smo se. Juce je u BL bilo 40step. a sinoć u pola 9h 34user posted image , ona je se derala u jajčki kao da je neko hoće zaklati, jedva je zaspala u pola 9h i tad smo krenuli. Glava mi je kao tv, ništa spavala nisam, evo sad je zaspala, a ja stvari rješavam, stan je haos. Vidim krenulo vas je dosta sa kašicama i ja ću, danas zovem patronažnu, pa ću vidjeti kako ce ići. Ljubim vas i nedostajale steuser posted image !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 159
7.7.2015 11:54:09   
vikiveki
Sanjice i ja planirala da idem u crkvu,nije nam daleko ali moji se uspavali,i služba prošla,a kod nas zatvaraju obično crkvu posle službe

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 160
7.7.2015 12:28:51   
branki*
boka spava,ja stavila fil da punim paprike,boza se tu vrti,ceka mm da dodje da idu na bazen..on ode da vidi neka vrata sobna koliko kostaju..a,i predsoblje nas ceka,bas ne mogu vise da gledam onaj hodnik.
eco,welcome backuser posted image

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 161
7.7.2015 13:04:43   
emicaa
Eco nadam se da si se fino provela,dobro došla nazad user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 162
7.7.2015 13:31:24   
eca89
Hvala Emice, Branki bilo je super!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 163
7.7.2015 15:11:35   
vikiveki
Ecouser posted image mi ušli u kuću...napolju je postalo nesnošljivo vruće i u bazenu...čekamo da nam taja dođe pa da ručamo i da se dogovorimo za poslepodne šta ćemo raditi i da li ćemo negde ići

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 164
8.7.2015 6:32:20   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Iju izasla nam tema iz aktivnih.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 165
8.7.2015 6:46:00   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas vrucina je nenormalna, ona sinoc nije mogla spavati, probudila se sinoc u pola 12h i do pola 2h sam je nosala, i jutros u 6:00!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 166
8.7.2015 7:09:36   
Trcosava
Di ste mamite čikite!!

Što kaže Eca i kod nas pakao. Nigde nismo jučemrdnuli. Danas Ana na primanje vakcine, pa ako dr kaže da može na bazen - palimo posle na bazen. Juče sam mislila da ću da iskočim iz kože koliko mi je bilo vruće.

Luku vrućina komira. spava standardno od 21 do 6.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 167
8.7.2015 7:15:01   
branki*
Cao,mame!
Trco,bravo za lukino spavanje,ova moja se po celu noc vrti,uopste ne mogu da spavam pored nje.vruce i ovde.boza ide kod defektologa ,pa ce na bazen,obdaniste opet preskace,brzo idu dani,jos malo,pa se vracamo za bgd....

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 168
8.7.2015 7:15:10   
serpica
Dobro jutro user posted image
Trco gde si zeno user posted image nikako da vas sve pohvatam,cak i kad uhvatim malo lufta gledam da odmorim i bas mi je zao sto nisam aktivna,cekam jesen mozda tad bude bolje user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 169
8.7.2015 7:21:46   
branki*
Serpi,draga,stizes li sve,kako ste se uhodali😘😘

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 170
8.7.2015 7:44:08   
mama micki
Dobro jutro mame! Ja ispratila mm i Saru, Tea spava, prva kafa popijena, ali pije mi se još pa ću da pristavim.
Pakao i danas, kod mene u stanu ni klima ne pomaže mnogo.
Nije tema ali da se pohvalim, posle dve nedelje odvikavanja od pelena, Sara otišla u vrtić bez pelene. Jutors se sama skinula i sela na nošu, obavila šta je imala i rekla: "Mama picila sam, bici me", sama navukla gaćice, helankice i ode sa tajom.

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 171
8.7.2015 7:44:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: branki RR

Serpi,draga,stizes li sve,kako ste se uhodali😘😘

Brankii user posted image dobro smo,uhodali se,ne stizem bas sve ali mi je bitno da provedem sto vise vremena sa njima,ostalo moze da saceka.user posted image kako ste vi? Boza?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 172
8.7.2015 7:57:39   
emicaa
Dobro jutro,T se nićas baš vrtila,milion puta tražila vodu.U sobi je bilo kao u sauni,iako sam otvorila balkonska vrata ništa.Danas oblačno i dosta svježije,taman da prodišem user posted image
Šerpi jel se smirila tvoja ruka sad?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 173
8.7.2015 8:04:37   
branki*
serpi,mi ok..malo kod kuc,pa se za par dana opet vracamo za bgd..ide na bolje...
ljubi malisane svojeuser posted image
emice,ova moja se isto samo vrti,ne znam sta joj je,da l joj je vruce,jer bas jeste.mada,ja bih mogla da spavam,ne smeta mi..

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 174
8.7.2015 8:12:10   
emicaa
Branki meni je počelo smetati.Prije trudnoće nije,koliko hod da prži ili noću da je toplo kod mene bi uvjek moglo još a sad odma me počne gušit,padne mi pritisak.Kao baba user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here