|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
6.7.2015 11:04:28   
veselicaa
Anita super da si stigla da se javis,mogu da zamislim koliko posla ima oko tri bebice,mada si se ti sigurno vec uhodala.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 126
6.7.2015 11:07:30   
branki*
anita,poceli ste kasiceuser posted image ?verujem da si zetrpana obavezama i nadam se da imas pomoc,jer ti treba stvarno.kod nas jutarnja guzva prosla,svi su siti,presvuceni,obuceni,umiveniuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 127
6.7.2015 12:19:50   
mama micki
Dobar dan mame! Šta radite? Ja pijem drugu kafu i pravim neke spiskove, T je rođendan 16.07. ali ćemo slaviti 18.07. pa da se organizujem. Odem u crkvu jutros i pošto sam našla popa napokon, zakazala sam krštenje Sari, takođe za 18.07. pa ćemo sve da slavimo o jednom trošku. Baš se radujem. Ona je rođena 03.12. i tada je post, pa naš pop neće da krsti, i tako se to odugovlačilo do sad.
Ja malo raspremila kuću, sad odoh da strpam musaku od tikvica u rernu pa ću najverovatnije malo da dremnem.
Lep dan i kuckamo se posle!

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 128
6.7.2015 12:21:20   
mila83
Zdravo mame ! Da Branki,sto kazes,sve po redu sa svakim detetom, kao na pokretnoj traci user posted image
Mi smo se vratili iz Sm,otisli predvece ,bili na plazi,bas je bilo lepo vece.Teodora i dalje lose spava,ne bih rekla da je od vrucine...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 129
6.7.2015 13:07:31   
emicaa
Bar dan mame,evo mene sa posla,Dora i baba spavaju,imam sat vremena da odmorim user posted image
Opet ništa od šetnje,ugrijalo je momački.Napuniću joj opet bazen pa nek se brćka.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 130
6.7.2015 14:11:48   
Sanjica26 RR
Dobar dan i od mene danas! :-) Sofija spava. T je skroz posasavila. Lezi u krevetu i zavitlava se.
Ja cekam muza da dodje da rucamo, pa da skoknem do grada. Treba jednoj bebi nesto da kupim.
I da vidim sebi neke sandale i haljinicu za svadbu. Imamo 12.jula.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 131
6.7.2015 14:32:47   
branki*
mila,kod tebe je jos vise nego kod mne,ti ih imas troje!
sanjice,kaci slike da vidimo sta si kupila!
emice,i ovde je vrucina ..
sutra ce b malo da ide u obdaniste,bojanu cemo u savetovaliste na kontrolu,pa ce kasnije da ga muz vodi na bazen...da iskoristimo dok smo kod kuce,jer posle u bgdu nema nista od bazena..

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 132
6.7.2015 14:36:59   
vikiveki
Sanjice, Brankiuser posted image Mi smo se već jednom okupali u bazenu.Sada smo malo ušli u kuću da se odmaramo,ako uspem da uspavam S. da mi posle ne bi zaspao u 17 ili 18h kada mu vreme nije

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 133
6.7.2015 15:08:00   
mila83
Kod nas odmaranje,evo i T zaspala...Ja sutra imam goste na babinju pa smisljam sta cu i kako cu da docekam goste.Predvece planiramo voznju biciklovima,mozda i kupanje pre toga.
Viki,bili smo sinoc na plazi u Sm,ali samo na igralisti i u setnji...ja malo brcnula noge i to je to.
Da li se vi kupate u Savi ?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 134
6.7.2015 15:16:06   
amdn
juhu mame tek sad ukljucih komp, bila sam do galerije i crkla od vrucine, u busu 100 stepeni a zagusljivooo ufff

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 135
6.7.2015 15:18:21   
amdn
Joj Mila ja sam se u Savi kupala jedino dok sam studirala i to samo jednom, nekako mi Sava sva masna, mada se kupaju i uzivaju.
Mi bilio na bazenu juce i bas smo se rashlaili, ovaj nas nije hteo napolju iz vode, al kad smo krenuli kuci ljudi tek tad dolaze, mi ujutru,
al bzv bazen se otvara tek od 10h

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 136
6.7.2015 22:25:42   
anita

IZVORNA PORUKA: branki RR

anita,poceli ste kasiceuser posted image ?verujem da si zetrpana obavezama i nadam se da imas pomoc,jer ti treba stvarno.kod nas jutarnja guzva prosla,svi su siti,presvuceni,obuceni,umiveniuser posted image

Branki krenuli smo sa kasicama pre otprilike mesec dana. Za sada jedemo sargarepu,tikvice i krompir. Uhodala sam se sa bebanima a sto se tice pomoci u zadnje vreme bolje da je nemam. Tu mi je svekrva user posted image koja mi je non stop za vratom... pisacu u temi odgovarajucoj.

Sutra idemo da snimamo kukove po drugi put a u sredu u savetovaliste.

Saljem vam user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 137
6.7.2015 22:41:32   
Sanjica26 RR
Znaci sredjivanje kuce je rupa bez dna. Ne mogu da se oslobodim decijeg krsa. Hvala Bogu da mm ne pravi haos sa svojim stvarima inace bih siznula skroz.
T, S i ja smo bile kod moje koleginice da vidimo bebu. Posle je mm odveo Sofi kod kuce da mi malo olaksa. I onda na kraju kad smo krenule T padne. Celim telom se ispruzila. Nije suzu pustila, jer zna da bi je grdila. Sto puta sam joj rekla da ne juri toliko i na kraju padne.
Sad je bila bezobrazna prema meni i mm je otera u krevet. Otisla je momentalno.
Branki kupila sam neke safranove sandale. Nisu lose. Stvarno sam komplikovana za kupovinu. Posle otisla sa T da probam neku haljinicu. Ogromna sam.
user posted image A T mi kaze da mi lepo stoji. user posted image Meni trebaju neke haljice koje su gore uske, a dole se sire.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 138
6.7.2015 22:44:21   
vikiveki
Dobro veče mame...
Evo ja konačno ispratila goste..deca mi podivljala,počelo im se spavati,a neće dok su gosti tu.Zato su počeli da se čačkaju i bijuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 139
7.7.2015 7:22:53   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. je juce zaspao oko 19h, i evo ga sad cuje se kako prica u krevetu babi koja jos uvek spava user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 140
7.7.2015 7:26:01   
vikiveki
Dobro jutro mame...
mali mišu A.izgleda želi društvo za raygovoruser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 141
7.7.2015 7:43:06   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mameeeeee user posted image

Tu sam tu sam jeeeee....

Danas piskaram kad mi D zaspi i onda cu malko da iscitam sta ste piskarale. Nisam imala net par nedelja. Nedostajale ste mi. Ovo je bilo prinudno odvikavanje od rr user posted image

Ljubim vas sve

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 142
7.7.2015 7:48:10   
emicaa
Dobro jutro mame,ja sam danas fuj,dami je da mogu prespavati ovaj datumuser posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 143
7.7.2015 7:52:32   
vikiveki
Misha i Ljishauser posted image pa kako si,nisam ta odavno videla...što zbog moje odsutnosti što zbog tvojeuser posted image
Ajde da bude opet kao pra piskaranje.
Moji još spavaju.Razmišljam šta za doručak da im spremimuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 144
7.7.2015 7:56:13   
Ivanka 75
Ljisoooooo trt odvikavanje cim se vratio net eto tebe u proveru i prijavljivanje user posted image
Nema odvikavanja od RR!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 145
7.7.2015 8:03:27   
daca77
Dobro jutro!!!
I mene nije bilo par dana, ali konacno smo dosli kuci.
Ljiso, tebe sam se setila juce, dok sam gledala svoju jadnu blitvu...ne mogu da verujem da ni blitva nece bez fungicida...
Sta se ovde desava?
Kod nas klasika...jurimo se hranom tokom dana+postali smo bas nemirne, jer smo konacno naucile da se okrecemo i sa stomaka na ledja+polako puzimo unazad i prosto moram da je drzim na okuuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 146
7.7.2015 8:11:28   
doktorkakristal
jutro mame,ja svratim povremeno da vidim kako ste i sta se radi.Kod nas je klasika,Dora i dalje lose spava,sto vec pocinje da me izludjuje,onda ove vrucine pa nam popodne bude bas problem,ali izlazimo i po vrucini i tako sve u svemu po starom,sve vas puno pozdravljam

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 147
7.7.2015 8:48:15   
branki*
caos,mame..
ljiso,nedostajala si nam!
emiceuser posted image
daco,bas sam se juce pitala sto te nema..
boka se vrtela celu noc,bukvalno.boza ustao u 5.nisam mogla da spremam proju u zoru i da ga spremam za obdaniste,ici ce sutra.evo ga sad se uspavao.nek spava,kad ustane,da ga muz vodi na bazen.glava mi je kao lonac...

branki

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 148
7.7.2015 8:55:26   
vikiveki
Jao i meni glava puca,jer su me noćas klinci na smenu budili,prvo stariji pa onda mlađi...a vrh je bio kada je u 4h jutros pas počeo da laje pa nas sve probudiouser posted image izašli da vidimo a ono ništa nema...možda je na nekog i lajao ali kada smo mi izašli nigde nikog

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 149
7.7.2015 9:00:30   
mama micki
Dobro jutro mame i ovde!
Emice jesi li ti to tužna?
Doco ja baš pitala za tebe na terasi, i videh te ovde!
Ljišo kako tako mali post? To ne liči na tebe! Kako je Dunja?
Mene dugo nije bilo pa me sad sve zanima!

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here