Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 30.7.2015 23:58:00
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! Slabo se pise nq temi,čitam samo uveče dok uspavljujem h i sve uspem. Da procitam dok ona sisa pišete da je kod vas toplo i da se kupste.a zamislite,mi došli u najveći akvapark u istočnoj evropi-bar se tako reklamiraju-i svrano je fenomenalan ali ovde pada kiša,duva vetar i ne možemo da se kupamo jer je 20 stepeni mame,jeste li se prijavljivale za chicco nagradni igru?recite koji ste br.pa da glasam za nekog.ja sam 26,ako još niste,glasajte!
< Poruku je uredio Mariya -- 31.7.2015 0:04:11 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 30.7.2015 23:59:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Mariya u kom ste akvaparku?
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 0:00:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Moj plan za sutra je da posle posla idem do grada da pokupujem deci šta treba pa ako sve bude kako treba u nedelju kreću sa mojim tatom u Zapadnu Srbiju,malo na čist seoski ali i gradski vazduh e sasd gradski nije čist,ali preživeće I ja cu na taj tvoj divlji zapad sl vikenda
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 0:11:42
|
|
|
|
Mariya
|
Viki, hungarospa u hajduszoboszlo, mađarska. planirali smo put mesecima i tako se radovali i sve nad je us''ralo,da izvinite na izrazu,nema bolje reci koje bi opisale naše letovanje...sad popokušavamo da izvucemo najbolje iz ovoga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 0:24:45
|
|
|
|
jovana jojo
|
Mi se polako spremamo na put kod babe i dede,ali ja ću ići sa njima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 6:59:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Zurka sa uspavljivanjem i zurka sa budjenjem, nisam sva svoja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 7:07:14
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo nas u pola 7h jeeee , grlo me boli ne mogu gutati uopšte! Mariya baš mi je žao zbog ljetovanja, kod mene je baš zima . E, da moja cura je juče oba obroka u slast pojela
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 8:28:46
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Zahladnelo je jutros,ja u haljini kracoj i bas mi prija da mi je svezije malo.lose spavala celu noc..cekam bozu da zavrsi cas...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 9:16:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste mamiteeeeee!!! Konačno prestade prokleta kiša. Posmrzavasmo se u sred leta! Užas, nadam se samo da neće biti kao prošle godine. Još 3 nedelje pa odosmo na moreeeeee wooooohooooo ijaoj kako se radujem. Zadnji put sam bila 2008!!!! luka se probudio malo pre 6, dala mu mleko i vratila u krevet. OTkinuo do 9 skoro, a mi do 8!! Vau! Muž mi danas kući, pa ćemo danas obaviti sve oko trgovine da nam vikend bude free. Još samo sunce malo da ogreje pa smo na konju!
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 11:07:15
|
|
|
|
wivern
|
Helloo zene. Bas je osvezilo, stvarno. Ja sam sva slogirana i nekako naduvena. Maryia bas bzvz za vreme. Nista gore nego kad te zadesi lose vreme na godisnjem.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 11:42:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste? Ja ne znam sta cu pre..da li kuca,kafa,deca a tako bi skitala negde..ako kazem da jos pijem prvu kafu jasno je.. Inace, J je pocwla da gricka plazmy,iako nema nijedan zub pojede je celu,istopi se! Mariya,bas steta!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 11:49:54
|
|
|
|
branki*
|
Ja da virnem malo dok ovo dvoje dremaju...posle opet krece ludilo..
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 12:42:04
|
|
|
|
wivern
|
Mi grickamo cajne kolutice, ali mi imamo vec 4 zuba pa nama lako. Vala cu ja kod drugarice na kafu, pa posle posao po kuci, pa uvece sa drugaricama u kafanu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 13:58:58
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, samo vi grickajte Mi imamo 3,5zuba i dalje ne znamo cemu sluze Danas sam je prevarila te je pojela teletinu-sljive, sargarepa, mao prosa od uzine i teletina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 31.7.2015 21:09:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
klik mame da predjemo u sledeci mesec polako,ljubim vas sve
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?