Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 12:48:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,utesila si me..ali kako da se opustim...ne mogu ni na kupanje nigde..nagovaram mm da kupimo bazen za dvoriste,posto nam je idealno,veliko,hlad.. Muskarci,za svoju guzicu sve mogu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 13:04:19
|
|
|
|
Jole84
|
Cao mamike kojo radite Mi ne mozemo da se kupamo u bazencicu, Mila ima ojed koji traje bogami dve nedelje, odlepih...nema sta nismo mazali. Sad cu sve da procitam sto sam propustila, valjda ce neko da tura kafu
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 13:15:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame...mi se malo kupali u bazenu,a sada malo unutra odmara.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 14:11:26
|
|
|
|
wivern
|
Von sto ne mozes na bazen. Idi bre i uzivaj, ne razmisljaj o vestici. Mada je sopstveni bazen pa makar i do clanaka ipak bolje resenje Amdn neces valjda sad na tepihe. Ja se kanim da peglam danima, kako na ovu vrucinu
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 14:26:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan! Vodila sam jutros Sofiju kod dezurnog dr. Nema nista na plucima trt mrt. Krajnicu su malo uvecani, jer joj ae sliva sekrwt koji je jako gust. Prepisala nam fluimicil. Treba to da stuce 200 ml. Naravno ona je teska za te stvari. Ali ne kako je popila sa sokicem. Wiv sto se tice pwglanja ustanem malo ranije dok se deca ne probude i peglam na terasi. Ne mogu po ovoj vrucini nikako.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 14:34:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanjice ja peglam po vrućini samo osnovno. Tj pošto mi Ana kući, samo mm ispeglam majce i šorc i ćao. Ništa ne peglam dok temperatura nije oko 20 stepeni. Wiki, haha ja samo to odavno prebacila gospodinu - kad treba za njegove vesele sigare, ide se i u Ljubljanu, a ja kad bi u Kranj u mek, onda jesi luda da ido do tamo. Juče drug zakasnio na voz, radije je išao po njega nego da ga čeka. Maaaaa. Samo prebacuj za takve stvari. Mi ćemo sad u piceriju, sutra on sprema ručak
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 14:42:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco ma i ja isto najosnovnije. Mm ove kosulje i majice. Ali njih ima puno. Svoje ne peglam osim ako negde idem. Ne mili mi se majke mi da sad drndan sa peglom.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 18:12:15
|
|
|
|
amdn
|
caos mamike, vidim pricate o peglanju ja sam ranije peglala posle 12 nocu kad svi pospavaju, tad mir i tisina, eeeee onda mi pukla daska i nakako da kupimo novu imam sad taktiku, kad operem ves, izvadim iz masine lepo sklopim i ostavim 20min, onda ga okacim, vecinu stvari ne treba peglati a ono sto bas moram na krevetu ispeglam . toplo, ja se malo suncala na terasi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 21:18:37
|
|
|
|
wivern
|
Von ja te utesih danas i dobih Peglacu veceras, samo osnovno ja uvek i peglam. Svoje skoro nista ali majice mm moram. Velike su i bas je ruzno da su guzvave. Malisa je inace odusevljen hranilicom, mi ga stavili da probamo a on sedi igra se i lupka rucicama po tacni.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 22:49:51
|
|
|
|
amdn
|
Wiv bravo za mladica i stolicu, neka samo uziva i da njupa, odoh ja da spavam, mm uspavao sina pa cuim se ja sad pridruziti, svezije je veceras u odnosu na predhodne veceri, lepo ce se spavati, cujemo se sutra, pozz
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 22:54:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv ..kod mene nista! I kupili smo veliki bazen!! Skup jeste,ali na 12 rata..trajace! Jednom se zivi! Samo da se napuni i ugreje i eto meni kupanja!! Nego nas deca uvece urnisu.nece da spavaju..opet kukam,ali je tako!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 25.7.2015 23:28:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! Von kako da se ne zalis kad te urnisu. Verovatno bih se i ja zalila. Zamislite sta se desilo. Mi izasli u setnju i zvoni mm-ov mobilni. Moja mama zove. Presekla sam se, jer njega nikad ne zove. Javim se i ona pita jel imam jogurta u frizideru. Ladno zapucala sa tatom kolima. Evo sad spavaju kod nas. Mnogo sam de obradovala posebno T i S. T do skoro nije htela da spava. Inace leze rano.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 26.7.2015 0:04:30
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! kod nas pada kisica,jao kako miriše!!! Valjda će malo da osveži,mada klima radi uprkos kiši. Što se tiče peglanja,ja imam tu sreću da Mi svekrva pegla.Ja se zaista ne sećam kad sam peglala poslednji put,mislim da sam u aprilu
< Poruku je uredio Mariya -- 26.7.2015 0:18:34 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 26.7.2015 0:12:32
|
|
|
|
Mariya
|
i mene H zeza! eče,njače,stenje,bacaka se u krevetu,šutira me oj sisa,uzme pa pusti sisu i tako x puta...ne znam šta joj je.sumnjam na zub.
< Poruku je uredio Mariya -- 26.7.2015 0:16:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 26.7.2015 2:01:06
|
|
|
|
wivern
|
I mene malisa malo zezao veceras. Mozda je zbog promene vremena...ko ce ih znati vise. Zemske laku noc, kuckamo se za par sati
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 26.7.2015 15:07:17
|
|
|
|
eca89
|
Dobar dan mamike, konačno proradi rr, nisam mogla ući cijeli dan! Kod mene je konačno rashladilo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 26.7.2015 15:24:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan evo i ja se jedva sad ulogovala...izgleda nije bio problem do mene čim si i ti Eco imala problema. Mi se polako spremamo ,za koji sat idemo na neku svadbu,sada su u toku pripreme,a najmlađi bi trebao malo i da odspava da bi na svadbi bio raspoložen.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 26.7.2015 17:45:16
|
|
|
|
amdn
|
mame evo i mene celi dan nisam mogla doci na RR, nije radio sajt, a sad vidim da nisam jedino ja imala problem sa RR, ali evo nas, danas sam malo odmarala, suncala se na terasi a sin sa babom uziva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 5:59:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. opet zezao do 1. Pa je na kraju zaspao izmedju mm i mene, a i on i ja smo zaspali 2 min. posle njega Komirali se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 6:57:42
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi smo ustale, ali je A.sastavila 6h u komadu, ne pamtim kad je to zadnji put bilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 8:44:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...ja ustala rano,spremila doručak i čekam da se dečaci probude.Razmišljam,pa već je skoro prošao jul kad pre. Za koji dan ja opet na posao,da ogradim dežurstvo,pa posle verovatno i na more.Inaće deca mi se juče izjurila na svadbi,kad su došli kući popadali i još spavaju
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 10:50:32
|
|
|
|
amdn
|
Jutro zenske, tmurno nesto al cisto sumnjam da ce kisa, Viki kako je bilo na svadbi? druga se kavica pije a ne znam sta cu za rucak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 14:07:14
|
|
|
|
branki*
|
I ja juce nisam mogla na rr.. Bas sam umorna,ova vrucina me dodatno smara.najv me nervira kad se oznojim ispod pazuha i vidi se na majici,odlepim od toga,a sve neki takvi materijali.kod mene sve po starom,svaki dan isti...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 14:55:55
|
|
|
|
amdn
|
bas sparno kod nas, rucak se spremio, sin spava a ja malo da vidim sta radite
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 27.7.2015 15:05:27
|
|
|
|
mila83
|
Pozdrav sa Zlatibora! Samo malo da vam se javim.. Kod nas nije vruce tako, lepo nam je,jedino Tea kvari uzitak da tako kazem, nece da jede... A ja se bas ponadala da ce ovde dobiti apetit. Podseca me opet na onaj pocetak, kad smo se borili sa averzijom... Sve vas ljubim
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?