|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
3.7.2015 9:09:36   
dijana1*
Moji momci jos spavaju. Tako da sam ja to iskoristila i isunjala se da popijem kafu. Al ce se muz obradovati kada ustane i vidi da me nemauser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 3.7.2015 9:11:17 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 51
3.7.2015 9:10:42   
vikiveki
Dobro jutro mame i ovde...ko želi kafu ima jednu lepu tamo u kafani na terasiuser posted image
Moji još spavaju...uveče neće dugo da zaspe a onda bi ujutru da spavaju do podne...raspustili se od kako su na raspustuuser posted image
Ivanka biće valjda presuda u vašu korist kod dr. držim vam palčeve

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 52
3.7.2015 9:49:50   
Trcosava
Uf bre mame, pa kud silne bolesti u leto?!

Da mi svi brzo ozdravite user posted image

Ivanka nadam se da ipak idete na more na vreme.

Moje mlađe dete je ok. Juče je jeo kuvanu kelerabu. I to nisam stigla da skuvam pre nego je popio mleko, pa sam posle. I slistio sve. Ana dosadna za medalju kao i obično. Doduše, popodne je bila dobra. Danas mi i zaova dolazi sa klincem. Sad da zdimim, srknem još malo kafe pa valja ići do prodavnice da uzem sira da napravim kiflice. Ani e ne da da ide, ne mora. Sedeće kod bake, ja i Luka idemo sami. Možda bi bilo bolje da ih oboje ostavim. user posted image Mislim da ću tako i uraditi.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 53
3.7.2015 10:28:19   
emicaa
Čula sam se Ljišom,dobro je ali nedeljama nema net pa zato ne svraća.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 54
3.7.2015 10:30:18   
branki*
e,dobro je,pozdravi je,emice od nasuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 55
3.7.2015 10:33:15   
vikiveki
user posted image Emicee pozdravi Ljišu od svih...
Moj mali badža ustao i već ima svoje čarolije.Hoće da se kupa u bazenu,a voda je još hladna,tek je noćas napunjen...evo ga vrišti ali kad ne može nema popuštanja.Ta vriska kod baba pali ali kod mene je kontraproduktivnauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 56
3.7.2015 13:03:03   
Trcosava
AAAAAAAAAAAa

Elem, videh da se pisalo o bazenima. Mi smo Ani uzeli čamac jer je jedini bio dovoljno uzak da stane na jednu terasu kod mojih. A veliki je u dužinu. Al'''' ga sročih. I tako ponešena vašim pričama, reših da tražim detetu čamac ne bi li ga napunila. Prvo sam se skuvala dok sam otišla i došla do prodavnice, pa onda na potkrovlju tražila čamac (gore je +50). Naravno da nije bio gore već u podrumu. Dok sam ga napumpala sam drugi put bla mokra i vrhunac - ušljiva kuća nema crevo nego sam u kadicama (za kupanje beba) nosila vodu na terasu (krak stepenica niže, da ne pričam kako su uske stepenice i kako nemam snage toliko vode da nosim)... I tako napunih detetu bazen
Evo kako izgleda
user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 3.7.2015 13:06:55 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 57
3.7.2015 14:28:37   
Kata90
Trco....ti si se bas onda namucila da to sredis kako valja..vazno da si uspelauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 58
3.7.2015 14:32:15   
mila83
Cao mame,nije me bilo sto godina u ovoj temi,otvorila se i nova temauser posted image Uspela sam malo da iscitam,svasta se desavalo vidim. Nadam se da ste sad vec svi ozdravili i da se kupate.
Trco,super je bazencic ! Ja moram mojoj T uzeti neki za bebe,dok se klinci vec kupaju eno u svom bazenu iza kuce.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 59
3.7.2015 14:41:58   
vikiveki
Evo mene,pospremila kuću spremila ručak i sada čekamo da taja dođe sa posla da ručamo pa posle idemo na kupanje u bazen

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 60
3.7.2015 14:51:47   
mila83
Moji obavili kupanje pre rucka,sad rucak pa crtanje i bojenje,dok ne prodje ta vrucina,..a ja da pravim neku torticu,M je sutra 7.rodjendan,ali cemo samo za babu i dedu i keku i ciku,a 16.jula kada je i Dimitriju rodjendan,slavicemo zajedno ove godine , u igraonici.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 61
3.7.2015 15:08:37   
mama micki
Dobar dan mame i ovde! Nije me bilo dugo, pa rekoh da vam se javim.
Vidim da uživate. Ja sam kući već skoro mesec dana, bila na odmoru, sad sam na bolovanju, prija mi da budem kući.
Blago vama sa dvorištem i bazenom.
Mi čekamo tatu da dođe sa posla pa ćemo malo na Adu, tamo oko 5, taman da prođe vrućina malo.
Trćo pa ti si stvarno žena zmaj. I baš vam je lep taj bazenčić!
Sve vas puno user posted image

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 62
3.7.2015 15:11:15   
branki*
meni bila mama malo...bar sam stigla da se ofarbam i istusiram kao covek..sad je odvela bozu malo kod njih,boka i ja same,muz jos radi...
mama micki,dobrodosla nazaduser posted image

branki

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 63
3.7.2015 15:15:21   
mama micki
Hvala Branki!
Nedostajale ste mi!!!

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 64
3.7.2015 15:34:03   
Ivanka 75
Bili kod dr - presuda - nije Ivi nista!
Cista joj pluca, dala uput za KS ako dobije temp. A ja je odmah odvedem u lab da da krv pa da vidimo kakvi su keukociti i CRP, da li da ocekujemo nesto ili nista.
Dobili smo zeleno svetlo za more user posted image

Direktna veza do poruke: 65
3.7.2015 15:35:39   
branki*

IZVORNA PORUKA: mama micki

Hvala Branki!
Nedostajale ste mi!!!

i meni jako nedostaje RR kad nemam nekad vremena da pisem,bas se navikne covek a ovaj virtuelni svet i ljude...
ivanka,dobro je!

branki

Direktna veza do poruke: 66
3.7.2015 15:36:34   
vikiveki
user posted image Ivanka...znači počinjete spremanje za moreuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 67
3.7.2015 17:17:42   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Meni je dan ludilo. Bila mi je drugarica iz Bg. Sve vreme sam molila Boga da se deca probude da mozemo da je sacekamo. Prvi put da jeSofija duze spavala. Taman su se one probudile kad je ona stigla. Trk oblacenje. Koja radost za Teodoru jer joj neko doneo poklon.
Sitnica, ali ona se raduje malim stvarima. Sinoc sam napravila dorucak i dezert tako da sam bilaoko toga slobodna.
A njena beba je bila prava dobrica. Moja Sofija se naljutila jer nije bila u centru paznje.
Mlatimo se oko nose. I Teodora trci oko nje. Mali prevarant sve zna, ali u stanju je da trpi jako dugo i onda se ispiski po podu.
I kad je grdis ignorise. Nemam pojma sta dalje. A pocela je da se ojede guza od pelena koje koristi odavno.
Branki nadam se da ce te svratiti ovog leta u selo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 68
3.7.2015 19:49:23   
Mariya
Dan Mame!!!
Evo žive smo!! Doduše još uvek slinimo sve tri ali kakve smo bile, sad je i dobro.
Von, i ja bih po simptomima rekla da je laringitis, ali dr. mi nije rekla a nisam videla šta je upisala u komp., koju dijagnozu. Dobila je defrinol, danas završava i omnitus do nedelje. Mada njoj je nos i dalje čudan, nije skroz zapušen ali ne curi. I dalje je promukla i žali se da je boli grlo. (boli je već 11 danauser posted image ne znam da li može toliko ili se folira). AErius smo pili jednom, kada je ispila terapiju a nos joj i dalje curio.
A Helena... Ona je samo slinila, ali još uvek slini, njoj baš curi nos i kija. Usisivač neprestano radi. I danas joj se upali okouser posted image Nisam htela da je vodim kod dr, nego je nazovem, kaže mi da je verovatno prljavim rukicama dirala oči i da joj dajem Gentokulin 3x 1-2 kapi, nedelju dana. Jao, baš volim kad mi dr da tako dijagnozu preko telefona pa ne moram da idem kod nje.
I meni curi nos,ali danas dišem bez kapi, grlo me grebucka, glava bolucka... Mada moguće da je glava od šopinga. Bila ja danas sa sestrom i Lenom u Subotici. Obišla buvljak, smorila sam se, baš su nikakve stvariuser posted image Ali našla sam jedan crni sako i kupila sam 3/4 helanke. I obišle gomilu dečijih radnji tražeći nehodajuće cipelice i nisam našla odgovarajuću veličinu.. A najsmešnije je da ni u jednu dečiju prodavnicu ne može da se uđe kolicimauser posted image a sve imaju stepeniceuser posted image . i tako..
Kako ste vi mame, von, jeste li vi ozdravile? Za ostale sam videla da jeste!! Ivanka možeš da se pakuješ!! Ja imam osećaj za filing da ću i ja tako, mi putujemo 28., garant će se tamo oko 25.og razboleti nešto...

IZVORNA PORUKA: vikiveki

...evo ga vrišti ali kad ne može nema popuštanja.Ta vriska kod baba pali ali kod mene je kontraproduktivnauser posted image

Hehe, i ja ovo govorim Luciji, da babi može da vrišti ali meni ne može, samo će me naljutitiuser posted image user posted image
A izluđuje me inače, već duže vreme ništa ne zna da traži lepo nego vrišti, plače i dere se. Lepo se igra i onda samo odjednom počne da plače i kaže "Mamaaaaa, hoću soooook/gladna saaaam/Lena je uzela igračku,aaaaaa" Sve tako plačljivim glasom, pa se baci na pod i valja i vrišti. Joj. A baba naravno kad to uradi odmah trči da joj ispuni želje..

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 69
3.7.2015 22:34:05   
branki*
sanjice,videh slike na fejsu,divne ste!nadam se da cemo svratiti,volela bih posto ionako ne idemo nigde,se tog beograda..
mi bili danas kupili konacno tepih za dnevni..

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 70
3.7.2015 22:39:07   
vikiveki
Evo ja sam moje sredila,i leže već pola sata u krevetu...igraju se

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 71
3.7.2015 22:55:45   
Jole84
Ćao mamike user posted image
Trćo super vam je fora s čamcem user posted image Ja Mili uzela neki bazenčić za terasu ali okrugli, baš sam se zeznula i malo je plići pa samo jurim da je ne poklopi kad krene da se penje uz stranice. A u selu kod svekijevaca uzeli smo joj veći, tamo ima mesta u dvorištu, suutra će da bude kupanjac.
Branki joj i ja živa neofarbana, i sve čekam mamu al se nešto odužilo. Odlazak kod frizera je već nemoguća misija user posted image Najviše me nervira kad i za tuširanje mora da čekam nekog, pa se onda na kraju tuširam tek u ponoć i to brzinski da se M ne probudi slučajno..user posted image
Diksi a vi na moru? user posted image Gde ste?

< Poruku je uredio Jole84 -- 3.7.2015 22:56:16 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 72
4.7.2015 0:13:13   
Mariya
Ja sam tu!!!
jole,ja kad sam sama sa helenom,stavim je u ogradicu,pa ogradicu ispred kupatila da moze da me vidi i tako se tusiramuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 73
4.7.2015 0:33:54   
Jole84
Probala sam i to Mariya, ali pošto me ne vidi jer ogradica ne može da uđe u kupatilo, udara dreku user posted image to jedino radim kad obavljam veliku nuždu, ostavim je u ogradici u dnevnoj sobi a ja otvorim vrata od wc-a, i gledam je da i tu ne napravi neku pakost, kao što je recimo cepanje tapeta user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 74
4.7.2015 0:40:21   
dijana1*
Jole i mi smo vec krpili tapeteuser posted image
Ja sam Kostu stavljala u hranilicu ili kolica ispred kupatila i otvorim vrata. Jos ako masina radi milina. Zagleda se u bubanjuser posted image posle godinice ga stavim da sedi na ulazu u kupatilo i dam mu igracku u ruku. Sada vec uveliko trci po celom stanu a ja se slobodno okupam.
U Hrvatskoj smo. Super nam je bilo. 27.7. se ponovo vracamo na 7 dana. Jedva cekam.
Malopre sam sve spakovala i sutra uvece idemo kuci.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here