Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 10:20:11
|
|
|
|
branki*
|
jutro,drage mame! mi smo kod kuce ,evo drugi dan,ne mogu da se opasuljim uopste.muz radio u trecu dve noci,po ceo dan sa njih dvoje,haos.boza jos nije bio u vrticu,malo cemo ga voditi sledece nedelje.nisam se jos ni raspakovala kao covek.danas treba da idemo u nabavku,svasta fali,nisam dva meseca bila ovde u stanu... bplesni da sto pre ozdrave
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 18:27:55
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,bre,mame,nema nigde nikog?!
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 19:13:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam evo sad ušla u kuću...tri sata smo zajedničkim snagama ribali bazen,ima 20 dana kako smo sipali vodu,kupali se 10-tak dana uz tabletice za prečišćavanje vode i pumpu ali voda više nije bila za kupanje,pa sam je koristila za zalivanje cveća i dvorišta.danas smo ga oribali,preko noći ću puniti,a sutra se nadam lepom vremenu da se ugreje
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 20:08:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki vi imate onaj veliki bazen sa pumpom jel da?Mi ove godine moramo da kupimo novi,prosle godine smo kupili i to bas veliki ali se brzo pocepao.Mada vreme je cudno,duva vetar,nema puno sunca pa mislim da ovaj jun i nije bas bio za bazen.Videli smo neki sa 3D naocarima pa cemo najverovatnije da kupimo njega.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 22:23:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Da Veselice mi imamo taj veliki bazen sa pumpom,u njega staje 6500 l vode i imamo ga skoro 6 i po godina.Ali ga zato lepo održavamo i čuvamo,kada ga stavljamo, ne stavljamo ga direktno na travu,nego imamo najlon,a imamo i ono za prekrivanje bazena kada se ne kupamo ili kada pada kiša.Super je jer u njega možemo da stanemo svi bar za sada kada deca još malo porastu,e onda ćemo videti šta ćemo.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 22:28:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: branki RR gde ste,bre,mame,nema nigde nikog?! Izvinite isla sam kod frizera da se napravim na ribu. Jao taj veliki bazen je superiska, jedino sto vam ovo kretensko vreme uopste nije islo na ruku
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 22:28:38
|
|
|
|
bubulence
|
retko dodjem ali evo me da kukam . znaci krenulo je od boginjica, obe su imale, pa Masa T pa prodje, pa onda opet posle par dana dobije samo malo vecu, pa povracanje, proliv, pa sada izgleda da E ima laringitis, tako mi zvuci, vodicu je sutra kod dr... znaci za dva meseca smo bili 7 puta kod dr, vise me je sramota da se pojavimo... vi kako te :P?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 22:30:45
|
|
|
|
branki*
|
wiv,gde si ribooo bubi,ajoooj,bas se izmuciste,sto cuda se nakacilo!bas bzv.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 22:32:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Wiwern nismo se ni kupali ovih zadnjih dana,zato smo ga danas generalno čistili i menjali vodu, da bi se narednih dana kupali. Bubi,da što pre ozdravite i da ostanete dugo zdravi
< Poruku je uredio vikiveki -- 2.7.2015 22:33:57 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:32:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi obicno posle boginja bude nekome haos. Tako je i nama. Sofija je zavrsila sa upalom pluca. Mene nema jer ne stizem. Sama sa decom po ceo dan.I tako ce biti u narednih pet dana. Unervozila sam se. Sutra mi dolazi moja skolska drugarica na dva sata iz Bg. Svekar joj dolazi, pa da iskoristi.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 2.7.2015 23:34:18 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:33:59
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo, mamike! E. i ja bile prehlađene u isto vreme, zato me nije bilo. Sada smo ok i samo lutamo. Bubi, da što pre ozdravite. Wiv, ribetinooo! Neko je spomenuo, zaista, Ljiše nema 100 godina. Ni Sose... One mi baš zapale za oko.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:36:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema Ljiše, Olge RR, drkristal... ili ja nisam tu redovno pa ih ne "viđam"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:41:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Da dosta njih nema,a Ljiša legenda i Sosa...a gde je i Torbica,ne videh je ovih dana....sigurno je otišla na more
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:42:36
|
|
|
|
QueenJ
|
Olgu i Kristal sam i viđala, Toricu takođe, ne tako često, možda ne i dugo, ali ove dve baaaš ne pamtim...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:45:30
|
|
|
|
vikiveki
|
E baš me zanima šta radi Miša i Ljiša,uvek sam znala da se slatko nasmejem njenim izjavama,baš je pozitivna
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:50:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Pre neki dan sam se setila Mishe i Ljise I Sose obe su bas zanimljive ali ih nema nesto da pisu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:56:08
|
|
|
|
QueenJ
|
Da, Ljišini kilometarski postovi, literarni radovi. Neću nikad zaoraviti sagu sa otvorennim vratima od kotlarnice i nje sa puškom. A Sosa je aktivna na FB, ali ovde je nema.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:56:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Da ja sam Ljišu upoznala na RR deda Mrazu u Novom Sadu,i u prirodi je isto pozitivna kao i ovde. Inače trenutno vodim borbu sa starijim sinom,neće da zaspi,leži i čeka da dođem kod njega,poludeću
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 2.7.2015 23:58:34
|
|
|
|
bubulence
|
Viki kada si bila na deda mrazu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 3.7.2015 6:43:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Ja cu definitivno poceti da jedem i pijem iza zakljucanih vrata wc Bilo sta da uzmem, ovaj mali hop cup do mene, otme solju, uzmem drugu, eto njega, dokrajcio prvu, pa hoce i ovu. Valjda je moje sladje, jer njegovo stoji. Onda opet drpi moju viljusku, pa donesem drugu, ne ova je bolja, a ona prva ko zna gde ju je stavio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 3.7.2015 7:55:07
|
|
|
|
branki*
|
gde ste mame! misu,mamino je uvek sladje pretpostavljam da ljisa ima puno obaveza na salasu,nadam se da je sve ok. muz otisao u prvu,ja sama sa njima,jos spavaju,pa da iskoristim da virnem ovde..nisam ni kafu stavila..bice lep dan..
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 3.7.2015 8:22:57
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence retko dodjem ali evo me da kukam . znaci krenulo je od boginjica, obe su imale, pa Masa T pa prodje, pa onda opet posle par dana dobije samo malo vecu, pa povracanje, proliv, pa sada izgleda da E ima laringitis, tako mi zvuci, vodicu je sutra kod dr... znaci za dva meseca smo bili 7 puta kod dr, vise me je sramota da se pojavimo... vi kako te :P? Bubi tako je nama bilo. Dva meseca , nikada kraja, samo na smenu. Jedan pa drugi. Veliki grlisa za princeze Dobro jutro mame. Da Ljise bas nema. Verovatno ima mnogo posla. Verujem da je sve ok.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 3.7.2015 8:26:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da se zapljunem i ja jutros Ivka jos spava sto znaci da joj je relativno dobro, da nije probudila bi se pre 7h. Kod dr u 13h danas pa da vidimo presudu. Nece kafa da se skuva sama a tako je zelim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 3.7.2015 8:27:30
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,T mi počela zaspavati sa plišanim zekom,legnem ja pa ona i onda zeka.Ona drži njega a ja nju zamrlim i ljuljuškamo se i zaspi Pisaću posle Ljiši da vidim šta raducka
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 3.7.2015 9:05:07
|
|
|
|
amdn
|
jutro mame, lep dan Bubi idite dr nema sta da te bude sramota, samo da bude sve ok
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?