|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
4.7.2015 0:45:25   
Jole84
Baš lepo, iskoristite još taj jedan dan za kupanjac user posted image
Ma ovaj zvrk nema šanse da sedi na jednom mestu, kolica/hranilica i igračka u ruci jok...u ogradici mi malo kenjkavi ali se nekako zaigra, nema gde pa mi mirna glava, za takve situacije. Mislim na ove hitne, tuširanje mi dođe luksuz, dok mm ne stigne user posted image
Tapete su mi užas, sve je pocepala, ne mogu da ih zakrpim fale delovi user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 76
4.7.2015 5:56:28   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. se povampirio, pa sad pokusava i babu da probudi user posted image Tv ne moze da se gleda bez babe, ni slucajno.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 77
4.7.2015 7:09:56   
emicaa
Jutro majke user posted image T je fino spavala ali je dva puta tražila vodu,napije se i nastavi.Posle sam je prebacila kod nas u krevet i da vidite kako je slatko zagrlila eku,naslonila se na mene i zaspala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 78
4.7.2015 8:01:58   
branki*
caos,mame!
emice,odlicno,bar i ti malo da se naspavas ako je moguce.
jole,pisi cesce sa namauser posted image
moji jos spavaju,ali samo cekam ovu malu da se oglasi..muz radi prvu,ja sa njima..bar imam rucak od juce..bice lep dan.nema ko da vodi bozu na bazen..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 79
4.7.2015 11:49:36   
mama micki
Evo ja i ovde da se javim...
Dobar dan mame!!!
Danas pakao, ne možemo u šetnju pa ću da iskoristim to što sam kući da istu dovedem malo u red!
Ručak i ja imam od juče ali deca traže palačinke pa ću verovatno da ih pravim, kad samo pomislimuser posted image

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 80
4.7.2015 12:51:56   
emicaa
Branki naspavam se,nekad ako pukne rukom ili nogom me probudi ali nastavim odma.Dvije noći nismo ustajale,samo se napije vode i nastavi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 81
4.7.2015 23:10:26   
Jole84
Veče mamike, ima li vas user posted image
Branki user posted image hoću dušice, sad ću valjda više vremena da nađem za svojih 5 minuta, ovako sve nešto u žurbi, kad je uspavam uveče ne znam šta pre, a sad baš nešto kuliram, završiću sve sutra! Ili malo sutra user posted image
nego videh negde da si pisala za one prese iz Lilija što se dobijaju uz kupone, fale mi još par kupona, a jel dobra presa, jesi li je koristila?
Mi smo danas bili kod svekijevaca u selo, Mila se kupala u bazenčetu i jedva živo uspavala popodne, da nešto ne propusti user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 82
4.7.2015 23:11:05   
QueenJ
Dobro veče i mamama!
Ja napravila promaju, popila nes, uživam na RR, hoću da se tušnem, pa u krevet.
Moram da pohvalim E. da ovih dana lepo spava, od 21h do 7h, tada sisa, pa nastavi do 10-11h.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 83
4.7.2015 23:21:38   
mila83
Zdravo i laku noc mame ! user posted image Mnogo sam umorna. Mimi je danas bio 7.rodjendan,slavimo tek za 12 dana,zajedno sa batinim,ali smo ipak malo obelezili kod kuce.Vrucina,Teodora nervozna,mnogo zeza sa jelom,a danas sam uspela da vidim da joj je izbio i drugi ocnjak gore, pa nije ni cudo sto se budi nocu i zeki sa jelom.sad ima dole dva i gore cetiri zuba..ali mislim da nije jos zavrsila,donje trojke vec dva meseca natecene, a ona i dalje nastavlja da glodje i gricka sve sto stigne.ovi gornji izasli svi u roku od 15 dana.
Nadam se da ste sve dobro,a i vasi andjeli!
Mirnu i laku noc zelim! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 84
5.7.2015 0:07:23   
Mariya
Veče mame!
queen,nes u 23uveče?pa kako ćeš da spavašuser posted image
mila,zar ocnjak već izašao?Mi čekamo gornje dvojke,providne se,samo da probiju.
Mi i dalje slinimouser posted image probala sam h.bez kapi da uspavam,ne može,zapuši joj se nos.znači vec 10 dana!!!!!

< Poruku je uredio Mariya -- 5.7.2015 0:10:21 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 85
5.7.2015 0:14:09   
mila83
ja pobrkala malo nazive,a majka troje dece,strasno..mislila sam na dvojke Mariya,ne trojke(ocnjake)a inace su joj i donje i gornje trojke natecene isto,pogotovo donje
Bas mi je zao da ste tako prehladjeni ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 86
5.7.2015 0:15:28   
QueenJ
queen,nes u 23uveče?pa kako ćeš da spavaš

Nema to kod mene veze, nikada nije imalo... Sećam se na faksu, noć pred ispit, drugarice se naoružaju kafom, guaranom, coca-colom i štrebaju celu noć, a ja... Popijem sve to i legnem da spavam, jer ne mogu da izdržim, pa ustanem ranije, u 4-5h, da doučim, tako mi bilo lakše.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 87
5.7.2015 6:58:54   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. opet preskocio poslepodnevno spavanje, pa zaspao u 20h. Valjda mu je previse sparno da bi spavao poslepodne, ko ce li ga znati.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 88
5.7.2015 7:12:45   
vonavoj
Jutro! Mi kod svekijevaca,joj,sva sam se ukocila..promena kreveta..J zazpala u 23,u 3 sisala i u pola 7 budna..joooj kada li cu se naspavati!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 89
5.7.2015 7:28:50   
branki*
von,ja se to isto pitam..taman poceo boza lepo da spava,kad eto nova beba,novo budjenjeuser posted image bas jutros motam po glavi kad je boza prestao nocu da se budi i kapiram da ce ovo bogme jos da traje!

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 90
5.7.2015 7:58:04   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro! Mi kod svekijevaca,joj,sva sam se ukocila..promena kreveta..J zazpala u 23,u 3 sisala i u pola 7 budna..joooj kada li cu se naspavati!

kad odeš u penziju user posted image

Jutar i od menja drage moje. Luka se jutros u 6 probudio, dala mu i zaspao nazad, ali ga Ana probudila. A taman sam se nameračila da spavam danas do 7 user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 91
5.7.2015 8:27:30   
jeca87
Dobro jutro, mame.
Kosta se standardno budio, oko 12 malo plakao i zaspao, pa oko 4 sikio. Samo ja nisam mogla posle 4 da zaspim, a sada ne vidim gde bijem.
I kosta zeza sa popodnevnim spavanjem. Dva dana spava, pa tri ne spava. Ali mu ja ne dam tako rano da zaspi. Probudi se u 3 spreman za akciju.
Mm konačno slobodan, pa ćemo, valjda, negde u skitnju.
Lep dan želim

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 92
5.7.2015 9:06:02   
vonavoj
Kad odem u penziju moracu da pijem nesto za spavanje..tako babe..
Inace razmisljam,jos dva meseca i vracam se na posao i onda do kraja zivota svaki dan na posao..tj. Do penzije!ahahahha

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 93
5.7.2015 9:16:43   
emicaa
Dobro jutro,ja sad ustala.Puatio me dragi da odspavam.Sad me glava boli.Danas trebamo kod prijatelja na roštilj a meni se uopšte ne ide,kad je ocolika vrućina ne ide mi se nigdje iz kuće.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 94
5.7.2015 10:38:35   
mila83
Zdravo mame ! Kod nas vec gori zemlja,sto se kaze.Mi smo lose spavali,budila se i plakala i vukla desno uvo.Drugih simptoma nema,kad joj ja diram,ne boli je.A ti zubici izgleda resili svi odjednom da izadju...ima da slavim kad dobije sve zubeuser posted image a i da se naspavam.user posted image

Emicee,potpuno te razumem,ni meni se ne ide nigde po ovakvoj zegi pa da ne znam gde treba da idem.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 95
5.7.2015 10:47:51   
QueenJ
Nekome dobro jutro, nekom dobar dan! Mi malo pre ustale, pijem svoju kofu nesa, mm mi doneo noćas doručak, uživam. Uskoro ću da ga budim, da idemo na reku. E. u ogradici, kasno se budila da sisa, pa će uskoro tek da doručkuje.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 96
5.7.2015 11:20:11   
branki*
boka spava,b i b odose do prodavnice..muz posle ide na posao,ja sa njima...stavila pasulj das se kuva,dzaba aspirator,opet se oseca...
ja jos u pidzamiuser posted image

branki

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 97
5.7.2015 11:36:18   
mirkam
Ćao mame.
M zaspao,ja po kući,ručak i tako..
Nego,zamislite,primijenih mu juče cucle na flasicama i živ sad neće da pije user posted image Ne znam šta mu bi odjednom,pa sto puta smo ih do sada mijenjali.Inače silikonske nikad nije htio,samo ove od kaucuka.Jutros žedan umire,al neće čim osjeti novu cuclu nikako.Nadjoh medju igračkama jednu čašu onu za bebe sa piskom koju je dobio kao mali i naravno igrao se sa njom i fali joj pola djelova al ajde.E iz nje je kao nešto malo pio al više prosipao.
Odoh da tražim temu o čašama da vidim koju je najbolje da kupim.Možda dijete pokušava da mi kaže da više nije beba i da je vrijeme za čašu user posted image

< Poruku je uredio mirkam -- 5.7.2015 11:41:08 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 98
5.7.2015 14:01:48   
vonavoj
Moja J napunila nosu danas..sveki kao stavi je,zaova isto..i uspela je da kaki..hahhaha..neka vezba da sedi,u vrticu ih stavljaju.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 99
5.7.2015 14:02:58   
Mariya
Dobar dan mame!!
Kod nas sve isto, slinavimo. Ali bar smo dobro spavale. H se samo dva puta budilauser posted image Ručak imam od juče, samo ću da ispržim meso. Lu je sa babom, a ja čuvam H da se ne probudi (koristim ovih 30-40 minuta mira da ležim) Muža nemam već danima, otkako je počela žetva, nema ga od 09-22, ceo dan sam sama sa njih dve. Juče sam ležala samo dok sam dojila a sedela samo dok sam ih hranila. I nisam uspela da sve uradim, očistim, pripremim i spremim pa da danas odmaram nego ću danas da spremam, usisavam i ribam podoveuser posted image

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Kad odem u penziju moracu da pijem nesto za spavanje..tako babe..
Inace razmisljam,jos dva meseca i vracam se na posao i onda do kraja zivota svaki dan na posao..tj. Do penzije!ahahahha

Von, ti si onda definitivno odlučila da staješ posle 2 devojčiceuser posted image Ja sam već sto puta rekla da ću roditi još jedno samo da ne moram da radim. I ja još 2 meseca i počinjem.AAaaaaauser posted image . Šef mi je ponudio da iskoristim prvu polovinu godišnjeg,pa ću taman proslaviti rođendane devojčicama i odmarati do početka oktobra.

A sad odoh da gledam formulu 1.

< Poruku je uredio Mariya -- 5.7.2015 14:04:22 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here