Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 18:35:04
|
|
|
|
majza
|
truco za sada sam dobro.krećem kod mojih pa se čujemo u nedelju uveče. možda i pre ako budem imala internet.kako se osećaš posle tog depo bockanja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 18:52:32
|
|
|
|
truca
|
dobro sam majza ti uzivaj i odmaraj kod tvojih,javi se ako nahvatas internet,a mi mislimo na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:01:03
|
|
|
|
suzi kju
|
A kad beše vadite betu vas dve? Ajd' brze to malo pa da ćaskamo u trudničkim temama!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:30:32
|
|
|
|
truca
|
suzi ja u cetvrtak sledeci,za 7 dana,a majza mislim u utorak,ona je dva dana ispred mene. jedva cekamo da caskamo u trudnickim temama,vucite nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:32:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Vučemo vučemo jakoooo!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:40:04
|
|
|
|
truca
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 20:08:52
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage ja non stop bacam pogled da vidim kako napredujete! I tooooooliko ste slatke i znam da ce sve to biti super i da cemo se sl.nedelje svi radovati zbog vas! Kad god pogledam post trucin ili majzin ja sam u fazonu jaoj trudnice divne! :) A ja kad imam dobar osecaj znajte da je tako! :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 21:54:57
|
|
|
|
truca
|
jaoooooooooooo nikaaaaaaaaa sad si me jako oraspolozila i obradovala i divna si sto mislis na nas i pratis nas daj boze da bude tako kao sto kazes ima da dodjem tu da te izljubim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 23:45:20
|
|
|
|
NikaAa
|
Bice, Bog nikada ne napusta dobre ljude. Mila moja truca <3 saljem jedan ogroman poljubac za tebe i naravno najvece blago koje je sada u tvom stomacicu i koje cuvas! :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 6:58:36
|
|
|
|
truca
|
nikaaa nemoj da me rasplaces ja sam se jutros probudila i boli me stomak bas kao da cu da dobijem, danas je 7 dan od transfera. sva sam napeta, mislim da je to i od prevelike kolicine progesterona u organizmu, ne znam ni sama. nekih novih znakova nemam, osim tog bola kako ste vi ? jeste ustale ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 10:13:38
|
|
|
|
truca
|
gde ste spavalice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 12:09:46
|
|
|
|
truca
|
heeej, nemam nikakve simptome, cisto da napisem nesto hahahah malo me stomak boli s vremena na vreme ko da cu da dobijem, iskreno to me vise sekira nego sto me raduje, jer je bol potpuno isti ko nekoliko dana pred m ja bih sve da osetim nesto konkretno al nece ko za inat
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 12:18:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Joooj kako vas naterati da manje razmišljate o simptoma. Ja sam imala iste takve bolove i bila ubeđena da ću dobiti i da noje uspelo, ali eto desilo se suprotno. Ne razmišljajte o tome da li se dešava nešto u vašim stomačićima ili ne. Biće onako kako Bog kaze i mimo toga mi ne možemo ništa, sve se u zivotu dešava s razlogom. Opustite de, čitajte neštošetajte malo, gledajte filmove.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 12:49:15
|
|
|
|
truca
|
vazi suzi, nemoj da nas grdis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 13:58:04
|
|
|
|
Cortina
|
cure imam jedno pitanje, da li vam se desilo posle vantelesne na zalost neuspele da vas odmah posle ciklusa zabole grudi. Meni danas zavrsava ciklus i pocinju grudi da me bole i kao da su se uvecale. Nista mi nije jasno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 13:59:12
|
|
|
|
Cortina
|
truco,majza samo pozitivno, bez previse opterecivanja i bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 13:59:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Da, to je normalno zbog količine hormona koje si dobila za stimulaciju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 14:03:26
|
|
|
|
Cortina
|
ok, bas sam se zbunila, ovo mi se nikad nije desilo. prestale su da me bole 7.dana, prokrvarila sam 10.dana a definitivno dobila 12.dana od transfera i danas je kao zadnji dan prestaje mi krvarenje i pocinju grudi da me bole.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 14:06:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše žene borci, Odgovorite tačno na postavljeno pitanje i osvojite Proxeed WOMEN !!! Proxeed WOMEN se preporučuje ženama koje žele uspešnu trudnoću i kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu. PRIJAVITE SE OVDE ------>>>>>> KLIK
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 14:34:10
|
|
|
|
truca
|
cortina trudim se da se ne opterecujem,al znate i same kako je sreca da nismo rekli pa me niko nista i ne pita,mislim da bih prolupala malo cu da odmorim,mada mi se jako jedu kifle hahaha al ne smem sad sama da ih mesim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 15:54:26
|
|
|
|
Cortina
|
Verujem znam kako ti je. Lako je pricati, drugo je kad se tebi desava. I ja sam tako samo trazila neke simptome. Al sam rekla sebi, sledeci put u celu tu pricu ulazim opustenije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:18:10
|
|
|
|
truca
|
jesu ti rekli nesto kad ce biti,verujem da neces dugo cekati i da ce to biti mozda vec u sledecem ciklusu.a tad ce ti sigurno uspeti ja mozda nisam toliko opustena jer mi nemamo zamrznute,ali stvarno jesam optimista i verujem u uspeh naseg embrioncica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:20:15
|
|
|
|
truca
|
nema nam majze,izgleda nije navatala internet.ja sam malo odspavala i jedino sto osecam je malo neka jeza i ladne noge,a set_ala sam
< Poruku je uredio truca -- 19.6.2015 17:29:58 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:20:43
|
|
|
|
suzi kju
|
I treba biti optimista. Mi nismo imali za zamrzavanje, imali smo dva embriona za transfer, od kojih se Samo jedan primio, pa se čak i podelio na dva dela, pa sada nosim jednojajčane blizance.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:24:40
|
|
|
|
Cortina
|
Nisam jos uvek bila, ici cu u utorak da vidimo sta dalje. Super suzi, jednojajcani, prelepo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.