|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
18.6.2015 18:35:04   
majza
truco za sada sam dobro.krećem kod mojih pa se čujemo u nedelju uveče. možda i pre ako budem imala internet.kako se osećaš posle tog depo bockanja

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 626
18.6.2015 18:52:32   
truca
dobro sam majzauser posted image ti uzivaj i odmaraj kod tvojih,javi se ako nahvatas internet,a mi mislimo na tebe user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 627
18.6.2015 19:01:03   
suzi kju
A kad beše vadite betu vas dve?
Ajd' brze to malo pa da ćaskamo u trudničkim temama!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 628
18.6.2015 19:30:32   
truca
suzi ja u cetvrtak sledeci,za 7 dana,a majza mislim u utorak,ona je dva dana ispred mene. jedva cekamo da caskamo u trudnickim temama,vucite nas user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 629
18.6.2015 19:32:38   
suzi kju
Vučemo vučemo jakoooo!!!!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 630
18.6.2015 19:40:04   
truca
user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 631
18.6.2015 20:08:52   
NikaAa
Drage ja non stop bacam pogled da vidim kako napredujete! I tooooooliko ste slatke i znam da ce sve to biti super i da cemo se sl.nedelje svi radovati zbog vas! Kad god pogledam post trucin ili majzin ja sam u fazonu jaoj trudnice divne! :) A ja kad imam dobar osecaj znajte da je tako! :)

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 632
18.6.2015 21:54:57   
truca
jaoooooooooooo nikaaaaaaaaa sad si me jako oraspolozila i obradovala i divna si sto mislis na nas i pratis nas user posted image daj boze da bude tako kao sto kazes ima da dodjem tu da te izljubim user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 633
18.6.2015 23:45:20   
NikaAa
Bice, Bog nikada ne napusta dobre ljude. user posted image
Mila moja truca <3 saljem jedan ogroman poljubac za tebe i naravno najvece blago koje je sada u tvom stomacicu i koje cuvas! :)

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 634
19.6.2015 6:58:36   
truca
nikaaa nemoj da me rasplaces user posted image ja sam se jutros probudila i boli me stomak bas kao da cu da dobijem, danas je 7 dan od transfera. sva sam napeta, mislim da je to i od prevelike kolicine progesterona u organizmu, ne znam ni sama. nekih novih znakova nemam, osim tog bola

kako ste vi ? user posted image jeste ustale ? user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 635
19.6.2015 10:13:38   
truca
gde ste spavalice user posted image user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 636
19.6.2015 12:09:46   
truca
heeej, nemam nikakve simptome, cisto da napisem nesto hahahah malo me stomak boli s vremena na vreme ko da cu da dobijem, iskreno to me vise sekira nego sto me raduje, jer je bol potpuno isti ko nekoliko dana pred m user posted image ja bih sve da osetim nesto konkretno al nece ko za inatuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 637
19.6.2015 12:18:46   
suzi kju
Joooj kako vas naterati da manje razmišljate o simptoma.
Ja sam imala iste takve bolove i bila ubeđena da ću dobiti i da noje uspelo, ali eto desilo se suprotno.
Ne razmišljajte o tome da li se dešava nešto u vašim stomačićima ili ne. Biće onako kako Bog kaze i mimo toga mi ne možemo ništa, sve se u zivotu dešava s razlogom. Opustite de, čitajte neštošetajte malo, gledajte filmove.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 638
19.6.2015 12:49:15   
truca
vazi suzi, nemoj da nas grdis user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 639
19.6.2015 13:58:04   
Cortina
cure imam jedno pitanje, da li vam se desilo posle vantelesne na zalost neuspele da vas odmah posle ciklusa zabole grudi. Meni danas zavrsava ciklus i pocinju grudi da me bole i kao da su se uvecale. Nista mi nije jasno.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 640
19.6.2015 13:59:12   
Cortina
truco,majza samo pozitivno, bez previse opterecivanja i bice sve u redu user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 641
19.6.2015 13:59:36   
suzi kju
Da, to je normalno zbog količine hormona koje si dobila za stimulaciju.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 642
19.6.2015 14:03:26   
Cortina
ok, bas sam se zbunila, ovo mi se nikad nije desilo. prestale su da me bole 7.dana, prokrvarila sam 10.dana a definitivno dobila 12.dana od transfera i danas je kao zadnji dan prestaje mi krvarenje i pocinju grudi da me bole.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 643
19.6.2015 14:06:38   
marketing RR
Drage naše žene borci,

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje i osvojite Proxeed WOMEN !!! Proxeed WOMEN se preporučuje ženama koje žele uspešnu trudnoću i kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu.

PRIJAVITE SE OVDE ------>>>>>> KLIK

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 644
19.6.2015 14:34:10   
truca
cortina trudim se da se ne opterecujem,al znate i same kako jeuser posted image user posted image sreca da nismo rekli pa me niko nista i ne pita,mislim da bih prolupalauser posted image malo cu da odmorim,mada mi se jako jedu kifle hahaha al ne smem sad sama da ih mesimuser posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 645
19.6.2015 15:54:26   
Cortina
Verujem user posted image znam kako ti je. Lako je pricati, drugo je kad se tebi desava. I ja sam tako samo trazila neke simptome. Al sam rekla sebi, sledeci put u celu tu pricu ulazim opustenije.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 646
19.6.2015 17:18:10   
truca
jesu ti rekli nesto kad ce biti,verujem da neces dugo cekati i da ce to biti mozda vec u sledecem ciklusu.a tad ce ti sigurno uspetiuser posted image ja mozda nisam toliko opustena jer mi nemamo zamrznute,ali stvarno jesam optimista i verujem u uspeh naseg embrioncicauser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 647
19.6.2015 17:20:15   
truca
nema nam majze,izgleda nije navatala internet.ja sam malo odspavala i jedino sto osecam je malo neka jeza i ladne noge,a set_ala sam

< Poruku je uredio truca -- 19.6.2015 17:29:58 >

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 648
19.6.2015 17:20:43   
suzi kju
I treba biti optimista. Mi nismo imali za zamrzavanje, imali smo dva embriona za transfer, od kojih se Samo jedan primio, pa se čak i podelio na dva dela, pa sada nosim jednojajčane blizance.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 649
19.6.2015 17:24:40   
Cortina
Nisam jos uvek bila, ici cu u utorak da vidimo sta dalje. Super suzi, jednojajcani, prelepo user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here