Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.6.2015 15:31:32
|
|
|
|
truca
|
hvala pozitivna hvala svima sto nas bodrite i sto navijate,mi isto nismo nikom rekli,znaju roditelji i mi,i vi ovde
< Poruku je uredio truca -- 17.6.2015 15:33:40 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.6.2015 16:14:55
|
|
|
|
truca
|
majza sta radis? kako si? ja sam spavala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.6.2015 16:49:24
|
|
|
|
majza
|
Dobro za sada.gledala neki filmic i zaspala. sad spremala ručak pa opet odmor.išla bi negde da prošetam al bezveze vreme.čekam da padne noć pa da malo pro šetam da me niko ne vidi jer sam u selu i nista se ne može sakriti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.6.2015 18:52:45
|
|
|
|
truca
|
ja danas nisam nigde izasla, tu sam po kuci setala, sutra cu i ovde je grozno vreme, duva vetar. stomak me ne boli, boleo me malo popodne sad nista. tebe ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.6.2015 20:27:20
|
|
|
|
majza
|
truco i ja sam ti ista malo po dvorištu šetala i u kući uglavnom leskarim a skuvam po nešto i to je to.za sad nemam nikakve promene ni bola
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 7:05:00
|
|
|
|
truca
|
jutro zene, kako ste? ja sam pocela da radim. ne osecam nista specijalno od simptoma , a ni od promena. jel ima neka koja nije osecala bas nista a ostala je trudna? malo me doduse bolucka stomak ali to je vrlo blago i povremeno. majza ti sigurno jos spavas, kako si ? :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 9:37:54
|
|
|
|
majza
|
ustala sam rano al nisam se uključivala.imamo ja i ti trudne al nemamo simptome. salim se,ali bi volela da je tako i ja nikakve promene.sve nešto kratkotrajno, te me boli stomak te jajnik.više neki strah iako se trudim da mislim pozitivno ponekad me stigne.danas mi 9 dan pa videćemo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 9:48:25
|
|
|
|
truca
|
znam majza i ja se isto tako osecam. nadam se da smo obe pa da se radujemo zajedno. ja sve osluskujem telo, reko mozda nesto osetim. i mene tako zaboli stomak ,pa me prodje. pa mi naidje kao neka malaksalost pa i to prodje. ali nikakva konkretna muka ili nesto tome slicno. jesi setala sinoc ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 9:54:56
|
|
|
|
majza
|
blago truco tebi ja sad ne radim moj posao i nije za ovo.pa od sebe ne znam sta da radim.volela bi da smo nege zajedno sigurno bi nam lakše bilo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 9:57:51
|
|
|
|
majza
|
Nisam šetala loše vreme i hladno.možda danas.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 10:03:24
|
|
|
|
truca
|
majza kad pises ovde onda ko da smo zajedno navijam svim srcem da nam beta bude visoka ja danas treba da primim onaj progesteron depo, malo me strah od tog uboda igle jedva cekam da to prodje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 10:20:12
|
|
|
|
majza
|
Hvala puno,lakše je kada kucamo malo brže vreme prolazi.suprug mi danas ide kod mojih zbog posla, a ja ne znam dal da idem sa njim ili da ostanem.put traje 3 sata.možda bi mi prijalo malo do mojih,ali tamo nekad nemam internet.ako odem da se ne brineš.vratila bi se u nedelju uveče.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 10:26:49
|
|
|
|
truca
|
pa kako zelis, ako ti prija mozda i bolje da odes malo. ne znam sta druge zene misle o tom putu od 3 sata, ali ako nema mnogo truckanja ja mislim da je to mozda i okej. ja ti zelim da ti se u medjuvremenu do nedelje pojavi neki konkretan simptom tj znak vazno je da si me obavestila da ides, da se ne zabrinem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 10:50:36
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: truca jutro zene, kako ste? ja sam pocela da radim. ne osecam nista specijalno od simptoma , a ni od promena. jel ima neka koja nije osecala bas nista a ostala je trudna? malo me doduse bolucka stomak ali to je vrlo blago i povremeno. majza ti sigurno jos spavas, kako si ? :) Ja isto bas nista nisam osecala, par dana bolele grudi pa prestale i to je sve, a ja sve cekala neki simptom, ono nista, smorila sam se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 10:54:40
|
|
|
|
majza
|
cvećka nisam isprata da li si ti trudna.izvini
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 11:01:50
|
|
|
|
truca
|
super cvecka meni se sad na poslu spava hahah ali to je valjda jer sam se probudila u 5 ko vampir
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 11:19:49
|
|
|
|
cvećka
|
Bila trudna, 2012/13 sam bila na VTO, sad klinci imaju skoro 2 godine
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 11:43:58
|
|
|
|
majza
|
Hvala cvećka puno što si uz nas.puno sreća tebi i tvojim klincima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 11:53:13
|
|
|
|
truca
|
hvala vam svima koje navijate i koje udjete na ovu temu meni svaka poruka od bilo koga koju procitam nekako znaci,da smo majza i ja sa svakom tom porukom sve blize nasim beticama uopste ste sve divne sto mislite na nas i bodrite nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 12:02:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Truco, Majza vucem vas u teme, da se druzimo. Ja sam pred ovu trudnocu imala nesnosne olove u stomaku, mislila svaki cas cu da da dobijem i svaki dan mi se spavalao, pa evo je Nora skor 20 nedelja kod mame u stomaku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 12:06:34
|
|
|
|
truca
|
vuci unina mama ne pustaj mene stomak seva, tako bih rekla, osetila sam neka dva jaca bola danas tokom dana, i spava mi se, ali ne mogu da provalim da li je od ili jer sam se jako rano probudila, ali stvarno neko nekontrolisano stanje spavanja hahahah
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 12:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Vucemo vas svi ja sam imala nesnosne bolove 3 dana pred vesticu, nisam mogla da hodam, i na dan D uradim tets, i crtice kao iz topa, to vam svima zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 12:09:51
|
|
|
|
truca
|
daj boze da tako bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 15:01:12
|
|
|
|
majza
|
Hvala unina mama na lepim željama.ja truco smo se uhvatile za vas i ne puštamo vas idemo polako za vama.truco kako provede dan ja završila ručak i sad odmor,bar mi prošlo pola dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 17:27:45
|
|
|
|
truca
|
evo me majza,sad sam dosla kuci isla sam da primim progesteron depo i sad mislim da cu malo da odmorim. kako si ti? sta si resila jel ides kod tvojih ?
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.