Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:26:49
|
|
|
|
Cortina
|
Ja imam 10 zamrznutih, ali kazu da veliki procenat ne prezivi odmrzavanje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:28:47
|
|
|
|
Cortina
|
Ja imam policisticne jajnike, pa se dosta folikula napravilo, doktor se bojao da nece biti dobrog kvaliteta i da ce biti suplji, ali dosta njih se oplodilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:32:49
|
|
|
|
truca
|
suzi pa to je divno,to tako nwverovatno dobro zvuci,mogu da zamislim tu srecu kad si to saznala cortina super za zamrznute,bice to sve u redu sad,videces
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:35:03
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Cortina Ja imam 10 zamrznutih, ali kazu da veliki procenat ne prezivi odmrzavanje Ma ovo nije tacno! Ja sam imala jedan za zamrzavanje. I naravno preziveo je i zamrzavanje i odmrzavanje i evo nas danas u 25.nedelji! Veruj u smrzlice! Oni su najboljeg kvaliteta! Oni su jedini stigli do blaste tj najduze izdrzali u "epruveti" (sto ne volim taj izraz)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:37:36
|
|
|
|
truca
|
kad procitam ovo ko sto je suzi rekla onda se bas razveselim i imam jos vise vere u uspeh suzi sta si ti imala od simptoma?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:38:42
|
|
|
|
truca
|
maraj kako si,jel uzivas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:40:44
|
|
|
|
Cortina
|
Super ako je tako, hvala maraj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:47:50
|
|
|
|
Maraj
|
Naravno da je tako! Smrzlici su najbolji i najizdrzljiviji embrioni! Naravno oni u laboratoriji navodno izaberu najbolje i njih ti vrate posle 2 dana. Tako su i meni. I ta dva vracena 2.dan se nusu primili a smrzlic koji je izdrzao 5-6 dana u laboratoriji pa smrzavanje pa odmrzavanje evo ga kod mene u stomaku od jutros se ne smiruje samo se sutira . Naravno dosta je do embriologa i toga kako ga on zamrzne i odmrzne. tako da truco super sam. I moj smrzlic i ja samo imajte vere. Negativnim mislima nema mesta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:50:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Slazem se sa Maraj u potpunosti. Truca od simptoma već sam pisala na nekoj od prethodnih strana, boleo me jedino stomak kao pred menstruaciju, ništa drugo ama baš, čak sam bila i ubeđena da ću dobiti. Ali nisam i evo me u šestom mesecu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:55:10
|
|
|
|
sonyasha
|
Suzi, tvoji su jednojajčani? Pa to je diiiiivno! Retko i po meni prelepo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 18:08:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Vrlo retko, pogotovo iz vantelesne. Baš sad kad sam lezala u bolnici, doktorka me pita dva puta, iz vantelesne jednojajčani, rekoh da, ona se čudi. Prelepo, mada i rizicnije mnogo nego da su Dvojajčani, ali nadam se da ćemo da izguramo sve kako treba.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 19:01:09
|
|
|
|
sonyasha
|
Suzi, do sada je sve savršeno, nema razloga da ne bude sve i od sada
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 19:02:32
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja se nadam, a tako će i biti, mora da bude!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 10:18:03
|
|
|
|
truca
|
dobro jutro svima kako ste devojke, trudnice i one buduce ja sam dobro, malo me bolucka stomak. majza jesi navatala internet, kako si ? cekam te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 19:22:54
|
|
|
|
Yellena008
|
Cortina draga, situcija kao kod mene pre dva i po meseca...Beta mala ali nema krvarenja i onda posle par dana krvarenje,beta jos manja i nista od ...glavu gore...mnogo je nas to proslo....probaj sa nekim analiyama i ja sam pa su mi pronasli insulinsku i sad pijem Siofor...i nadam se mojoj bebi prirodno....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 19:33:03
|
|
|
|
Yellena008
|
Truco, gde si radila VTO? Ako nije tajna....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 21:29:29
|
|
|
|
truca
|
pozdrav yellena008 radila sam vto u genesisu u novom sadu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 0:42:54
|
|
|
|
truca
|
danas sam jedva izdrzala da ostanem budna pola dana pola dana sam prespavala toliko mi se spavalo da sam se jedva odrzavala budnom u vreme dok sam bila budna hahaha.pritom imam povecanu zelju za hranom i mm me je ceo dan zasmejavao ne znam da li su ovo dobri znaci za ali se potajno nadam i jako mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 10:55:38
|
|
|
|
Cortina
|
Poz yellena008 i meni su otkrili insulinsku, ja vec neko vreme pijem tefor. Truco,majza kako ste?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 10:57:34
|
|
|
|
Cortina
|
Pocela sam da ga pijem nekoliko meseci pre vto. Videcemo sta dalje. Prekosutra idem kod doktora, sigurno ce mi dati neke analize da radim pre narednog transfera.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 11:34:23
|
|
|
|
truca
|
ja sam dobro,danas mi je 9ti dan od transfera. bila sam nestrpljiva i uradila sam jutros test,ali jedna debela crta,a drugu smo mm i ja videli iz raznih uglova,sto bi se reklo ne vidi se golim okom
< Poruku je uredio truca -- 21.6.2015 11:35:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 11:42:04
|
|
|
|
Maraj
|
Truco jos je rano....a te testove bi ja izbacila iz prodaje....ma nisu oni 100% sigurni. Sacekaj jos par dana i uradi betu. Ona ti je siguran pokazatelj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 12:02:12
|
|
|
|
truca
|
maraj,u cetvrtak treba betu,ako izdrzim da ne kupim test do tad da se ne stresiram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 12:12:13
|
|
|
|
Cortina
|
Jos je rano za test ne brini, a s obziorom da se malo nazire iz bilo kog ugla, bice to velika beta u cetvrtak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 12:14:25
|
|
|
|
truca
|
nadam se cortina,hvala sto me bodris
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.