|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
21.6.2015 12:19:45   
Cortina
user posted image nema je majza, kad ona radi betu

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 676
21.6.2015 12:20:34   
suzi kju
Truco sačekaj par dana do bete, ako se driga i nazire to je to.
Testovi jesu tačni, ali reaguju kada je beta iznad 25.
Ja sam osmog dana od transfera radila taj test i pokazao dve crtice, drugu isto tako bledu. Onda sam ga radila svaki sledeći dan dok nije došlo vreme za betu.
Razumem potpuno tvoje iščekivanje, to je nešto jače. Svakako sačekaj betu. Ne budi ni tuzna ni srećna, polako samo.
Ali biće to velika beta!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 677
21.6.2015 12:27:28   
jess021
Truco, mozes betu raditi i 12-ti dan od et, ako trudnoca postoji, sigurno ce pokazati.
Navijam da bude visokauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 678
21.6.2015 12:47:09   
Yellena008
Meni su posle et koji mi je bio 4.4. rekli da betu izvadim 15.04. A tad mi je bio 11 dan od tranfera...tako mi je doktor napisao....zato Truco ako si nestrpljiva mozes opusteno 12 dan,sto rece Jess mora da pokaze....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 679
21.6.2015 13:14:48   
truca
ja mislim da majza treba u utorak betu

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 680
21.6.2015 13:17:48   
truca
suzi ova crtica sto se kao nazire,za to treba lupa da se vidi da li je uopste ima,mozda smo je i umislili...a sto se bete tice,mislim da cu cekati do cetvrtka jer me i ovako malo strah i ako se nadam pozitivnoj beti user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 681
21.6.2015 13:25:14   
suzi kju
Znam šta je strah. Ja sam betu vadila 11.dan od transfera, i rezultat bete mi je stigao na mail, ja vidim da imam mail ali ne smem da otvorim.
I moja je druga crtica bila bleda ali se videla, ja sam čak palila baterijsku lampu n amobu jer nisam mogla da verujem svojim očima.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 682
21.6.2015 13:36:55   
Yellena008
Truco znam da je tesko ali probaj da iskuliras....bice to sve dobro....mazi stomak i navijamo za tebe....ja cu verovatno od septembra tvojim stopama u N.Sad....

< Poruku je uredio Yellena008 -- 21.6.2015 13:37:35 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 683
21.6.2015 13:44:55   
truca
yellena hvala,hvala svima sto navijate. suzi i mm je palio lampu na mobilnom i ispitivao iz svih uglova haha sad mi to malo smesno ali znas kad toliko zelis da je ugledas da je mozda i umisljas,otkud znam

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 684
21.6.2015 13:45:59   
truca
suzi kolika ti je bila beta?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 685
21.6.2015 15:21:57   
suzi kju
11. Dan posle transfera 172,13. Dan 1200

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 686
21.6.2015 15:23:53   
marketing RR

Drage naše žene borci,

Odgovorite tačno na postavljeno pitanje i osvojite Proxeed WOMEN !!! Proxeed WOMEN se preporučuje ženama koje žele uspešnu trudnoću i kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu.

PRIJAVITE SE OVDE ------>>>>>> KLIK

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 687
21.6.2015 17:19:56   
truca
suzi, superuser posted image ti si tvoje pregurala. bas sam pricala sa m i kazem mu to sto si napisala za mail, mislim da cu i ja tako, necu smeti da otvorim od straha....

majza jesi stigla ?

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 688
22.6.2015 7:28:58   
truca
dobro jutro, sta ima novo devojke, majza da li si se vratilauser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 689
22.6.2015 7:32:57   
Cortina
dobro juto user posted image truco, zasto ne spavkas user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 690
22.6.2015 7:48:51   
truca
cao cortina :) pa ja sam na poslu :) a ti ?

< Poruku je uredio truca -- 22.6.2015 7:49:08 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 691
22.6.2015 7:50:23   
Cortina
i ja sam na poslu, znaci ti si pocela da radis. Pametno. Ja sam se smarala kuci, osecala sam se kao neki bolesnik. Rekla sam naredni put, odmaram dva-tri dana, koliko mora i odmah na posao. user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 692
22.6.2015 8:15:28   
truca
cortina ja sam pocela da radim prosle nedelje u cetvrtak, a u subotu mi je bio transfer. da li znas kako se to racuna, ako mi je transfer bio u subotu, koji mi je danas dan od transfera? da li se racuna i taj dan kad ti ubace ili krece sa racunanjem od sutra?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 693
22.6.2015 8:16:41   
Cortina
iskreno ne znam user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 694
22.6.2015 8:38:10   
truca
kako si ti, jel sutra ides na kontrolu ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 695
22.6.2015 8:40:53   
Cortina
dobro sam, osim sto mi je krvarenje prekjuce stalo imalo je onako malo braonkasto a juce uvece opet roze i crveno kao da se pojacalo i sto su opet grudi pocele da me bole pre neki dan. To cu sve da ih pitam sutra kad odem na razgovor da vidimo sta dalje. Jedva cekam

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 696
22.6.2015 8:47:56   
truca
ja sam i jutros uradila test, pa evo da prilozim

http://i.imgur.com/S7VxArN.jpg?1

mm i ja vidivo liniju doduše vrlo bledu ali nismo sigurni da li smo umislili ili se stvarno vidi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 697
22.6.2015 8:50:38   
truca
pitaj ih cortina, bas me zanima sta ce ti reci, kad ce da ti ubacuju. ja sve mislim da neces cekati dugo i da cete odmah u sledecem ciklusu

< Poruku je uredio truca -- 22.6.2015 8:51:01 >

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 698
22.6.2015 8:50:39   
Cortina
slika nije bas najjasnija, ali mislim da se nazire i druga linija user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 699
22.6.2015 8:51:51   
Anoniman
truci ja je vidimuser posted image
koji ti je dpo danas?
mogla bi ti betu da uradis i danas

(odgovor članu truca)
  Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here