Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 18:35:04
|
|
|
|
majza
|
truco za sada sam dobro.krećem kod mojih pa se čujemo u nedelju uveče. možda i pre ako budem imala internet.kako se osećaš posle tog depo bockanja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 18:52:32
|
|
|
|
truca
|
dobro sam majza ti uzivaj i odmaraj kod tvojih,javi se ako nahvatas internet,a mi mislimo na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:01:03
|
|
|
|
suzi kju
|
A kad beše vadite betu vas dve? Ajd' brze to malo pa da ćaskamo u trudničkim temama!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:30:32
|
|
|
|
truca
|
suzi ja u cetvrtak sledeci,za 7 dana,a majza mislim u utorak,ona je dva dana ispred mene. jedva cekamo da caskamo u trudnickim temama,vucite nas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:32:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Vučemo vučemo jakoooo!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 19:40:04
|
|
|
|
truca
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 20:08:52
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage ja non stop bacam pogled da vidim kako napredujete! I tooooooliko ste slatke i znam da ce sve to biti super i da cemo se sl.nedelje svi radovati zbog vas! Kad god pogledam post trucin ili majzin ja sam u fazonu jaoj trudnice divne! :) A ja kad imam dobar osecaj znajte da je tako! :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 21:54:57
|
|
|
|
truca
|
jaoooooooooooo nikaaaaaaaaa sad si me jako oraspolozila i obradovala i divna si sto mislis na nas i pratis nas daj boze da bude tako kao sto kazes ima da dodjem tu da te izljubim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.6.2015 23:45:20
|
|
|
|
NikaAa
|
Bice, Bog nikada ne napusta dobre ljude. Mila moja truca <3 saljem jedan ogroman poljubac za tebe i naravno najvece blago koje je sada u tvom stomacicu i koje cuvas! :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 6:58:36
|
|
|
|
truca
|
nikaaa nemoj da me rasplaces ja sam se jutros probudila i boli me stomak bas kao da cu da dobijem, danas je 7 dan od transfera. sva sam napeta, mislim da je to i od prevelike kolicine progesterona u organizmu, ne znam ni sama. nekih novih znakova nemam, osim tog bola kako ste vi ? jeste ustale ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 10:13:38
|
|
|
|
truca
|
gde ste spavalice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 12:09:46
|
|
|
|
truca
|
heeej, nemam nikakve simptome, cisto da napisem nesto hahahah malo me stomak boli s vremena na vreme ko da cu da dobijem, iskreno to me vise sekira nego sto me raduje, jer je bol potpuno isti ko nekoliko dana pred m ja bih sve da osetim nesto konkretno al nece ko za inat
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 12:18:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Joooj kako vas naterati da manje razmišljate o simptoma. Ja sam imala iste takve bolove i bila ubeđena da ću dobiti i da noje uspelo, ali eto desilo se suprotno. Ne razmišljajte o tome da li se dešava nešto u vašim stomačićima ili ne. Biće onako kako Bog kaze i mimo toga mi ne možemo ništa, sve se u zivotu dešava s razlogom. Opustite de, čitajte neštošetajte malo, gledajte filmove.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 12:49:15
|
|
|
|
truca
|
vazi suzi, nemoj da nas grdis
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 13:58:04
|
|
|
|
Cortina
|
cure imam jedno pitanje, da li vam se desilo posle vantelesne na zalost neuspele da vas odmah posle ciklusa zabole grudi. Meni danas zavrsava ciklus i pocinju grudi da me bole i kao da su se uvecale. Nista mi nije jasno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 13:59:12
|
|
|
|
Cortina
|
truco,majza samo pozitivno, bez previse opterecivanja i bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 13:59:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Da, to je normalno zbog količine hormona koje si dobila za stimulaciju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 14:03:26
|
|
|
|
Cortina
|
ok, bas sam se zbunila, ovo mi se nikad nije desilo. prestale su da me bole 7.dana, prokrvarila sam 10.dana a definitivno dobila 12.dana od transfera i danas je kao zadnji dan prestaje mi krvarenje i pocinju grudi da me bole.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 14:06:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše žene borci, Odgovorite tačno na postavljeno pitanje i osvojite Proxeed WOMEN !!! Proxeed WOMEN se preporučuje ženama koje žele uspešnu trudnoću i kao priprema za IVF postupak. Jednostavan, siguran i uspešan način da doprinesete vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu. PRIJAVITE SE OVDE ------>>>>>> KLIK
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 14:34:10
|
|
|
|
truca
|
cortina trudim se da se ne opterecujem,al znate i same kako je sreca da nismo rekli pa me niko nista i ne pita,mislim da bih prolupala malo cu da odmorim,mada mi se jako jedu kifle hahaha al ne smem sad sama da ih mesim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 15:54:26
|
|
|
|
Cortina
|
Verujem znam kako ti je. Lako je pricati, drugo je kad se tebi desava. I ja sam tako samo trazila neke simptome. Al sam rekla sebi, sledeci put u celu tu pricu ulazim opustenije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:18:10
|
|
|
|
truca
|
jesu ti rekli nesto kad ce biti,verujem da neces dugo cekati i da ce to biti mozda vec u sledecem ciklusu.a tad ce ti sigurno uspeti ja mozda nisam toliko opustena jer mi nemamo zamrznute,ali stvarno jesam optimista i verujem u uspeh naseg embrioncica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:20:15
|
|
|
|
truca
|
nema nam majze,izgleda nije navatala internet.ja sam malo odspavala i jedino sto osecam je malo neka jeza i ladne noge,a set_ala sam
< Poruku je uredio truca -- 19.6.2015 17:29:58 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:20:43
|
|
|
|
suzi kju
|
I treba biti optimista. Mi nismo imali za zamrzavanje, imali smo dva embriona za transfer, od kojih se Samo jedan primio, pa se čak i podelio na dva dela, pa sada nosim jednojajčane blizance.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:24:40
|
|
|
|
Cortina
|
Nisam jos uvek bila, ici cu u utorak da vidimo sta dalje. Super suzi, jednojajcani, prelepo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.