|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
16.6.2015 22:13:38   
majza
cure hvala vam puno od srca što nas bodrite.Maraj ti nas vuci za sobom a mi ćemo cortina

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 576
16.6.2015 22:32:02   
truca
hvala vam svima sto navijate za nas, divne ste user posted image majza i ja imam taj neki bol u stomaku, kao da mi je malo napet stomak, a mm kaze da sam goruca user posted image user posted image user posted image tako da ne brini za temperaturu user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 577
16.6.2015 22:35:02   
truca
cortina jedva cekam da te majya i ja povucemo user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 578
17.6.2015 8:17:05   
truca
cao devojke, ja sam izgleda prva ustala. majza kako si od jutros, ja nisam bas nikako spavala, sinoc sam jedva zaspala. ne zateze me vise stomak. imas li nekih simptoma ? jess021,maraj, cortina kako ste ? user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 579
17.6.2015 8:22:25   
majza
Cao truco.ja skoro da nisam spavala bol stomaka kao da ću da dobijem.sad nemam vise bol.prvo mi noge bile hladne a telo toplo onda se i noge ugrejati pa me uhvatila neka toplota nervoza.jutro tek malo zaspala.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 580
17.6.2015 8:28:53   
majza
Ja primećujem po malo sluz kao kad imam ovulacija.da li je to normalno?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 581
17.6.2015 8:36:55   
truca
i ja imam to isto, slicno je kao kad je ovulacija. to sto te boleo stomak bi trebalo da je dobar znak user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 582
17.6.2015 8:43:39   
truca
majza a jel te ovih dana boleo stomak tako kao da ces da dobijes ? i meni su noge ladne,mada sam setala. ja cu sutra da pocnem i da radim, bolje mi je, necu razmisljati toliko

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 583
17.6.2015 8:51:15   
suzi kju
Devojke ne opterećujte se bolom u stomaku, i mene je boleo toliko stomak da sam mislila da ću dobiti, svaki put sam sa strahom išla u toalet, samo da ne dobijem.
I nisam dobila već sam ostala u drugom stanju, nosim blizance i ušla danas u šesti.
Opustite se i ne razmišljajte toliko o tome.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 584
17.6.2015 9:01:51   
truca
blago tebi suzi kju :) a lako je reci da ne razmisljas, ja sve vreme cekam neki simptom i osluskjujem. mislim da sam bas preosetljiva trenutno, cudno se osecam. jel se secas kakve si ti simptome imala ?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 585
17.6.2015 9:25:53   
suzi kju
Meni je ovo druga vantelesna, prošle godine biohemijska, sad uspešna.
Sada su me zbog bockanja boleli jajnici mnogo i stomak nisko kao pred menstruaciju. I bila sam ubeđena da mi nije uspelo, čak me je 9-og dana ciklusa toliko boleo stomak da sam bila u iskušenju i uradila urin test koji je pokazao dve crtice, nisam mogla da verujem svojim očima pa sam sutradan radila ponovo pa 11-og dana vadila betu.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 586
17.6.2015 10:00:23   
truca
joj bas super, ja citam ovo i radujem se ko da se meni desilo user posted image mogu da zamislim kako si bila srecna. mene ne boli stomak kao da cu da dobijem, danas mi je peti dan od transfera, do juce me je sve vreme boleo nisko i bio nekako zategnut, danas skoro nista. videcemo, ja se nadam user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 587
17.6.2015 10:05:59   
Cortina
ja sam super, vratila sam se uobicajnim aktivnostima. Jedva cekam da odem do doktora da vidim sta dalje.

A vas dve samo napred i ne razmisljajte mnogo o simptomima, pokusajte da se opustite sto vise.user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 588
17.6.2015 10:06:49   
suzi kju
Sve je to individualno, i definitivno se morate opustiti, ja sam prošle godine svima izbrbljala da idem na vto i imala sam taj neki pritisak od svih njih sa strane, sada sam išla opuštena, niko nije znao čak ni roditelji i eto desilo se. Nije to verovatno ni do toga da li će neko znati ili ne, prosto ja sam htela tako jer sam bila psihički rasterećenija.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 589
17.6.2015 10:40:25   
majza
Kod mene ista situacija.prošle godine biohemiska trudnoća,svi znali pritisak sa svih strana.potvrditi trudnoća ali mala beta svi se raduju najviše mi a onda tuga za dva dana pala beta.onda sledi pitanja kako trudna,pa nisi.a ovaj put sam rekla neće niko da zna pa čak ni roditelji al suprug se nije snašao na brojna pitanja moje mame zašto na uz. toliko dana boji se da nisam opet nesto bolesna pošto sam imala dve teže operacije.sada znaju njih 4.od ostalih pokušavam da sakrijem

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 590
17.6.2015 10:48:08   
jess021
Drage moje, Suzi je u pravu, najbolje je kad niko ne zna, jer je jako tesko izdrzati taj pritisak okoline.
Mi smo za prvu svima rekli jer smo bli u fazonu da ne krijemo, i beta nakon prve vto je bila 580, a morala sam na kiretazu jer nesto nije bilo u redu. Kad tad nisam poludela, nikad necu. Lakse bi mi bilo da nije uspela. Druga nije uspela, a trecu sam vec otplakala koliko me boleo stomak, ali sam se prevarila, sad sam u 25. nedeljiuser posted image
Od srca vam zelim da sto pre dodjete do svoje srece i da se sto manje mucite, ali kakav god ishod bio, morate biti jake i boriti se.
user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 591
17.6.2015 10:55:56   
cvećka
Majza, meni su noge bile staaalno ledene cekajuci betu, nikad mi tako u zivotu nije bilo! Ne sekiraj se user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 592
17.6.2015 11:14:35   
truca
meni su isto noge ledene,ja obula zimske carape user posted image ako je to sa ladnim nogama simptom onda smo i majza i ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 593
17.6.2015 11:33:34   
cvećka
Paaaaa izgleda da je simptomaticno, hajde zene, potvrđujte!! user posted image Pa da napisemo udžbenik "Simptomi između transfera i bete" user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 594
17.6.2015 11:35:39   
majza
Sve neću da mislim a malo-malo pa svratim da procaskamo.spremila doručak i odma u krevet pošto sam sa muškim u kući koji ništa ne znaju,a meni sve smeta veš razbacan, sudovi,prašina.a rekla sam sebi da neću da se nerviram preča mu je beba nego sve to zato legnem u sobu i negledam:)

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 595
17.6.2015 11:39:19   
majza
cvećka hvala puno znači mnogo kad bilo šta pozitivno napišete odma neko olaksanjeuser posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 596
17.6.2015 11:41:28   
truca
majza imas neki novi simptom? mene malo bolucka stomak ko kad treba da dobijem,pre pola sata pocelo,ali boli pa prodje,pa sve tako

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 597
17.6.2015 12:05:47   
majza
Sada ne, samo noćas.od jutros kad sam ustala nista

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 598
17.6.2015 12:29:43   
pozitivna
Unina mama ! Hvala ti draga na odgovoru user posted image user posted image Bas mi je drago za Chiphsy hvala Bogu ,jel se porodila na C .ili prirodno ?

Kako si ti ?
Kiss

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 599
17.6.2015 12:33:35   
pozitivna
E da znate da ste bas u pravu ,i mene ubija pritisak okoline izgleda ,i mene svi kad cu da krenem i ja nikako :( bas sam ono stisnuta ,nista gore ,izgleda da je najbolje cutati user posted image
Kad bi znala leka kako usta da im zapusim user posted image user posted image user posted image

Bas mi je drago zbog vas ocekujem od vas super BETE user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here