Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 8:01:29
|
|
|
|
truca
|
hoces hvala sve cemo da budemo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 8:56:58
|
|
|
|
jess021
|
Cortina, zao mi je, ali kad si tako bas prokrvarila taj rezultat je bio ocekivan. Kod tako malo povisene bete trebalo bi da je u pitanju biohemijska trudnoca, sto negde znaci to sto si napisala, i to je dobar znak. Sledeci put ce sigurno biti uspesno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 9:08:51
|
|
|
|
pozitivna
|
Jel zna neka sta je sa Chipsy ? Ima li novosti poz.svima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 9:19:08
|
|
|
|
Cortina
|
mene raduje sto se bar zakacilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 9:32:48
|
|
|
|
pozitivna
|
ma naravno drag ,to je znak da mozes
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 9:33:41
|
|
|
|
pozitivna
|
Corotina a vidi da ti odgovore zasto je doslo do biohemiske ok.?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 9:34:33
|
|
|
|
Cortina
|
ok, u utorak idem na razgovor sa doktorom sta dalje i pitacu ga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 9:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Jel zna neka sta je sa Chipsy ? Ima li novosti poz.svima chipsy se porodila pre par dana stigla je malena devojcica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 10:19:36
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Divne zene, Evo mene posle million godina, upadam kao pala sa neba Verujte da ne stizem od bebe (sad vec opasne smizle od 17 meseci) da uradim ni neke najosnovnije dnevne stvari, a kamoli da caskam sa vama na forumu. Ali, to ne znaci da ne mislim na vas i kada pricam o periodu vantelesne, trudnoce i porodjaja, obavezno pominjem forum koji je imao ulogu najbolje drugarice. Izvinite sto necu moci da procitam prethodne strane, a treba mi informacija. Da li se promenio proces prijave za vantelesnu oplodnju o trosku drzave? Moja kuma zeli da pocne, a ja ne znam da li je sve isto kao i 2013. kad sam ja bila u toj prici. Njoj je ginekolog pomenuo da se prijavi online?! Unapred hvala na odgovoru! A ako je vec skoro bio post o tome, da ne gusim temu, nek neka od vas bude fina pa mi posalje direktnu poruku Moja Zoi i ja vam saljemo bebecu prasinu svima koje bas sad cekaju betu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 10:30:58
|
|
|
|
jess021
|
Powerfull girl, ja koliko znam, sve je ostalo isto. Za to online nisam cula. Najsigurnija varijanta je da proveri u klinici u kojoj planira vto. Veliki pozdrav za tebe i tvoju devojcicu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 10:35:44
|
|
|
|
truca
|
Hvala Powerpuff Girl sigurno si nas sad oprasila Majza gde si? kako si od jutros? ja sam sisla malo dole i prosetala, bas mi je prijalo, nije bila duga setnja. Nemam nista novo od simptoma, stomak me i dalje zateze, jedino to, nista drugo. kakvo je stanje kod tebe ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 11:07:09
|
|
|
|
majza
|
Cao truco,i jutro bez promena noćas se nisam mogla namestiti sve isto.hvala svim devojkama koje navijaju za nas.juče sam šetala do parka danas i nije baš za šetnju al malo napravim doručak i ručki to će mi biti malo šetnje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 11:18:31
|
|
|
|
majza
|
cortina ja sam prošle godine imala biohemiju trudnoću beta 14 dana bila 158 rekli su to je trudnoća al mala beta. ponovi nalaz za dva dana i onda je beta bila 58.rekli su to je biohemija trudnoća.tako da sam prekinula svu terapiju.stavljala sam flaster svaki 4 dan i pila estrofem i utogestan.navodno mi nije dobar end ometrijum. a kada sam se informisali malo po forumu i otišla kod dok u Beograd izmerila mi endometrijum bio super i savetovala me da idem iz prirodnog ciklusa jer je tako veća uspešnost pa ćemo da vidimo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 11:30:25
|
|
|
|
Cortina
|
Videcu u utorak sta ce mi reci, pretpostavljam da ce mi dati da radim neke analize.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 14:45:45
|
|
|
|
truca
|
da li neko moze da mi kaze, da li je progesteron depo , isto sto i utrogestan? da li neko od vas to prima ? cemu sluzi?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 16:44:02
|
|
|
|
majza
|
truco gde si, sporo prolazi dan.nemam neko društvo svi rade a ja leskarim.samo do kume u salon da operem kosu i opet leskarenje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 16:49:14
|
|
|
|
jess021
|
Truco, i Utrogestan je progesteron, drugaciji farmaceutski oblik i komforniji je. Iako postoje indikacije gde se daju bas injekcije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:19:50
|
|
|
|
majza
|
molim nekoga ko zna da li je temperatura 37 normalna pošto mi je hladno a izmerimo temperaturu 37 da li je potrebno da se javim kod lekara
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:22:41
|
|
|
|
Maraj
|
Majza ppvisena T je jedan od znakova trudnoce....e sad ne znam zasto ti je hladno....jer postoji mogucnost da si se razbolela? u Svakom slucaju slobodno pozovi kliniku gde si radila vto i konsultuj se
< Poruku je uredio Maraj -- 16.6.2015 21:24:12 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:23:39
|
|
|
|
truca
|
majza evo me,mi smo malo prosetali. ne brini za temperaturu i moja je takva,varira od 36.8 do 37.2, to je normalno. jel imas neki simptom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:26:36
|
|
|
|
truca
|
ja u cetvrtak treba da primim taj progesteron depo,a ne znam jel mi to nije mozda previse,uzimam utrogestan 4 puta dnevno po 200, jel jos neko imao takav slucaj?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:42:01
|
|
|
|
majza
|
truco ne znam bas nista o tome ali sam čitala da je dobro ko ima manje žutog tela da prima taj depo.večeras malo glavobolja i neki čudan bol stomaka ali ništa strašno. a ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:50:32
|
|
|
|
majza
|
Hvala Maraj što brineš za nas samo su mi noge hladne a inace mi nekako ni toplo ni hladno ne mogu opisati osecaj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 21:53:00
|
|
|
|
Maraj
|
Majza setaj onda verovatno ti je slabija cirkulacija.... truco ok je to. Ja sam stavljala vaginalno 3×200 utrogestan. Zene koje malcice prokrvare il im krene braon daju im plus progesteron depo injekcije svaki 4 dan. Ne moze ti skoditi. Ne brini
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.6.2015 22:02:00
|
|
|
|
Cortina
|
Ta blago povisena T je super znak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.