|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
16.6.2015 8:01:29   
truca
hoces user posted image hvala user posted image sve cemo da budemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 551
16.6.2015 8:56:58   
jess021
Cortina, zao mi je, ali kad si tako bas prokrvarila taj rezultat je bio ocekivan.
Kod tako malo povisene bete trebalo bi da je u pitanju biohemijska trudnoca, sto negde znaci to sto si napisala, i to je dobar znak.
Sledeci put ce sigurno biti uspesnouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 552
16.6.2015 9:08:51   
pozitivna
Jel zna neka sta je sa Chipsy ? Ima li novosti
poz.svima

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 553
16.6.2015 9:19:08   
Cortina
mene raduje sto se bar zakacilo

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 554
16.6.2015 9:32:48   
pozitivna
ma naravno drag ,to je znak da mozes user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 555
16.6.2015 9:33:41   
pozitivna
Corotina a vidi da ti odgovore zasto je doslo do biohemiske ok.?

Direktna veza do poruke: 556
16.6.2015 9:34:33   
Cortina
ok, u utorak idem na razgovor sa doktorom sta dalje i pitacu ga

Direktna veza do poruke: 557
16.6.2015 9:37:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Jel zna neka sta je sa Chipsy ? Ima li novosti
poz.svima

chipsy se porodila pre par dana stigla je malena devojcicauser posted image

Direktna veza do poruke: 558
16.6.2015 10:19:36   
Powerpuff Girl
Divne zene,
Evo mene posle million godina, upadam kao pala sa neba user posted image
Verujte da ne stizem od bebe (sad vec opasne smizle od 17 meseci) da uradim ni neke najosnovnije dnevne stvari, a kamoli da caskam sa vama na forumu. user posted image
Ali, to ne znaci da ne mislim na vas i kada pricam o periodu vantelesne, trudnoce i porodjaja, obavezno pominjem forum koji je imao ulogu najbolje drugarice.

Izvinite sto necu moci da procitam prethodne strane, a treba mi informacija. Da li se promenio proces prijave za vantelesnu oplodnju o trosku drzave?
Moja kuma zeli da pocne, a ja ne znam da li je sve isto kao i 2013. kad sam ja bila u toj prici. Njoj je ginekolog pomenuo da se prijavi online?!

Unapred hvala na odgovoru! A ako je vec skoro bio post o tome, da ne gusim temu, nek neka od vas bude fina pa mi posalje direktnu poruku user posted image

user posted image Moja Zoi i ja vam saljemo bebecu prasinu svima koje bas sad cekaju betu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 559
16.6.2015 10:30:58   
jess021
Powerfull girl, ja koliko znam, sve je ostalo isto. Za to online nisam cula. Najsigurnija varijanta je da proveri u klinici u kojoj planira vto.
Veliki pozdrav za tebe i tvoju devojcicuuser posted image

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 560
16.6.2015 10:35:44   
truca
Hvala Powerpuff Girl user posted image sigurno si nas sad oprasila user posted image

Majza gde si? kako si od jutros? ja sam sisla malo dole i prosetala, bas mi je prijalo, nije bila duga setnja. Nemam nista novo od simptoma, stomak me i dalje zateze, jedino to, nista drugo. kakvo je stanje kod tebe ?

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 561
16.6.2015 11:07:09   
majza
Cao truco,i jutro bez promena noćas se nisam mogla namestiti sve isto.hvala svim devojkama koje navijaju za nas.juče sam šetala do parka danas i nije baš za šetnju al malo napravim doručak i ručki to će mi biti malo šetnje.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 562
16.6.2015 11:18:31   
majza
cortina ja sam prošle godine imala biohemiju trudnoću beta 14 dana bila 158 rekli su to je trudnoća al mala beta. ponovi nalaz za dva dana i onda je beta bila 58.rekli su to je biohemija trudnoća.tako da sam prekinula svu terapiju.stavljala sam flaster svaki 4 dan i pila estrofem i utogestan.navodno mi nije dobar end ometrijum. a kada sam se informisali malo po forumu i otišla kod dok u Beograd izmerila mi endometrijum bio super i savetovala me da idem iz prirodnog ciklusa jer je tako veća uspešnost pa ćemo da vidimo.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 563
16.6.2015 11:30:25   
Cortina
Videcu u utorak sta ce mi reci, pretpostavljam da ce mi dati da radim neke analize.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 564
16.6.2015 14:45:45   
truca
da li neko moze da mi kaze, da li je progesteron depo , isto sto i utrogestan? da li neko od vas to prima ? cemu sluzi?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 565
16.6.2015 16:44:02   
majza
truco gde si, sporo prolazi dan.nemam neko društvo svi rade a ja leskarim.samo do kume u salon da operem kosu i opet leskarenje

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 566
16.6.2015 16:49:14   
jess021
Truco, i Utrogestan je progesteron, drugaciji farmaceutski oblik i komforniji je. Iako postoje indikacije gde se daju bas injekcije.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 567
16.6.2015 21:19:50   
majza
molim nekoga ko zna da li je temperatura 37 normalna pošto mi je hladno a izmerimo temperaturu 37 da li je potrebno da se javim kod lekara

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 568
16.6.2015 21:22:41   
Maraj
Majza ppvisena T je jedan od znakova trudnoce....e sad ne znam zasto ti je hladno....jer postoji mogucnost da si se razbolela?

u Svakom slucaju slobodno pozovi kliniku gde si radila vto i konsultuj se

< Poruku je uredio Maraj -- 16.6.2015 21:24:12 >

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 569
16.6.2015 21:23:39   
truca
majza evo me,mi smo malo prosetali. ne brini za temperaturu i moja je takva,varira od 36.8 do 37.2, to je normalno. jel imas neki simptom?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 570
16.6.2015 21:26:36   
truca
ja u cetvrtak treba da primim taj progesteron depo,a ne znam jel mi to nije mozda previse,uzimam utrogestan 4 puta dnevno po 200, jel jos neko imao takav slucaj?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 571
16.6.2015 21:42:01   
majza
truco ne znam bas nista o tome ali sam čitala da je dobro ko ima manje žutog tela da prima taj depo.večeras malo glavobolja i neki čudan bol stomaka ali ništa strašno. a ti?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 572
16.6.2015 21:50:32   
majza
Hvala Maraj što brineš za nas samo su mi noge hladne a inace mi nekako ni toplo ni hladno ne mogu opisati osecaj

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 573
16.6.2015 21:53:00   
Maraj
Majza setaj onda verovatno ti je slabija cirkulacija....
truco ok je to. Ja sam stavljala vaginalno 3×200 utrogestan. Zene koje malcice prokrvare il im krene braon daju im plus progesteron depo injekcije svaki 4 dan. Ne moze ti skoditi. Ne brini

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 574
16.6.2015 22:02:00   
Cortina
Ta blago povisena T je super znak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here