|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
17.6.2015 15:31:32   
truca
hvala pozitivna user posted image hvala svima sto nas bodrite i sto navijate,mi isto nismo nikom rekli,znaju roditelji i mi,i vi ovdeuser posted image

< Poruku je uredio truca -- 17.6.2015 15:33:40 >

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 601
17.6.2015 16:14:55   
truca
majza sta radis? kako si? ja sam spavala

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 602
17.6.2015 16:49:24   
majza
Dobro za sada.gledala neki filmic i zaspala. sad spremala ručak pa opet odmor.išla bi negde da prošetam al bezveze vreme.čekam da padne noć pa da malo pro šetam da me niko ne vidi jer sam u selu i nista se ne može sakriti

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 603
17.6.2015 18:52:45   
truca
ja danas nisam nigde izasla, tu sam po kuci setala, sutra cu i ovde je grozno vreme, duva vetar. stomak me ne boli, boleo me malo popodne sad nista. tebe ?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 604
17.6.2015 20:27:20   
majza
truco i ja sam ti ista malo po dvorištu šetala i u kući uglavnom leskarim a skuvam po nešto i to je to.za sad nemam nikakve promene ni bola

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 605
18.6.2015 7:05:00   
truca
jutro zene, kako ste? ja sam pocela da radim. ne osecam nista specijalno od simptoma , a ni od promena. jel ima neka koja nije osecala bas nista a ostala je trudna? malo me doduse bolucka stomak ali to je vrlo blago i povremeno.

majza ti sigurno jos spavas, kako si ? :)

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 606
18.6.2015 9:37:54   
majza
ustala sam rano al nisam se uključivala.imamo ja i ti trudne al nemamo simptome.user posted image salim se,ali bi volela da je tako i ja nikakve promene.sve nešto kratkotrajno, te me boli stomak te jajnik.više neki strah iako se trudim da mislim pozitivno ponekad me stigne.danas mi 9 dan pa videćemo.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 607
18.6.2015 9:48:25   
truca
znam majza i ja se isto tako osecam. nadam se da smo obe user posted image user posted image pa da se radujemo zajedno. ja sve osluskujem telo, reko mozda nesto osetim. i mene tako zaboli stomak ,pa me prodje. pa mi naidje kao neka malaksalost pa i to prodje. ali nikakva konkretna muka ili nesto tome slicno. jesi setala sinoc ?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 608
18.6.2015 9:54:56   
majza
blago truco tebi ja sad ne radim moj posao i nije za ovo.pa od sebe ne znam sta da radim.volela bi da smo nege zajedno sigurno bi nam lakše bilo.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 609
18.6.2015 9:57:51   
majza
Nisam šetala loše vreme i hladno.možda danas.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 610
18.6.2015 10:03:24   
truca
majza kad pises ovde onda ko da smo zajedno user posted image navijam svim srcem da nam beta bude visoka user posted image ja danas treba da primim onaj progesteron depo, malo me strah od tog uboda igle user posted image jedva cekam da to prodje.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 611
18.6.2015 10:20:12   
majza
Hvala puno,lakše je kada kucamo malo brže vreme prolazi.suprug mi danas ide kod mojih zbog posla, a ja ne znam dal da idem sa njim ili da ostanem.put traje 3 sata.možda bi mi prijalo malo do mojih,ali tamo nekad nemam internet.ako odem da se ne brineš.vratila bi se u nedelju uveče.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 612
18.6.2015 10:26:49   
truca
pa kako zelis, ako ti prija mozda i bolje da odes malo. ne znam sta druge zene misle o tom putu od 3 sata, ali ako nema mnogo truckanja ja mislim da je to mozda i okej. ja ti zelim da ti se u medjuvremenu do nedelje pojavi neki konkretan simptom user posted image tj znak user posted image vazno je da si me obavestila da ides, da se ne zabrinem user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 613
18.6.2015 10:50:36   
cvećka
IZVORNA PORUKA: truca

jutro zene, kako ste? ja sam pocela da radim. ne osecam nista specijalno od simptoma , a ni od promena. jel ima neka koja nije osecala bas nista a ostala je trudna? malo me doduse bolucka stomak ali to je vrlo blago i povremeno.

majza ti sigurno jos spavas, kako si ? :)

Ja isto bas nista nisam osecala, par dana bolele grudi pa prestale i to je sve, a ja sve cekala neki simptom, ono nista, smorila sam se user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 614
18.6.2015 10:54:40   
majza
cvećka nisam isprata da li si ti trudna.izvini

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 615
18.6.2015 11:01:50   
truca
super cvecka user posted image meni se sad na poslu spava hahah ali to je valjda jer sam se probudila u 5 ko vampir user posted image user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 616
18.6.2015 11:19:49   
cvećka
Bila trudna, 2012/13 sam bila na VTO, sad klinci imaju skoro 2 godine

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 617
18.6.2015 11:43:58   
majza
Hvala cvećka puno što si uz nas.puno sreća tebi i tvojim klincima.user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 618
18.6.2015 11:53:13   
truca
hvala vam svima koje navijate i koje udjete na ovu temu user posted image meni svaka poruka od bilo koga koju procitam nekako znaci,da smo majza i ja sa svakom tom porukom sve blize nasim beticama user posted image uopste ste sve divne sto mislite na nas i bodrite nas user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 619
18.6.2015 12:02:58   
Anoniman
Truco, Majza vucem vas u user posted image teme, da se druzimo.

Ja sam pred ovu trudnocu imala nesnosne olove u stomaku, mislila svaki cas cu da da dobijem i svaki dan mi se spavalao, pa evo je Nora skor 20 nedelja kod mame u stomakuuser posted image

(odgovor članu truca)
  Direktna veza do poruke: 620
18.6.2015 12:06:34   
truca
vuci unina mama user posted image ne pustaj user posted image mene stomak seva, tako bih rekla, osetila sam neka dva jaca bola danas tokom dana, i spava mi se, ali ne mogu da provalim da li je od user posted image user posted image ili jer sam se jako rano probudila, ali stvarno neko nekontrolisano stanje spavanja hahahah

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
18.6.2015 12:08:55   
Anoniman
Vucemo vas sviuser posted image user posted image user posted image
ja sam imala nesnosne bolove 3 dana pred vesticu, nisam mogla da hodam, i na dan D uradim tets, i crtice kao iz topa, to vam svima zelimuser posted image

(odgovor članu truca)
  Direktna veza do poruke: 622
18.6.2015 12:09:51   
truca
user posted image daj boze da tako bude user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 623
18.6.2015 15:01:12   
majza
Hvala unina mama na lepim željama.ja truco smo se uhvatile za vas i ne puštamo vasuser posted image idemo polako za vama.truco kako provede dan ja završila ručak i sad odmor,bar mi prošlo pola dana.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 624
18.6.2015 17:27:45   
truca
evo me majza,sad sam dosla kuci user posted image isla sam da primim progesteron depo i sad mislim da cu malo da odmorim. kako si ti? sta si resila jel ides kod tvojih ?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here