|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
19.6.2015 17:26:49   
Cortina
Ja imam 10 zamrznutih, ali kazu da veliki procenat ne prezivi odmrzavanje user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 651
19.6.2015 17:28:47   
Cortina
Ja imam policisticne jajnike, pa se dosta folikula napravilo, doktor se bojao da nece biti dobrog kvaliteta i da ce biti suplji, ali dosta njih se oplodilo

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 652
19.6.2015 17:32:49   
truca
suzi pa to je divno,to tako nwverovatno dobro zvuci,mogu da zamislim tu srecu kad si to saznalauser posted image

cortina super za zamrznute,bice to sve u redu sad,videcesuser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 653
19.6.2015 17:35:03   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Cortina

Ja imam 10 zamrznutih, ali kazu da veliki procenat ne prezivi odmrzavanje user posted image

Ma ovo nije tacno! Ja sam imala jedan za zamrzavanje. I naravno preziveo je i zamrzavanje i odmrzavanje i evo nas danas u 25.nedelji! Veruj u smrzlice! Oni su najboljeg kvaliteta! Oni su jedini stigli do blaste tj najduze izdrzali u "epruveti" (sto ne volim taj izraz)

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 654
19.6.2015 17:37:36   
truca
kad procitam ovo ko sto je suzi rekla onda se bas razveselim i imam jos vise vere u uspehuser posted image suzi sta si ti imala od simptoma?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 655
19.6.2015 17:38:42   
truca
maraj kako si,jel uzivasuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 656
19.6.2015 17:40:44   
Cortina
Super ako je tako, hvala maraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 657
19.6.2015 17:47:50   
Maraj
Naravno da je tako! Smrzlici su najbolji i najizdrzljiviji embrioni! Naravno oni u laboratoriji navodno izaberu najbolje i njih ti vrate posle 2 dana. Tako su i meni. I ta dva vracena 2.dan se nusu primili a smrzlic koji je izdrzao 5-6 dana u laboratoriji pa smrzavanje pa odmrzavanje evo ga kod mene u stomaku od jutros se ne smiruje samo se sutira user posted image . Naravno dosta je do embriologa i toga kako ga on zamrzne i odmrzne.
tako da truco super sam. I moj smrzlic i ja user posted image
samo imajte vere. Negativnim mislima nema mesta user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 658
19.6.2015 17:50:44   
suzi kju
Slazem se sa Maraj u potpunosti.
Truca od simptoma već sam pisala na nekoj od prethodnih strana, boleo me jedino stomak kao pred menstruaciju, ništa drugo ama baš, čak sam bila i ubeđena da ću dobiti. Ali nisam i evo me u šestom mesecu user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 659
19.6.2015 17:55:10   
sonyasha
Suzi, tvoji su jednojajčani? Pa to je diiiiivno! Retko i po meni prelepo!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 660
19.6.2015 18:08:32   
suzi kju
Vrlo retko, pogotovo iz vantelesne. Baš sad kad sam lezala u bolnici, doktorka me pita dva puta, iz vantelesne jednojajčani, rekoh da, ona se čudi. Prelepo, mada i rizicnije mnogo nego da su Dvojajčani, ali nadam se da ćemo da izguramo sve kako treba.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 661
19.6.2015 19:01:09   
sonyasha
Suzi, do sada je sve savršeno, nema razloga da ne bude sve i od sada user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 662
19.6.2015 19:02:32   
suzi kju
I ja se nadam, a tako će i biti, mora da bude! user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 663
20.6.2015 10:18:03   
truca
dobro jutro svima user posted image kako ste devojke, trudnice i one buduce user posted image ja sam dobro, malo me bolucka stomak. majza jesi navatala internet, kako si ? cekam te user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 664
20.6.2015 19:22:54   
Yellena008
Cortina draga, situcija kao kod mene pre dva i po meseca...Beta mala ali nema krvarenja i onda posle par dana krvarenje,beta jos manja i nista od user posted image ...glavu gore...mnogo je nas to proslo....probaj sa nekim analiyama i ja sam pa su mi pronasli insulinsku i sad pijem Siofor...i nadam se mojoj bebi prirodno....

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 665
20.6.2015 19:33:03   
Yellena008
Truco, gde si radila VTO? Ako nije tajna....

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 666
20.6.2015 21:29:29   
truca
pozdrav yellena008 user posted image

radila sam vto u genesisu u novom sadu

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 667
21.6.2015 0:42:54   
truca
danas sam jedva izdrzala da ostanem budna pola danauser posted image pola dana sam prespavalauser posted image toliko mi se spavalo da sam se jedva odrzavala budnomuser posted image u vreme dok sam bila budna hahaha.pritom imam povecanu zelju za hranom i mm me je ceo dan zasmejavaouser posted image ne znam da li su ovo dobri znaci za user posted image ali se potajno nadam i jako mi je dragouser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 668
21.6.2015 10:55:38   
Cortina
Poz yellena008 i meni su otkrili insulinsku, ja vec neko vreme pijem tefor.
Truco,majza kako ste?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 669
21.6.2015 10:57:34   
Cortina
Pocela sam da ga pijem nekoliko meseci pre vto. Videcemo sta dalje. Prekosutra idem kod doktora, sigurno ce mi dati neke analize da radim pre narednog transfera.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 670
21.6.2015 11:34:23   
truca
ja sam dobro,danas mi je 9ti dan od transfera. bila sam nestrpljiva i uradila sam jutros test,ali jedna debela crta,a drugu smo mm i ja videli iz raznih uglova,sto bi se reklo ne vidi se golim okomuser posted image

< Poruku je uredio truca -- 21.6.2015 11:35:16 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 671
21.6.2015 11:42:04   
Maraj
Truco jos je rano....a te testove bi ja izbacila iz prodaje....ma nisu oni 100% sigurni. Sacekaj jos par dana i uradi betu. Ona ti je siguran pokazatelj

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 672
21.6.2015 12:02:12   
truca
maraj,u cetvrtak treba betu,ako izdrzim da ne kupim test do tad da se ne stresiram

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 673
21.6.2015 12:12:13   
Cortina
Jos je rano za test ne brini, a s obziorom da se malo nazire iz bilo kog ugla, bice to velika beta u cetvrtak user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 674
21.6.2015 12:14:25   
truca
nadam se cortina,hvala sto me bodrisuser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here