Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:26:49
|
|
|
|
Cortina
|
Ja imam 10 zamrznutih, ali kazu da veliki procenat ne prezivi odmrzavanje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:28:47
|
|
|
|
Cortina
|
Ja imam policisticne jajnike, pa se dosta folikula napravilo, doktor se bojao da nece biti dobrog kvaliteta i da ce biti suplji, ali dosta njih se oplodilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:32:49
|
|
|
|
truca
|
suzi pa to je divno,to tako nwverovatno dobro zvuci,mogu da zamislim tu srecu kad si to saznala cortina super za zamrznute,bice to sve u redu sad,videces
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:35:03
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Cortina Ja imam 10 zamrznutih, ali kazu da veliki procenat ne prezivi odmrzavanje Ma ovo nije tacno! Ja sam imala jedan za zamrzavanje. I naravno preziveo je i zamrzavanje i odmrzavanje i evo nas danas u 25.nedelji! Veruj u smrzlice! Oni su najboljeg kvaliteta! Oni su jedini stigli do blaste tj najduze izdrzali u "epruveti" (sto ne volim taj izraz)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:37:36
|
|
|
|
truca
|
kad procitam ovo ko sto je suzi rekla onda se bas razveselim i imam jos vise vere u uspeh suzi sta si ti imala od simptoma?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:38:42
|
|
|
|
truca
|
maraj kako si,jel uzivas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:40:44
|
|
|
|
Cortina
|
Super ako je tako, hvala maraj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:47:50
|
|
|
|
Maraj
|
Naravno da je tako! Smrzlici su najbolji i najizdrzljiviji embrioni! Naravno oni u laboratoriji navodno izaberu najbolje i njih ti vrate posle 2 dana. Tako su i meni. I ta dva vracena 2.dan se nusu primili a smrzlic koji je izdrzao 5-6 dana u laboratoriji pa smrzavanje pa odmrzavanje evo ga kod mene u stomaku od jutros se ne smiruje samo se sutira . Naravno dosta je do embriologa i toga kako ga on zamrzne i odmrzne. tako da truco super sam. I moj smrzlic i ja samo imajte vere. Negativnim mislima nema mesta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:50:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Slazem se sa Maraj u potpunosti. Truca od simptoma već sam pisala na nekoj od prethodnih strana, boleo me jedino stomak kao pred menstruaciju, ništa drugo ama baš, čak sam bila i ubeđena da ću dobiti. Ali nisam i evo me u šestom mesecu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 17:55:10
|
|
|
|
sonyasha
|
Suzi, tvoji su jednojajčani? Pa to je diiiiivno! Retko i po meni prelepo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 18:08:32
|
|
|
|
suzi kju
|
Vrlo retko, pogotovo iz vantelesne. Baš sad kad sam lezala u bolnici, doktorka me pita dva puta, iz vantelesne jednojajčani, rekoh da, ona se čudi. Prelepo, mada i rizicnije mnogo nego da su Dvojajčani, ali nadam se da ćemo da izguramo sve kako treba.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 19:01:09
|
|
|
|
sonyasha
|
Suzi, do sada je sve savršeno, nema razloga da ne bude sve i od sada
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 19.6.2015 19:02:32
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja se nadam, a tako će i biti, mora da bude!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 10:18:03
|
|
|
|
truca
|
dobro jutro svima kako ste devojke, trudnice i one buduce ja sam dobro, malo me bolucka stomak. majza jesi navatala internet, kako si ? cekam te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 19:22:54
|
|
|
|
Yellena008
|
Cortina draga, situcija kao kod mene pre dva i po meseca...Beta mala ali nema krvarenja i onda posle par dana krvarenje,beta jos manja i nista od ...glavu gore...mnogo je nas to proslo....probaj sa nekim analiyama i ja sam pa su mi pronasli insulinsku i sad pijem Siofor...i nadam se mojoj bebi prirodno....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 19:33:03
|
|
|
|
Yellena008
|
Truco, gde si radila VTO? Ako nije tajna....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.6.2015 21:29:29
|
|
|
|
truca
|
pozdrav yellena008 radila sam vto u genesisu u novom sadu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 0:42:54
|
|
|
|
truca
|
danas sam jedva izdrzala da ostanem budna pola dana pola dana sam prespavala toliko mi se spavalo da sam se jedva odrzavala budnom u vreme dok sam bila budna hahaha.pritom imam povecanu zelju za hranom i mm me je ceo dan zasmejavao ne znam da li su ovo dobri znaci za ali se potajno nadam i jako mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 10:55:38
|
|
|
|
Cortina
|
Poz yellena008 i meni su otkrili insulinsku, ja vec neko vreme pijem tefor. Truco,majza kako ste?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 10:57:34
|
|
|
|
Cortina
|
Pocela sam da ga pijem nekoliko meseci pre vto. Videcemo sta dalje. Prekosutra idem kod doktora, sigurno ce mi dati neke analize da radim pre narednog transfera.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 11:34:23
|
|
|
|
truca
|
ja sam dobro,danas mi je 9ti dan od transfera. bila sam nestrpljiva i uradila sam jutros test,ali jedna debela crta,a drugu smo mm i ja videli iz raznih uglova,sto bi se reklo ne vidi se golim okom
< Poruku je uredio truca -- 21.6.2015 11:35:16 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 11:42:04
|
|
|
|
Maraj
|
Truco jos je rano....a te testove bi ja izbacila iz prodaje....ma nisu oni 100% sigurni. Sacekaj jos par dana i uradi betu. Ona ti je siguran pokazatelj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 12:02:12
|
|
|
|
truca
|
maraj,u cetvrtak treba betu,ako izdrzim da ne kupim test do tad da se ne stresiram
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 12:12:13
|
|
|
|
Cortina
|
Jos je rano za test ne brini, a s obziorom da se malo nazire iz bilo kog ugla, bice to velika beta u cetvrtak
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 21.6.2015 12:14:25
|
|
|
|
truca
|
nadam se cortina,hvala sto me bodris
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.