|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
23.6.2015 7:16:23   
truca
a jeste, prva mi je

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 726
23.6.2015 7:25:18   
truca
cortina kako si, kakvo je stanje kod tebe ?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 727
23.6.2015 7:36:55   
Cortina
krvarim i dalje. Ne znam i grudi me ponovo bas puno bole.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 728
23.6.2015 7:54:17   
Cortina
tek sad sam vidla tvoj post truco, nemoj da se sekiras, a betu ako si nestrpljiva mozes vec da uradis ne moras da cekas do cetvrtka

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 729
23.6.2015 7:58:59   
truca
videces sta ce ti reci danas na kontroli, nemoj da se sekiras, verovatno to tako ide.

a nisam nestrpljiva, bojim se sta ce biti, znas kad sam sva u panici user posted image meni su ubacili sestocelijski embrion , treci dan od aspiracije. ne znam da li je neko imao slicno, i koliko takvom embrionu treba vremena da se zakaci. pretpostavljam duze nego kad je blastocista.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 730
23.6.2015 8:04:40   
Cortina
znam da se bojis, to iscekivanje najvise ubija

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 731
23.6.2015 8:09:25   
Cortina
ja kad sam krenula na vto sa stimulacijom i svim ostalim bila sam bas super i razmisljala sam, ma o cemu to zene pricaju da je to nenormalno tesko i nenormalno stresno kad sam ja super, e to sam osetila tek u iskekivanju bete, tad sam htela da izadjem iz koze, nisam to bila ona stara ja, upala sam i u neku depresiju, mnogo mi je bilo tesko, to iscekivanje me ubijalo. Iskreno ovog puta uopste nisam bila pozitivna. Ustvari prva dva dana jesam i onda su mi krenule negativne misli. Mozda je sve to doprinelo krajnjem ishodu. Naredni put cu i da setam i da radim i ponasacu se sasvim normalno.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 732
23.6.2015 8:28:24   
truca
verujem ti cortina. ja sam sve vreme u sebi pozitivna, ako verujes i sad jos uvek verujem da ce beta biti visoka i ako je test pokazao samo jednu crticu. nadam se i dalje, valjda je to u prirodi coveka da se nada i veruje, otkud znam

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 733
23.6.2015 8:34:13   
Cortina
veruj, bice sve u redu kod tebe jer si ti vec user posted image , pobeci ces nam u druge teme user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 734
23.6.2015 8:35:01   
Cortina
a jel te bole grudi ili kako

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 735
23.6.2015 8:40:18   
truca
malo me bole, mozda me vise peku. stomak mi je naduven, i boli me slicno kao kad treba da dobijem. ali uzimam 4 puta od 200 utrogestan i danas bih opet trebala da primim progesteron depo, pa nisam ni sigurna da li od tolike doze moze da me boli kao kad treba da dobijem. osecam u stomaku kao kad imas upalu misica, tako nesto i povremeno taj bol kao kad treba da dobijem

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 736
23.6.2015 8:42:32   
Cortina
a ti si iz prirodnog ciklusa, bez stimulacije. Jel te bole od prvog dana transfera ili su kasnije pocele da te bole

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 737
23.6.2015 9:26:19   
truca
iz prirodnog. kasnije su pocele da me bole. sta to znaci?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 738
23.6.2015 9:28:48   
Cortina
meni je doktor rekao da je to dobar znak i da treba da bole. Ali evo cure ovde kazu da je to individualno. Jer dok smo radili stimulaciju ja sam mu bas to napomenula kako su pocele da me bole grudi a on mi je rekao da i tezimo ka tome da je to dobro.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 739
23.6.2015 9:50:25   
truca
ne bole me cortina nesto jako, vise onako sa strane i ne mogu da legnem na stomak posto mi je tad neprijatan osecaj. mm je kupio test i za sutra user posted image kaze on ce da ga namoci ovog puta pa da vidimo user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 740
23.6.2015 9:59:30   
truca
cortina a ne secam se sad tacno, jesi ti rekla da ti je ovo bila druga vto?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 741
23.6.2015 10:01:33   
Cortina
ne prva je

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 742
23.6.2015 10:02:19   
Cortina
sutra cekamo kod tebe user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 743
23.6.2015 10:03:54   
truca
daj boze user posted image a koliki je tvoj embrion bio kad su ga ubacili, koja velicina? moj je sestocelijski, ne znam da li to ima neke veze sa vremenom kacenja, niko nije napisao nesto u vezi sa tim, da li neko zna nesto o tome ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 744
23.6.2015 10:06:14   
Cortina
meni su ubacili dva velicine 5-8 celija tako je pisalo u izvestaju. ja mislim da ima veze sa tim kad se zakace, mislim da se blaste brze zakace jer su vise razvijene, tako mi nekako logicno.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 745
23.6.2015 10:06:36   
Anoniman
Truco mogla si i danas da ga uradis, ako ti se vec videla crtica prethodnih dana, danas bi bila jos vidljivija, navijam!user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
  Direktna veza do poruke: 746
23.6.2015 10:11:30   
truca
uradila sam ga i jutros unina mama, ali nije bilo crtice user posted image jutros je bila samo jedna, ona kontrolna. test se zove zestica. a juce sam radila baby rapid ,na njemu se kao nesto malo naziralo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 747
23.6.2015 10:11:42   
Cortina
Dan 2-5 (nakon začeća) Ćelije embriona se konstantno dele dok embrion putuje kroz jajovod do dolaska u matericu, oko 3. i 4. dana. Za to vreme se zid materice priprema za implantaciju.
Dan 6-10 (nakon začeća) Embrion započinje implantaciju u zid materice oko 6. dana. Kada se to desi, hormoni pokreću majčino telo da podrži trudnoću i da izostane menstruacija. Oko 8. dana embrion je veličine tačke korišćene u ovoj rečenici, odnosno 0.1mm.
Nedelja 4 Do ovog trenutka embrion je potpuno pričvršćen na zid materice. Sada ima dovoljno hormona specifičnog za trudnoću (hCG) koji cirkuliše u majčinoj krvi i daje pozitivan test na trudnoću

Nasla sam neki post ali je vezan za prirodnu trudnocu. Pretpostavljam da je tako i ovde da se kace posle 6.dana od oplodnje

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 748
23.6.2015 10:15:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: truca

uradila sam ga i jutros unina mama, ali nije bilo crtice user posted image jutros je bila samo jedna, ona kontrolna. test se zove zestica. a juce sam radila baby rapid ,na njemu se kao nesto malo naziralo...

sve zavisi koje je osetljivosti, brapid je na 25 mluser posted image

(odgovor članu truca)
  Direktna veza do poruke: 749
23.6.2015 10:15:29   
truca

pa da, pisalo je i na ovom da je od 25 oset_ljivost

cortina jesi ti imala neki bilo kakav simptom ?

< Poruku je uredio truca -- 23.6.2015 10:16:23 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here