Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:18:46
|
|
|
|
Cortina
|
meni je od simptoma bilo jedino bolne i uvecane grudi, i naravno po malo me boluckao stomak i jajnici. Do 7 dana je bilo tako onda su ujutru prestale da me bole grudi a uvece me je jako boleo stomak kao pred dobijanje. do devetog dana bez simptoma i onda uvece devetog dana jak bol kao menstrualni i ujutru 10 dana prokrvarila braonkasto. Tako je bilo kod mene.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:22:45
|
|
|
|
Cortina
|
e i zaboravila sam da napisem od treceg dana mi se javio po malo neki sekret pa su mi rekli da prestanem da stavljam vaginalno utrogestan vec da pocnem da ga pijem. Inace pila sam3*200 i kao posto mi nije prestajao sekret dali su mi progesteron depo 8. dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:32:34
|
|
|
|
truca
|
meni tamo u onom njihovomizvestaju pise da treba da primam progesteron depo na 5 dana. jedan sam primila pre 5 dana, a sad vise ne znam ni ja da li sam trebala samo taj jedan ili treba i sad jos jedan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:47:48
|
|
|
|
jess021
|
Truco ako pise da ga primis peti dan, onda samo jedan, a ako pise da ga primas na pet dana, onda po jedan svakih pet dana.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:55:05
|
|
|
|
truca
|
pise na 5ti dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:57:48
|
|
|
|
jess021
|
Meni to dodje na svakih 5 dana. Najbolje pozoves kliniku i pitas, tako ces resiti nedoumicu. Kad radis betu? Gde nam je Majza?
< Poruku je uredio jess021 -- 23.6.2015 10:58:09 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 11:25:07
|
|
|
|
Cortina
|
znaci svakog 5.dana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 11:33:07
|
|
|
|
truca
|
zvacu sad da ih pitam. rekli su da radim betu u cetvrtak, ali pitacu ih i to pa cu vam reci majza gde si, kako si ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 11:38:41
|
|
|
|
truca
|
kazu da treba danas isto da primim, a betu preporucuju da se radi 12 i 14 dan od transfera. znaci u cetvrtak i subotu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 13:54:46
|
|
|
|
jess021
|
Truco, sad si me zbunila Kad je tebi bio transfer?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 14:06:38
|
|
|
|
truca
|
jess021 danas mi je 10ti dan od transfera
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 15:28:06
|
|
|
|
anuksunamun
|
Nekad bejah na ovoj temi , zelim svima puno sreće i naravno bebare <3 .. Htedoh da podelim delic svog iskustva , mozda nekom bude nesto znacilo .. Dakle prva trudnoca vto, uspesna , rodila sa Devojcicu, dijagnoza mi je bila -zacepljeni jajovodi.Druga trudnoca mi se desila spontano , na odmoru... Neverovatno ali istinito, pored dva komada začepljenih jajovoda .Ja sam prethodna 2-3 meseca svako jutro na prazan zeludac pila po jednu kašiku maslinovog ulja i kašiku cedjenog limunovog soka ... Disciplinovano , bez namere da "ocistim" jajovode , a s namerom da ocistim jetru :))) .. Zdravo je u svakom slucaju , ko želi da proba srecno!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 15:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Anuk cestitam, jesi li se porodila, ili si jos uvek ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 15:55:27
|
|
|
|
anuksunamun
|
Bila sam u aprilu u Srbiji , i racunam u maju , kad se vratim, idem na FET međjutim ja nikako da dobijem , piskim ko na takmicenju uradim testo shok..porodjaj u januaru
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 15:58:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj super pa pridruzi nam se u temi da caskamo, nama Boze zdravlaj nova beba stize u novembru!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 16:07:30
|
|
|
|
anuksunamun
|
A i vama cestitke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 17:05:38
|
|
|
|
truca
|
anukdunamun to je divna i neverovatna prica,sjajno uzivaj cortina,jesi bila kod dr? ja sam primila bocu malopre
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 17:41:25
|
|
|
|
Cortina
|
Bila sam. Rekao mi je da cu morati kiretazu da radim ako ne stane krvarenje do petka Sto se analiza tice nije mi dao nista da radim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:13:22
|
|
|
|
truca
|
ne sekiraj se zbog kiretaze,ako ti i urade kazu da se posle nje lakse zakaci bitno da je ovako sve u redu.jel rekao kad ce da ti ubacuju ponovo,u kom ciklusu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:36:06
|
|
|
|
Cortina
|
Pa kao oni cekaju tri ciklusa ali moze i posle drugog. Rekli su mi kad sledeci put dobijem u julu da im se javim pa da vidimo zbog njihovog kolektivnog odmora kako cemo se uklopiti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:39:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne sekiraj se zbog kiretaze, ako ne stane krvarenje bolje da urade. Meni posle jednog spontanog ne urade kiretazu, navodno će se organizam očistiti sam od sebe, i kontrola za 15 dana, ja svih dana krvarim, odem na kontrolu kazu to je normalno jer smo izbegli kiretazu. Kontrola ponovo za 15 dana, ja I dalje krvarim, kad sam otišla sledeći put, dakle nakon mesec dana krvarenja, rekli su mi da nisam normalna, da ne bi smela toliko da krvarim. Doveli su me do stanja malokrvnosti da sam bila za transfuziju. Tkao da ako treba kiretaza neka je urade.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:42:44
|
|
|
|
Cortina
|
Jel se to radi pod anestezijom ili kako? Jel boli?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:44:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Da, pod anestezijom koja je kratkotrajna. Posle boli kad menstruaciju kad dobiješ. Ništa strašno, ne brini.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:48:25
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala na podrsci. Ja sam se bas uplasila. Razmisljam koji sam ja maler. Kod mene nista ne ide jednostavno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 18:53:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Nemoj tako da razmišljaš, nisi čula čitavu moju priču a i priče ostaloh zenica tu, koje su istrajale u svemu ovome i čekaju, ili su već dobile bebe. Nema odustajanja, nema negativnih misli ni samosažaljenja. Sve se dešava sa nekim razlogom u određeno vreme.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.