Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 8:32:38
|
|
|
|
Cortina
|
nemam pojma ja sam nova na forumu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 8:39:42
|
|
|
|
pozitivna
|
Aha, oki nije problem ,sta ti radis ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 8:45:42
|
|
|
|
Cortina
|
nista evo na poslu sam pa jutarnja kafica i tako to. Malo caskanje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 9:06:44
|
|
|
|
pozitivna
|
Uh dobro je to , mora da ti je lagan posao ,a ja sam vec sad na odmoru pa sve do avgusta ;)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 9:44:28
|
|
|
|
truca
|
meni je do sad bila guzva na poslu pa nisam mogla da pisem. sad je malo lakse, evo me opet sa vama. jako se bojim te bete sutra, znam da to mozete da razumete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 11:10:31
|
|
|
|
truca
|
evo jednog novog simptoma, mozda i jedinog pravog osecam sa desne strane neverovatnu bol, koja nije nalik menstrualnoj, sa desne strane vise prema sredini. jel imao neko tako nesto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 20:24:12
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: truca ...nekako mislim da je za test mozda prerano. tek mi je 11 dan od transfera... Ja isto nisam izdrzala i radila sam test 11. dan, bila je jaaako bleda crtica, a beta 14 dan oko 500 samo napred
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 20:50:19
|
|
|
|
truca
|
hvala cvecka, ja nemam nikakav simptom, al se nadam da ce beta ipak pokazati neku vecu vrednost. jesu tebi ubacili blastociste, koliko su dana bili stari embrioni ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:20:49
|
|
|
|
cvećka
|
Vratili su mi jedina preostala dva Bembriona, aspiracija je bila 04.02, a transfer 06.02.... sve nam je slican scenario, zelim ti istu ovu srecu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:29:09
|
|
|
|
truca
|
heheh bas bi bilo sjajno da bude tako kao i kod tebe sreca, ponestalo nam je testova, pa sutra ujutru necu ni raditi 9 sati pravac beta pa cemo da vidimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:31:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Truco a odakle si, gde vadiš betu? Navijam jako, najjače i da nam se preseliš u trudničke teme, i ti i ostale devojke.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:37:07
|
|
|
|
truca
|
hvala suzi u medlabu vadim betu, u ns. strah me , ali se nadam da ce biti dobro, javicu vam cim saznam :) mislim da rezultat nece biti pre 18h
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:45:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Toliko dugo se čeka? Ovde stigne rezultat za tri sata, nekad i pre. Obavezno javi, a ja navijam da bude velika beta, i sigurna sam da će biti. Biće ti ovo duga noć i još duzi dan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:47:14
|
|
|
|
Cortina
|
Pridruzujem se navijanju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:52:13
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja navijam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 21:56:40
|
|
|
|
sonyasha
|
Truco, navijamo jako
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 22:05:05
|
|
|
|
truca
|
hvala vam jos jednom svima, stvarno ste divne i prava ste podrska, zaista mi to mnogo znaci mm je ubedjen da ce beta biti velika, ja ne znam ni da li cu smeti odmah da otvorim mail, reci cu da posalju na mail, vec sad sam sva isprepadana idem sad na spavanje, a sutra se cujemo, jos jedan veeeliki za sve vas ovde
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.6.2015 22:31:22
|
|
|
|
jess021
|
Truco, i ti si iz NS?! Divno, ma bice visoka videces. Ja sam radila u Jugolabu, izvadila krv u 8h i u 10h bila gotova beta, tamo u njihovoj glavnoj lab u Cara Dusana. Gde god budes vadila, zamoli ih da bude sto pre, ucinice ti sigurno. Drzim palceve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 7:43:36
|
|
|
|
majza
|
truco želim ti danas puno srece!veliku betu..... ..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 7:48:00
|
|
|
|
Cortina
|
dobro jutro majza, nema te kada ti radis betu, da navijamo i za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 7:51:38
|
|
|
|
majza
|
Hvala puno za ovaj post.ako ikom ,meni si ulila veliku nadu.meni nije uspela ni poslednja vantelesna iz zaledjenih,a više nemam pravo na vantelesne zbog zdravstenom stanja.u pravo vreme si napisala i mene mnogo obradovala,jer ja nemam jedan jajovod a drugi zapušen i zarastao u bešiku. Ako bog da možda mi to pomogne.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 7:57:29
|
|
|
|
Cortina
|
jao bas mi je zao majza nemam reci utehe za tebe, ali veruj mi ima Boga i nikad se ne zna. Toliko slucajeva ima gde je bilo nemoguce a ispalo je sve u najboljem redu. Glavu gore i ne padaj u ocajanje, moras da budes mnogo hraba.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 8:09:22
|
|
|
|
majza
|
Hvala puno devojkama za podršku. nisam htela pisati ranije dok nije došao Truci dan za betu.NAVIJAM ZA NJU SVIM SRCEM. da ne bi ona razmišljala.Ja sam dobila još u petak tako da betu nisam ni dočekala koja je trebala biti u utorak.HVALA JOŠ JEDNOM.mada ste mi nedostajala svih ovih dana jer me jedine vi razumete.iskoristili sam svoju poslednju šansu. sada mi jedina nada ostaje donirane jajne ćelije ako uopšte i to prihvati moja materica pošto sam imala 2 vantelesne i 4 iz zaledjenih samo prošle godine biohemiska trudnoća ostalo pokvarim pre bete.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 8:09:47
|
|
|
|
Maraj
|
Truco navijamo majza zasto mislis da nema nade za tebe sa tvojim jajnim celijama......
< Poruku je uredio Maraj -- 25.6.2015 8:12:05 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 8:26:22
|
|
|
|
majza
|
Ja ne smem više imati stimulaciju sa lekovima.pošto sam pre 5 god imala operaciju karcinom debelog creva.i misle da sam doprinela tim vantelesnim.ali srećom imala sam vantelesn u godinu pre tog pa sam imala 5 zaledjenih i sada sam to iskoristili. sada zadnji embrioni su bili zajedno zaledjeni ne znam zašto ali mismo ubacili jedan a onaj i nije bio za zaleđavanje ponovo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.