|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
25.6.2015 12:57:12   
Maraj
Bebana do 13.nedelje je 3.mesec a od 14.je 4.mesec tj ti si danas sa 13+1 usla u 4.mesec user posted image
al mozda ti je najlakse da racunas kao sto ti um kaze

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
25.6.2015 13:01:53   
dunja RR
Bebanče, drago mi je da ste dobro user posted image

Sava je dobrica, napunili smo godinicu pre neki dan, uživamo :) Tako ćeš i ti uskoro svoja dva srca user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 852
25.6.2015 13:34:37   
jess021
IZVORNA PORUKA: truca

jess021, videla sam tvoj post hahaha ali ako verujes lakse mi je ovako da saznam tek posle 18. cim saznam javicu.

Svaka ti cas_t, ja bi svisnula da sam cekala betu 10 sati.
Navijam da bude trocifrenauser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 25.6.2015 13:42:25 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 853
25.6.2015 13:59:37   
truca
veruj mi jess da sam ja vec polumahnita, ali ne znam kako cu uopste smeti da pogledam to. imam osecaj kao da se sve ovo desava nekom drugom, a ne meni. ko da sam izvan svog tela. totalno sam sludjena, pritom, osim ovog probadanja, nemam nikakav drugi simptom, a sve zelim da imam mnogo simptoma, da se pojavi bar neki, neko cudo da se desi u ovom periodu do 18h koje ce mi olaksati i dati signal da stvarno jesam user posted image sto je jedna od vas tu napisala, vec ne znam na kojoj temi, osecam se tako smoreno jer nemam nikakav siguran simptom user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 854
25.6.2015 14:23:04   
Maraj
Ja sam moju betu cekala 2-3 sata i htela sam da svisnem. Mm i ja ko dva lava u kavezu. Nismo znali sta cemo vise dok smo cekali betu....

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 855
25.6.2015 14:44:05   
jess021
Truco, sad sta je tu je, ne mozes nista vise da ucinis, a za simptome ne brigaj, ionako ne bi znala da li su simptomi trudnoce ili ciklusa, tako da bolje da ih jos nemas.
Joooj, i ja jedva cekamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 856
25.6.2015 14:50:26   
truca
sem tih kontinuiranih probadanja nemam nista , al se obradujem svaki put kad me probode. nije nalik menstrualnom bolu, drugacije je. inace, ne znam da li sam rekla, danas mi je 27. dan ciklusa. imam kao neki sekret, koji nije non stop prisutan, nego ponekad u toku dana. recimo sinoc je bio mozda malo jaci

krecem kuci s posla, cujemo se devojke veceras posle 18! hvala vam svima za podrsku!!!!

< Poruku je uredio truca -- 25.6.2015 14:51:48 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 857
25.6.2015 15:15:02   
suzi kju
Truco biće trocifrena, svi ti to zelimo.
Ja sam krv za betu dala u pola 6 ujutru, jer je bila solucija ili tog dana pre nego što mm ode na posao ili sutradan, bio je petak 13.i ja zapela da idem tada.
Vratim de kući već u 6h,pošto nisam spavala stigne me umor i probudi me zvuk maila u 8h.jedva sam ga otvorila, i bila presrećna.
Dok sam s muzem pričala i plakali oboje od sreće ovi sa klinike me zvali da mi jave. Kad si me dobili, nikad neću da zaboravim te reči "Suzana, vi ste trudni, čestitamo", samo sam rekla to tako lepo zvuči ponovite još jednom, nasmejao se i rekao to isto ponovo.
Truco zelim to i tebi da čuješ danas u 18h.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 858
25.6.2015 16:01:10   
truca
na zalost beta je negativnauser posted image ili kakva vec,manja od 1. hvala vam sto ste bile uz mene

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 859
25.6.2015 16:13:12   
Bebana17
Truco, mnogo mi je žao user posted image . Ne posustaj, odboluj ovo, pa napred u borbu. Puno sreće ti želim!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 860
25.6.2015 16:15:47   
suzi kju
Truco user posted image baš mi je zao, šta je tu je, nema odustajanja, većina nas je kroz to prošla.
Ja sam posle prve neuspešne taj dan otplakala, prosto se olakšaš, sutradan otišla i potrošila na sebe sav novac koji sam imala kod sebe.
Nema odustajanja nikako! user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 861
25.6.2015 16:17:12   
Maraj
Truco jako mi je zao.... sve smo prosle kroz tu user posted image negativnu betu. Sta ces.... odboluj i u nove pobede!

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 862
25.6.2015 16:40:45   
majza
zao mi je mnogo.radovala sam se tvojoj beti.nisam htela da ti pišem do jutros da ne razmišljaš o meni.verovala sam da si trudna i od srca sam ti to želela.znam da ti je sada teško,ali sledeći put će sigurno da bude.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 863
25.6.2015 17:36:48   
truca
hvala ti majza,znas kako mi je.i ja sam u slicnoj situaciji kao i ti.moj amh je nizak,i ne smem stimulaciju.jedino iz prirodnog ciklusa.mogu samo da se nadam da cu nekako uspeti opet da proizvedem celiju.nadam se da cemo obe uskoro biti trudne zajedno i da cemo se zajedno radovati visokoj beti

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 864
25.6.2015 18:50:59   
jess021
Trucouser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 865
25.6.2015 18:58:59   
pozitivna
Truco draga a ti si radila i test koji je ipak pokazivao i drugu crticu , a i onaj test sto sam ti rekla , pa duso moja pricekaj malo pa opet uradi test Ok.

A taj AMH nije pouzdan veruj mi
Ja tebi predlazem drugu kliniku ok .?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 866
25.6.2015 19:46:30   
suzi kju
Mislim da treba da se odrade analize koje nisu odrađene pre ove prve vto.
Preporučujem dr Gocu Ivanović iz privatne klinike Ivanović. Ali svakako kad se opredelite za nekog lekara neka vas prati jedan lekar. Moja drugarica je radila vto na 4 različite klinike gde lekari nemaju pojma o njoj. Tako da j a mislim da treba naći lekara koji će sve ispratiti do kraja. Ne samo odraditi vto nego odraditi najpre sve analize pa onda vto. Ja sam duze čekala na vantelesnu drugu jer sam morala na operaciju, pa se sve oduzilo ali se isplatilo.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 867
25.6.2015 21:19:49   
jess021
Truco, ako si iz NS, ja ti toplo preporucujem dr Kopitovic. Ima na rr jos zena koje su drugi doktori otpisali, ali uz njenu pomoc su zene ostale trudne. Jesi ti koristila pokusaje preko fonda?
Pozitivna, bez ljutnje, ali mislim da nema svrhe raditi testove, ako mislis na one za trudnocu, 12-ti dan nakon et beta je siguran pokazatelj.
Najpre ti odmori od svega, pa od jeseni u nove pobede. Kao sto sam ti vec rekla, mi smo uspeli iz treceg putauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 868
25.6.2015 21:25:08   
Cortina
Tek sad sam dosla kuci i vidla tvoj post. Truco jako mi je zao zbog tebe, ali glavu gore i u nove pobede. Iskreno verovala sam da ce kod tebe biti sve u redu, bila sa toliko pozitivna. Odboluj malo, to je normalno da ti je tesko i da si tuzna, ali sve mi cemo docekati user posted image u to sam sigurna.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 869
25.6.2015 23:44:58   
zece
truco zal mie

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 870
25.6.2015 23:49:29   
dunja RR
Truco, i meni je žao, bila sam ubeđena da je ok, kada se spomenula bol user posted image

Znam kako ti je (prošla samisto), ali znam i da nas borba drži tako jako, da nema šanse da odustanemo.

Daca je radila iz prirodnog, iako su je svi otpisali i dobila ćeru. Napiši joj pp.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 871
26.6.2015 6:54:53   
truca
Tesko mi je ali sta da se radi, mm je najbolji covek na svetu i uz mene je, sve vi ovde ste takodje doprinele da ne klonem potuno, znam da ste sve prosle kroz ovo i da razumete. Preostaje mi samo da se nadam da cemo uskoro uspeti. Razmisljamo o tome da promenimo kliniku, i da odemo kod dr Kopitovic, ali jos je previse rano. Trenutno mi je svasta u glavi ali moram ostati pribrana i razmisliti o svemu jos jednom.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 872
26.6.2015 7:27:17   
Cortina
uspecete truco, morate da uspete. Uspecemo sve mi koje se borimo za to, nista ne brini draga.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 873
26.6.2015 7:38:18   
truca
verujem cortina, sad mi je tesko jos uvek, ali jos je sveze. znas i sama kako je tebi bilouser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 874
26.6.2015 7:42:12   
Cortina
znam kako ti je, ali proci ce. Ja sam se vratila u normalu. Glavu gore i ne ocajavaj, bitno da je suprug uz tebe i da je pun razumevanja kao sto si vec napisala. Divno je sto si pomenula njega jer i oni sve ove tesko dozivljavaju.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here