Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 12:38:38
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj kako sam ja glupo postavila pitanje nema veze. Jel si bez stimulacije radela
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 12:39:58
|
|
|
|
truca
|
ja sam radila iz spontanog ciklusa jer smo mesec dana pre toga radili stimulaciju iz koje nismo dobili jc. da li zato sto sam bila bolesna ili zbog neceg drugog ne znam. uz to mi je i amh nizak 0.13. da li neko zna koliko treba da prodje vremena od stimulacije da bi se ponovo islo na stimulaciju?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 12:44:47
|
|
|
|
srculence 84
|
A to.... ja sam cula da 3meseca al nisam sigurna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 13:24:35
|
|
|
|
jess021
|
Srculence, ja ssm radila u drzavnoj. Znam da dosta njih sad ide u tu novu Feronu jer tamo radi citav tim lekara sa steriliteta iz Betanije, ja bi u Feronu zbog dr Kopitovic, ali odluka je na vams.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 13:29:48
|
|
|
|
srculence 84
|
Znaci profesorka je ipak najbolja,svi je bas hvale a i zene sa niskim amh napravi im bebice i ostaju trudne hvala ti jess. Zelim ti laku trudnocu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 13:31:04
|
|
|
|
jess021
|
Hvala draga i ja tebi da sto pre ugledas svoje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 13:33:22
|
|
|
|
srculence 84
|
Hvala puno od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 22:28:27
|
|
|
|
mirkam
|
Možda ću u ovoj temi najprije dobiti odgovor... Da li neko ima br telefona doktorke Lazarovski iz Praga? Hitno mi treba. Ako neko ima neka mi pošalje u pp. Hvalaaaa.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 10:17:43
|
|
|
|
Bebana17
|
Truco, assisted hatching se radi kada embriolog proceni da je to potrebno, može i na zahtev samog para (pogoto što ste plaćali sami) mogli ste možda reći da ste zainteresovani za to, ako bude bilo potrebe. Mislim da košta oko 150 evra. Nama nije rađen, jer je embriolog procenjivala da nam to ne treba. Radila sam i ERA test (u Genezisu u Novom Sadu), mislim da smo platili oko 800 evra, i tim testom smo dobili prozor implantacije, odnosno utvrdili prijemčivost endometrijuma, pa je doktor pri transferu znao kada mora da vrati embrione da bi endometrijum stupio u kontakt sa njima (kada imaju šanse da se implantiraju).
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 10:18:47
|
|
|
|
jess021
|
Mirkam, ne znam da li je skoro neko isao u Prag. Koliko se secam da je Joka17 isla, pa mozda neka od clanica ima njen broj. Mozda tako da pokusas.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 10:39:35
|
|
|
|
truca
|
bebana hvala za odgovor. mi bismo mozda i pitali da nam to rade da smo tad znali za to, oni nam nisu to predlagali, pojma nemam. da li su tebi radili taj era test u tom ciklusu u kom su ti ubacivali embrion ili u nekom prethodnom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 10:52:46
|
|
|
|
Cortina
|
Cao devojke, kako ste? Mene nije bilo juce celog dana, malo smo skitali.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 12:24:26
|
|
|
|
truca
|
cao cortina mi evo skitamo i danas,a vas vodimo na telefonu inace dobro sam,cekam da dobijem pa na pregled...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 13:02:09
|
|
|
|
Cortina
|
Ja jos uvek krvarim, ne znam sta ce biti. Rekli su mi da cekam do utorka pa da vidimo sta dalje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 15:28:14
|
|
|
|
truca
|
cortina a jesu ti dali nesto od lekova da pijes ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 18:22:29
|
|
|
|
Cortina
|
Nista mi nisu dali jer doktor nije siguran zbog mojih cestih nenormalnih ciklusa. Jedna opcija su lekovi, a druga kiretaza pa videcemo za neki dan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 18:23:32
|
|
|
|
Cortina
|
On se nada da ce se to samo ocistiti, a i ja se iskreno nadam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 18:24:44
|
|
|
|
Cortina
|
Ti jesi dobro truco? Kad ocekujes vesticu? Posle toga verovatno na razgovor sta dalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 21:19:36
|
|
|
|
truca
|
ocekujem je sutra,mada sam mislila da ce mozda doci i danas,ali nije.stomak me ne boli uopste i to me dodatno nervira.verovatno je glupo ali jutros sam uradila jos jedan test,i pokazao je samo jednu crtu.sad zelim da sto pre stigne pa da idemo da vidimo sta ce nam reci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 21:25:21
|
|
|
|
Cortina
|
Jel imas redovne cikluse? Kod mene se to nikad ne zna, nekad i po dva meseca ne dobijem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 21:27:35
|
|
|
|
Cortina
|
Jel zna neka od devojaka da li se u nekom klinickom centru u novom sadu, gde se moze ici preko fonda, zamrzavaju embrioni?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 21:54:42
|
|
|
|
jess021
|
Cortina, u Betaniji rade zamrzavanje embriona, proverena informacija. Ne znam detalje, koliko to kosta itd..uglavnom na dan et, ako ima materijala za zamrzavanje, oni ti ponude tu opciju. Betanija ti je u NS jedina drzavna ustanova gde rade vto, ostalo su sve privatnici.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 21:57:09
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala puno jess
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.6.2015 21:58:17
|
|
|
|
jess021
|
Nema na cemu draga, sta god te interesuje u vezi Betanije slobodno pitaj. Tamo sam, u protekle 4 godine, bila vise nego kod kuce.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 6:07:55
|
|
|
|
truca
|
dobro jutro devojke, cortina imam redovne cikluse na 26 dana,sad mi se valjda zbog progesterona malo pomerilo.kako si ti od jutros?jel staje krvarenje?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.