Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 8:03:17
|
|
|
|
truca
|
ne mogu da kazem da ocajavam. nekako znam da cu biti trudna, znam i za vas ostale vec sam bila napisala da sam ovaj forum iscitala od pocetka do kraja i da su skoro sve zene uspele da zatrudne, one koje nisu odustale.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 8:06:56
|
|
|
|
Cortina
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 8:22:06
|
|
|
|
truca
|
mm i ja smo pricali i recimo, dve devojke koje su bile samnom, njima su radili i onaj era test i onaj assisted hatching, kad se busi opna embriona. nama to niko nije predlagao. kad smo vec dali pare za sve ostalo, mogli smo i za to. ne kazem da zbog toga nije uspelo, ali mozda bi sanse bile bolje da smo to radili. cortina jeste vi radili to, majza ? bilo ko?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 8:29:10
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco draga ,zao mi je al,proveri ono znas... a od ovoga sto pises ,ja nista neznam evo sad od tebe cujem ,i bas bih da znam nesto vise o tome
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 9:21:20
|
|
|
|
Cortina
|
nismo mi radili to, ne znam ni sta je to prvi put cujem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 9:45:17
|
|
|
|
jess021
|
Assisted hatching je zasecanje opne embriona da bi se on lakse usadio u zid materice. Koliko znam to trenuno rade samo u Genesisu. Ako se dobro secam Era testom se kontrolise prijemcivost endometrijumu. Ja nisam radila nista od toga, ali su mi ovaj put odradili zasecanje endometrijuma koji isto povecava sanse da embrion zakaci.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 10:18:33
|
|
|
|
truca
|
jess a kakvo zasecanje endometrijuma?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 11:04:11
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess mora da si imala zadebljani endometrijum ,jel tako?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 13:17:06
|
|
|
|
jess021
|
Truco, na poslednjoj histeroskopiji su mi uradili to zasecanje endometrijuma da bi mi povecali sanse. Bukvalno se napravi par rezova na endometrijumu da bi se embrion lakse zakacio. U roku od tri meseca nakon tog zasecanja bi trebalo uraditi transfer, sto pre to bolje, jer nakon nekih tri meseca ti rezovi zarastu. Pozitivna, moj endometrijum je bio uvek taman, ali posto je meni ovo bila 3. vto, time su hteli da mi povecaju sanse za uspeh. Znam jos nekoliko zena kojima su to uradili u poslednje vreme.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 13:44:13
|
|
|
|
truca
|
ja nisam znala za to, ali eto super, isplatilo se mogu predloziti da i meni zaseku ili sta vec , sledeci put
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 14:57:08
|
|
|
|
NikaAa
|
Truco mila, ti si nas hrabrisa veliki!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 15:06:04
|
|
|
|
jess021
|
Truco, obavezno pitaj dr za to. Ona mi je to i uradila.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 16:17:18
|
|
|
|
truca
|
Hvala ti NikAaa,pogodila me poruka,nisam bas toliko ni hrabra ni jaka,ali volim mm najvise na svetu i sve bih dala da nam uspe. negde u sebi osecam da ce doci beba i da cu biti trudna,ali kad bih samo znala kad. verovatno sve vi ovde ste sve probale i uradile da uspe,pa i same znate kako je. kad pijem ono maslinovo ulje,sa cimetom,limunom i kurkumom zamisljam da je najlepsi sejk i zamisljam i
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 16:20:09
|
|
|
|
truca
|
jess021, pitacu je,nadam se da ce ubrzo to sve biti i da cemo se radovati. pricala sam mm,dok sam citala ovaj forum,pa kad neka kaze da ceka dozivljavam to ko da sam ja u pitanju i zelim da procitam na kraju da je svakoj zelim i idemo sve do bebica,necu da odustanem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 16:21:54
|
|
|
|
truca
|
majza,to vazi i za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 16:24:22
|
|
|
|
jess021
|
Truco, mnogo je bitno da ste ti i tm u ovoj prici zajedno i da ste jedno drugom najveca podrska. Cesto ne bude takav slucaj i onda zena mnogo vise se trudi, a i mnogo vise pati. Svi drugi dodju, prodju, a vi ste zajedno i to je vasa borba i uspeh ce biti vasa najveca sreca.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 16:41:46
|
|
|
|
truca
|
bice tako jess021 i onda cu da izadjem na terasu da vicem kako smo uspeli,tako glasno,da ce me cuti cela srbija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 8:37:48
|
|
|
|
srculence 84
|
Zdravo devojke. Pratim vas stalno al nista jos nemam da napisem. Cekam histero skidanje polipa i nadam se vto. Prva mi nije uspela pojavio se taj polip. Recite mi gde rade zasecanje endometriuma u kojoj klinici? Dvoumim se izmedju dve klinike u n.sadu pa ako imate iskustvo sa njima dobro bi mi dosao neki savet. Hvala vam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 10:40:12
|
|
|
|
jess021
|
Srculence, ja sam to radila u Betaniji. Zasecanje samog embriona tj. assisted hatching rade u Genesisu i to radi embriolog. Ovo prvo je rutinski i to ce ti uraditi na bilo kojoj klinici. Pretpostavljam da se dvoumis izmedju dve privatne u NS?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 10:50:47
|
|
|
|
srculence 84
|
Hvala ti jess da izmedju njih. Ti si bila u ovoj novijoj klinici?joj ne znam sta da radim i kako da izaberem na druvom forumu mi savetuju za ovu noviju a ja ne znam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 11:23:57
|
|
|
|
truca
|
pozdrav srculence mozes li mi reci gde si radila prvu vto?
< Poruku je uredio truca -- 27.6.2015 11:24:25 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 11:58:57
|
|
|
|
srculence 84
|
Pozdrav truca. U n.front a ti?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 12:06:46
|
|
|
|
majza
|
truco kako si?ja se polako vraćam životu.još kad sunce izdaje možda me razveseli.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 12:30:56
|
|
|
|
truca
|
srculence, mi smo u genesis-u radili majza, dobro sam, poslala sam ti pp
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.6.2015 12:32:57
|
|
|
|
srculence 84
|
Jel si ti radela iz prirodnog ciklusa?bez stimulacije?jel tako si htela ili zbog rezerve jajnih celija
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.