Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 12:57:12
|
|
|
|
Maraj
|
Bebana do 13.nedelje je 3.mesec a od 14.je 4.mesec tj ti si danas sa 13+1 usla u 4.mesec al mozda ti je najlakse da racunas kao sto ti um kaze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 13:01:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Bebanče, drago mi je da ste dobro Sava je dobrica, napunili smo godinicu pre neki dan, uživamo :) Tako ćeš i ti uskoro svoja dva srca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 13:34:37
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: truca jess021, videla sam tvoj post hahaha ali ako verujes lakse mi je ovako da saznam tek posle 18. cim saznam javicu. Svaka ti cas_t, ja bi svisnula da sam cekala betu 10 sati. Navijam da bude trocifrena
< Poruku je uredio jess021 -- 25.6.2015 13:42:25 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 13:59:37
|
|
|
|
truca
|
veruj mi jess da sam ja vec polumahnita, ali ne znam kako cu uopste smeti da pogledam to. imam osecaj kao da se sve ovo desava nekom drugom, a ne meni. ko da sam izvan svog tela. totalno sam sludjena, pritom, osim ovog probadanja, nemam nikakav drugi simptom, a sve zelim da imam mnogo simptoma, da se pojavi bar neki, neko cudo da se desi u ovom periodu do 18h koje ce mi olaksati i dati signal da stvarno jesam sto je jedna od vas tu napisala, vec ne znam na kojoj temi, osecam se tako smoreno jer nemam nikakav siguran simptom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 14:23:04
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam moju betu cekala 2-3 sata i htela sam da svisnem. Mm i ja ko dva lava u kavezu. Nismo znali sta cemo vise dok smo cekali betu....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 14:44:05
|
|
|
|
jess021
|
Truco, sad sta je tu je, ne mozes nista vise da ucinis, a za simptome ne brigaj, ionako ne bi znala da li su simptomi trudnoce ili ciklusa, tako da bolje da ih jos nemas. Joooj, i ja jedva cekam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 14:50:26
|
|
|
|
truca
|
sem tih kontinuiranih probadanja nemam nista , al se obradujem svaki put kad me probode. nije nalik menstrualnom bolu, drugacije je. inace, ne znam da li sam rekla, danas mi je 27. dan ciklusa. imam kao neki sekret, koji nije non stop prisutan, nego ponekad u toku dana. recimo sinoc je bio mozda malo jaci krecem kuci s posla, cujemo se devojke veceras posle 18! hvala vam svima za podrsku!!!!
< Poruku je uredio truca -- 25.6.2015 14:51:48 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 15:15:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Truco biće trocifrena, svi ti to zelimo. Ja sam krv za betu dala u pola 6 ujutru, jer je bila solucija ili tog dana pre nego što mm ode na posao ili sutradan, bio je petak 13.i ja zapela da idem tada. Vratim de kući već u 6h,pošto nisam spavala stigne me umor i probudi me zvuk maila u 8h.jedva sam ga otvorila, i bila presrećna. Dok sam s muzem pričala i plakali oboje od sreće ovi sa klinike me zvali da mi jave. Kad si me dobili, nikad neću da zaboravim te reči "Suzana, vi ste trudni, čestitamo", samo sam rekla to tako lepo zvuči ponovite još jednom, nasmejao se i rekao to isto ponovo. Truco zelim to i tebi da čuješ danas u 18h.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 16:01:10
|
|
|
|
truca
|
na zalost beta je negativna ili kakva vec,manja od 1. hvala vam sto ste bile uz mene
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 16:13:12
|
|
|
|
Bebana17
|
Truco, mnogo mi je žao . Ne posustaj, odboluj ovo, pa napred u borbu. Puno sreće ti želim!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 16:15:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Truco baš mi je zao, šta je tu je, nema odustajanja, većina nas je kroz to prošla. Ja sam posle prve neuspešne taj dan otplakala, prosto se olakšaš, sutradan otišla i potrošila na sebe sav novac koji sam imala kod sebe. Nema odustajanja nikako!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 16:17:12
|
|
|
|
Maraj
|
Truco jako mi je zao.... sve smo prosle kroz tu negativnu betu. Sta ces.... odboluj i u nove pobede!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 16:40:45
|
|
|
|
majza
|
zao mi je mnogo.radovala sam se tvojoj beti.nisam htela da ti pišem do jutros da ne razmišljaš o meni.verovala sam da si trudna i od srca sam ti to želela.znam da ti je sada teško,ali sledeći put će sigurno da bude.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 17:36:48
|
|
|
|
truca
|
hvala ti majza,znas kako mi je.i ja sam u slicnoj situaciji kao i ti.moj amh je nizak,i ne smem stimulaciju.jedino iz prirodnog ciklusa.mogu samo da se nadam da cu nekako uspeti opet da proizvedem celiju.nadam se da cemo obe uskoro biti trudne zajedno i da cemo se zajedno radovati visokoj beti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 18:50:59
|
|
|
|
jess021
|
Truco
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 18:58:59
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco draga a ti si radila i test koji je ipak pokazivao i drugu crticu , a i onaj test sto sam ti rekla , pa duso moja pricekaj malo pa opet uradi test Ok. A taj AMH nije pouzdan veruj mi Ja tebi predlazem drugu kliniku ok .?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 19:46:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Mislim da treba da se odrade analize koje nisu odrađene pre ove prve vto. Preporučujem dr Gocu Ivanović iz privatne klinike Ivanović. Ali svakako kad se opredelite za nekog lekara neka vas prati jedan lekar. Moja drugarica je radila vto na 4 različite klinike gde lekari nemaju pojma o njoj. Tako da j a mislim da treba naći lekara koji će sve ispratiti do kraja. Ne samo odraditi vto nego odraditi najpre sve analize pa onda vto. Ja sam duze čekala na vantelesnu drugu jer sam morala na operaciju, pa se sve oduzilo ali se isplatilo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 21:19:49
|
|
|
|
jess021
|
Truco, ako si iz NS, ja ti toplo preporucujem dr Kopitovic. Ima na rr jos zena koje su drugi doktori otpisali, ali uz njenu pomoc su zene ostale trudne. Jesi ti koristila pokusaje preko fonda? Pozitivna, bez ljutnje, ali mislim da nema svrhe raditi testove, ako mislis na one za trudnocu, 12-ti dan nakon et beta je siguran pokazatelj. Najpre ti odmori od svega, pa od jeseni u nove pobede. Kao sto sam ti vec rekla, mi smo uspeli iz treceg puta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 21:25:08
|
|
|
|
Cortina
|
Tek sad sam dosla kuci i vidla tvoj post. Truco jako mi je zao zbog tebe, ali glavu gore i u nove pobede. Iskreno verovala sam da ce kod tebe biti sve u redu, bila sa toliko pozitivna. Odboluj malo, to je normalno da ti je tesko i da si tuzna, ali sve mi cemo docekati u to sam sigurna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 23:44:58
|
|
|
|
zece
|
truco zal mie
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.6.2015 23:49:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Truco, i meni je žao, bila sam ubeđena da je ok, kada se spomenula bol Znam kako ti je (prošla samisto), ali znam i da nas borba drži tako jako, da nema šanse da odustanemo. Daca je radila iz prirodnog, iako su je svi otpisali i dobila ćeru. Napiši joj pp.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 6:54:53
|
|
|
|
truca
|
Tesko mi je ali sta da se radi, mm je najbolji covek na svetu i uz mene je, sve vi ovde ste takodje doprinele da ne klonem potuno, znam da ste sve prosle kroz ovo i da razumete. Preostaje mi samo da se nadam da cemo uskoro uspeti. Razmisljamo o tome da promenimo kliniku, i da odemo kod dr Kopitovic, ali jos je previse rano. Trenutno mi je svasta u glavi ali moram ostati pribrana i razmisliti o svemu jos jednom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 7:27:17
|
|
|
|
Cortina
|
uspecete truco, morate da uspete. Uspecemo sve mi koje se borimo za to, nista ne brini draga.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 7:38:18
|
|
|
|
truca
|
verujem cortina, sad mi je tesko jos uvek, ali jos je sveze. znas i sama kako je tebi bilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.6.2015 7:42:12
|
|
|
|
Cortina
|
znam kako ti je, ali proci ce. Ja sam se vratila u normalu. Glavu gore i ne ocajavaj, bitno da je suprug uz tebe i da je pun razumevanja kao sto si vec napisala. Divno je sto si pomenula njega jer i oni sve ove tesko dozivljavaju.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.