|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
26.6.2015 8:03:17   
truca
ne mogu da kazem da ocajavam. nekako znam da cu biti trudna, znam i za vas ostale user posted image vec sam bila napisala da sam ovaj forum iscitala od pocetka do kraja i da su skoro sve zene uspele da zatrudne, one koje nisu odustale.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 876
26.6.2015 8:06:56   
Cortina
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 877
26.6.2015 8:22:06   
truca
mm i ja smo pricali i recimo, dve devojke koje su bile samnom, njima su radili i onaj era test i onaj assisted hatching, kad se busi opna embriona. nama to niko nije predlagao. kad smo vec dali pare za sve ostalo, mogli smo i za to. ne kazem da zbog toga nije uspelo, ali mozda bi sanse bile bolje da smo to radili.

cortina jeste vi radili to, majza ? bilo ko?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 878
26.6.2015 8:29:10   
pozitivna
Truco draga ,zao mi je al,proveri ono znas...
a od ovoga sto pises ,ja nista neznam evo sad od tebe cujem ,i bas bih da znam nesto vise o tome

user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 879
26.6.2015 9:21:20   
Cortina
nismo mi radili to, ne znam ni sta je to prvi put cujem user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 880
26.6.2015 9:45:17   
jess021
Assisted hatching je zasecanje opne embriona da bi se on lakse usadio u zid materice. Koliko znam to trenuno rade samo u Genesisu. Ako se dobro secam Era testom se kontrolise prijemcivost endometrijumu. Ja nisam radila nista od toga, ali su mi ovaj put odradili zasecanje endometrijuma koji isto povecava sanse da embrion zakaci.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 881
26.6.2015 10:18:33   
truca
jess a kakvo zasecanje endometrijuma?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 882
26.6.2015 11:04:11   
pozitivna
Jess mora da si imala zadebljani endometrijum ,jel tako?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 883
26.6.2015 13:17:06   
jess021
Truco, na poslednjoj histeroskopiji su mi uradili to zasecanje endometrijuma da bi mi povecali sanse. Bukvalno se napravi par rezova na endometrijumu da bi se embrion lakse zakacio. U roku od tri meseca nakon tog zasecanja bi trebalo uraditi transfer, sto pre to bolje, jer nakon nekih tri meseca ti rezovi zarastu.
Pozitivna, moj endometrijum je bio uvek taman, ali posto je meni ovo bila 3. vto, time su hteli da mi povecaju sanse za uspeh. Znam jos nekoliko zena kojima su to uradili u poslednje vreme.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 884
26.6.2015 13:44:13   
truca
ja nisam znala za to, ali eto super, isplatilo se user posted image mogu predloziti da i meni zaseku ili sta vec , sledeci put

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 885
26.6.2015 14:57:08   
NikaAa
Truco mila, ti si nas hrabrisa veliki!!!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 886
26.6.2015 15:06:04   
jess021
Truco, obavezno pitaj dr za to. Ona mi je to i uradila.

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 887
26.6.2015 16:17:18   
truca
Hvala ti NikAaa,pogodila me poruka,nisam bas toliko ni hrabra ni jaka,ali volim mm najvise na svetu i sve bih dala da nam uspe. negde u sebi osecam da ce doci beba i da cu biti trudna,ali kad bih samo znala kad. verovatno sve vi ovde ste sve probale i uradile da uspe,pa i same znate kako je. kad pijem ono maslinovo ulje,sa cimetom,limunom i kurkumom zamisljam da je najlepsi sejk i zamisljam user posted image i user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 888
26.6.2015 16:20:09   
truca
jess021, pitacu je,nadam se da ce ubrzo to sve biti i da cemo se radovati. pricala sam mm,dok sam citala ovaj forum,pa kad neka kaze da ceka user posted image dozivljavam to ko da sam ja u pitanju i zelim da procitam na kraju da je user posted image svakoj zelimuser posted image i user posted image idemo sve do bebica,necu da odustanemuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 889
26.6.2015 16:21:54   
truca
majza,to vazi i za tebeuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 890
26.6.2015 16:24:22   
jess021
Truco, mnogo je bitno da ste ti i tm u ovoj prici zajedno i da ste jedno drugom najveca podrska. Cesto ne bude takav slucaj i onda zena mnogo vise se trudi, a i mnogo vise pati. Svi drugi dodju, prodju, a vi ste zajedno i to je vasa borba i uspeh ce biti vasa najveca sreca.
user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 891
26.6.2015 16:41:46   
truca
bice tako jess021user posted image i onda cu da izadjem na terasu da vicem kako smo uspeli,tako glasno,da ce me cuti cela srbijauser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 892
27.6.2015 8:37:48   
srculence 84
Zdravo devojke. Pratim vas stalno al nista jos nemam da napisem. Cekam histero skidanje polipa i nadam se vto. Prva mi nije uspela pojavio se taj polip. Recite mi gde rade zasecanje endometriuma u kojoj klinici? Dvoumim se izmedju dve klinike u n.sadu pa ako imate iskustvo sa njima dobro bi mi dosao neki savet. Hvala vam

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 893
27.6.2015 10:40:12   
jess021
Srculence, ja sam to radila u Betaniji. Zasecanje samog embriona tj. assisted hatching rade u Genesisu i to radi embriolog. Ovo prvo je rutinski i to ce ti uraditi na bilo kojoj klinici.
Pretpostavljam da se dvoumis izmedju dve privatne u NS?

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 894
27.6.2015 10:50:47   
srculence 84
Hvala ti jessuser posted image da izmedju njih. Ti si bila u ovoj novijoj klinici?joj ne znam sta da radim i kako da izaberem na druvom forumu mi savetuju za ovu noviju a ja ne znam.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 895
27.6.2015 11:23:57   
truca
pozdrav srculence
mozes li mi reci gde si radila prvu vto?

< Poruku je uredio truca -- 27.6.2015 11:24:25 >

Direktna veza do poruke: 896
27.6.2015 11:58:57   
srculence 84
Pozdrav truca. U n.front a ti?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 897
27.6.2015 12:06:46   
majza
truco kako si?ja se polako vraćam životu.još kad sunce izdaje možda me razveseli.

Direktna veza do poruke: 898
27.6.2015 12:30:56   
truca
srculence, mi smo u genesis-u radili

majza, dobro sam, poslala sam ti pp

Direktna veza do poruke: 899
27.6.2015 12:32:57   
srculence 84
Jel si ti radela iz prirodnog ciklusa?bez stimulacije?jel tako si htela ili zbog rezerve jajnih celija

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here