Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 7:16:23
|
|
|
|
truca
|
a jeste, prva mi je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 7:25:18
|
|
|
|
truca
|
cortina kako si, kakvo je stanje kod tebe ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 7:36:55
|
|
|
|
Cortina
|
krvarim i dalje. Ne znam i grudi me ponovo bas puno bole.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 7:54:17
|
|
|
|
Cortina
|
tek sad sam vidla tvoj post truco, nemoj da se sekiras, a betu ako si nestrpljiva mozes vec da uradis ne moras da cekas do cetvrtka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 7:58:59
|
|
|
|
truca
|
videces sta ce ti reci danas na kontroli, nemoj da se sekiras, verovatno to tako ide. a nisam nestrpljiva, bojim se sta ce biti, znas kad sam sva u panici meni su ubacili sestocelijski embrion , treci dan od aspiracije. ne znam da li je neko imao slicno, i koliko takvom embrionu treba vremena da se zakaci. pretpostavljam duze nego kad je blastocista.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:04:40
|
|
|
|
Cortina
|
znam da se bojis, to iscekivanje najvise ubija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:09:25
|
|
|
|
Cortina
|
ja kad sam krenula na vto sa stimulacijom i svim ostalim bila sam bas super i razmisljala sam, ma o cemu to zene pricaju da je to nenormalno tesko i nenormalno stresno kad sam ja super, e to sam osetila tek u iskekivanju bete, tad sam htela da izadjem iz koze, nisam to bila ona stara ja, upala sam i u neku depresiju, mnogo mi je bilo tesko, to iscekivanje me ubijalo. Iskreno ovog puta uopste nisam bila pozitivna. Ustvari prva dva dana jesam i onda su mi krenule negativne misli. Mozda je sve to doprinelo krajnjem ishodu. Naredni put cu i da setam i da radim i ponasacu se sasvim normalno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:28:24
|
|
|
|
truca
|
verujem ti cortina. ja sam sve vreme u sebi pozitivna, ako verujes i sad jos uvek verujem da ce beta biti visoka i ako je test pokazao samo jednu crticu. nadam se i dalje, valjda je to u prirodi coveka da se nada i veruje, otkud znam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:34:13
|
|
|
|
Cortina
|
veruj, bice sve u redu kod tebe jer si ti vec , pobeci ces nam u druge teme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:35:01
|
|
|
|
Cortina
|
a jel te bole grudi ili kako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:40:18
|
|
|
|
truca
|
malo me bole, mozda me vise peku. stomak mi je naduven, i boli me slicno kao kad treba da dobijem. ali uzimam 4 puta od 200 utrogestan i danas bih opet trebala da primim progesteron depo, pa nisam ni sigurna da li od tolike doze moze da me boli kao kad treba da dobijem. osecam u stomaku kao kad imas upalu misica, tako nesto i povremeno taj bol kao kad treba da dobijem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 8:42:32
|
|
|
|
Cortina
|
a ti si iz prirodnog ciklusa, bez stimulacije. Jel te bole od prvog dana transfera ili su kasnije pocele da te bole
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 9:26:19
|
|
|
|
truca
|
iz prirodnog. kasnije su pocele da me bole. sta to znaci?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 9:28:48
|
|
|
|
Cortina
|
meni je doktor rekao da je to dobar znak i da treba da bole. Ali evo cure ovde kazu da je to individualno. Jer dok smo radili stimulaciju ja sam mu bas to napomenula kako su pocele da me bole grudi a on mi je rekao da i tezimo ka tome da je to dobro.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 9:50:25
|
|
|
|
truca
|
ne bole me cortina nesto jako, vise onako sa strane i ne mogu da legnem na stomak posto mi je tad neprijatan osecaj. mm je kupio test i za sutra kaze on ce da ga namoci ovog puta pa da vidimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 9:59:30
|
|
|
|
truca
|
cortina a ne secam se sad tacno, jesi ti rekla da ti je ovo bila druga vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:01:33
|
|
|
|
Cortina
|
ne prva je
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:02:19
|
|
|
|
Cortina
|
sutra cekamo kod tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:03:54
|
|
|
|
truca
|
daj boze a koliki je tvoj embrion bio kad su ga ubacili, koja velicina? moj je sestocelijski, ne znam da li to ima neke veze sa vremenom kacenja, niko nije napisao nesto u vezi sa tim, da li neko zna nesto o tome ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:06:14
|
|
|
|
Cortina
|
meni su ubacili dva velicine 5-8 celija tako je pisalo u izvestaju. ja mislim da ima veze sa tim kad se zakace, mislim da se blaste brze zakace jer su vise razvijene, tako mi nekako logicno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Truco mogla si i danas da ga uradis, ako ti se vec videla crtica prethodnih dana, danas bi bila jos vidljivija, navijam!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:11:30
|
|
|
|
truca
|
uradila sam ga i jutros unina mama, ali nije bilo crtice jutros je bila samo jedna, ona kontrolna. test se zove zestica. a juce sam radila baby rapid ,na njemu se kao nesto malo naziralo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:11:42
|
|
|
|
Cortina
|
Dan 2-5 (nakon začeća) Ćelije embriona se konstantno dele dok embrion putuje kroz jajovod do dolaska u matericu, oko 3. i 4. dana. Za to vreme se zid materice priprema za implantaciju. Dan 6-10 (nakon začeća) Embrion započinje implantaciju u zid materice oko 6. dana. Kada se to desi, hormoni pokreću majčino telo da podrži trudnoću i da izostane menstruacija. Oko 8. dana embrion je veličine tačke korišćene u ovoj rečenici, odnosno 0.1mm. Nedelja 4 Do ovog trenutka embrion je potpuno pričvršćen na zid materice. Sada ima dovoljno hormona specifičnog za trudnoću (hCG) koji cirkuliše u majčinoj krvi i daje pozitivan test na trudnoću Nasla sam neki post ali je vezan za prirodnu trudnocu. Pretpostavljam da je tako i ovde da se kace posle 6.dana od oplodnje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:15:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: truca uradila sam ga i jutros unina mama, ali nije bilo crtice jutros je bila samo jedna, ona kontrolna. test se zove zestica. a juce sam radila baby rapid ,na njemu se kao nesto malo naziralo... sve zavisi koje je osetljivosti, brapid je na 25 ml
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.6.2015 10:15:29
|
|
|
|
truca
|
pa da, pisalo je i na ovom da je od 25 oset_ljivost cortina jesi ti imala neki bilo kakav simptom ?
< Poruku je uredio truca -- 23.6.2015 10:16:23 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.