Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 13:14:53
|
|
|
|
jabudic
|
Vidim da joj nije prosla poruka, drago mi je da nije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 13:15:32
|
|
|
|
sagitarius
|
Mnogo mi je zao zbog Ive.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 13:25:06
|
|
|
|
Maraj
|
Ih bas bezveze...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 13:37:04
|
|
|
|
serpica
|
Uh bas mi je zao zbog Ive ja sam lose,steglo me,kasljem kao luda,boli me grlo,i sva sam slomljena...lezim koliko mogu ali se jedva krecem.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 13:59:58
|
|
|
|
Valerie
|
jao bas mi je jako zao zbog ive. tuznooo naravno da sam otisla da proverim bebu nakon onog udarca cerke, sve je u redu sa bebicom, bas mi je laknulo. kako mi je skocila na stomak sve sam zvezde videla. deca su nepredvidiva. naravno, ima i sta da me brine, posteljica nisko na prednjem zidu, i preko oziljka, morace da se prati. samo da ne uraste... (pisala sam u toj temi). duva ko ludo, opet ce biti dan za prebacivanje kanala kafa/caj/sok za sve UM ne napustaj nas, nece pisanje nista da skodi, osecas se medju svojima ovde. bice sve u redu! serpi, bas bezveze, jos ti je to falilo, sve znas, cajevi, vitamini... oce li ova zima u istoriju konacno!?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 14:19:02
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene, prepodne skitala, pa sad rucali. Mm me obradovao, kupio mi cvece danas da me iznenadi, jer zna da bi sutra ocekivala, ljubav moja Joj bas mi zao Ive, ali ako nije bilo u redu bolje je tako, ja uvek tako gledam. Nadam se da ce se brzo oporaviti. Serpi, ne pomaze preprzeno mleko a? A da probas sa medom, da ga polako jedes da ti malo oblozi grlo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 14:21:23
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne mogu da verujem da joj se to desilo. Jako mi je zao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 14:22:57
|
|
|
|
serpica
|
Pored bolova koje imam u ruci ova prehlada je nista samo sto se naprezem kad kasljem pa me zaboli stomak,pila sam i mleko i cajeve non stop sa limunom i medom,sve sam ovo prosla na pocetku trudnoce i evo sad opet... idem u ponedeljak kod dr napokon...ijem i bedoksin i magnezijum i one tabletice propolis i beli slez ma cu da puknem vise. jess za tm
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 15:49:27
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan... Maraj ti mora da ides kod lekara u goce delceva,salim se nego tamo ima najbolji sis.... Jako mi je zao zbog Ive... IZVORNA PORUKA: Maraj Evo i mene iz laboratorije. Izvadise mi 5 epruveta al smo posle mm i ja svratili na šiš cevap. Omrsili smo brke os ranog jutra
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 15:50:43
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,stigose li rezultati?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 15:51:18
|
|
|
|
superm
|
Ivo, mnogo mi je zao, neopisivo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 17:45:49
|
|
|
|
serpica
|
Uh sva sam slomljena ne znam da li je gore kad lezim ili kad ustanem...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 17:47:37
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, probaj da napravis kompot od jabuka, njegova tecnost isceljuje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 17:47:53
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Maraj,stigose li rezultati? Jesu sve je u najboljem redu. Sad da docekam ponedeljak da vidim bekana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 17:50:28
|
|
|
|
sagitarius
|
Super,cestitam.Koliko ti je gvozdje?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 17:52:37
|
|
|
|
superm
|
Maraj! Ja imam kontrolu za nekih 7 dana, moram da izvadim krv i dam urin na analizu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 17:56:14
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: serpica Uh sva sam slomljena ne znam da li je gore kad lezim ili kad ustanem... Setih se i ovoga. Ako te boli grlo napravi sama rastvor za ispiranje. Casa tople, ne vrele, vode, kašičica morske soli i kašičica sode bikarbone. Ja isti rastvor sipam u bočicu od fizioloskog stavljam u nos 3 do 4 puta na dan.
< Poruku je uredio superm -- 7.3.2015 17:57:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 18:00:26
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Super,cestitam.Koliko ti je gvozdje? 16,9 sto je super jer sam ja skorceo zivot anemicna. Al krvnu sliku urin urino kulturu i te parametre tipa gvodje kalijum natrijum vreme krvarenja.... platih 2700 bas dosta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 18:10:06
|
|
|
|
sagitarius
|
Maraj,svaka cast.Moje je 11,pa razmisljam kako malo da ga pojacam.Valjalo bi da na vreme poradim na tome.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 18:26:13
|
|
|
|
Maraj
|
Sagitarijus divan ti je avatar sad videh slicicu ja sam uzimala kapi od koprive. Probaj i ti samo uzmi one bez alkohola. Ako ne uspes dace ti dr heferol ili tako neki lek. Nista strasno ali mora da se koriguje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 18:32:15
|
|
|
|
sagitarius
|
Slicica je carobna,hvala ti.Prizivam decaka i devojcicu😄😄😄Probacu sa koprivom,bolje da idem na te prirodne preparate.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 19:21:09
|
|
|
|
adulence
|
Maraj super za rezultate... Ja sad Ivki dala vecericu pa ce i ona uakoro u krevet,ja se nesto danas osecam naduvano kao balonce neko....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 19:27:41
|
|
|
|
superm
|
Adulence, to je zbog hormona...ovih nasih trudnickih
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 19:27:44
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem! Serpi, kako si, je li ti bolje? Moj muz na kraju ni ne ode na svadbu, nije mu se islo Ali bar smo vidjeli moje malo, mada meni vec dosadilo, kuci mi je najsladje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 19:28:55
|
|
|
|
superm
|
Slušam muziku na radiju...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?