|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
6.3.2015 20:38:01   
Mala Elena
Sandra, isto mislim da je najbezbednije avionom. Opusti se i uzivaj, bar se necete razdvajati! user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 376
6.3.2015 20:40:06   
Sandra_n
Pa onda da krenem i ja user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 377
6.3.2015 20:43:01   
serpica

IZVORNA PORUKA: Sandra_n

Pa onda da krenem i ja user posted image

Pa naravno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 378
6.3.2015 21:59:40   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Jao, da se hoce zavrsiti ova nagradna igra, ne mogu nasu temu da pronadjem user posted image

user posted image
Da znaš da sam slično pomislila. Ranije uđem, odmah nađem dvije tri teme u kojima stalno pišem, a sad ih ne mogu nać' ni kad idem na ono Aktivne debate...user posted image

Samo da vas pozdravim, sad ću (valjda) u krevet. Nemam snage više. Mislila sam da gledam P.Zvezdice, ali izgleda ništa od toga, oči mi se same zatvaraju...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 379
6.3.2015 22:02:27   
serpica
Chupa user posted image
samo sam ja danas pisala na ovoj temi,kuvala kafe i tako to user posted image
i ja cu uskoro u krevet lose se osecam,sve mi se skupilo,jedva cekam da legnem

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 380
6.3.2015 22:08:11   
choopa choops
user posted image
Ja pila kafu danas, doduše ne tvoju user posted image , a ova mala izgleda ima grčeve, pa ću morat izbacit do daljnjeg. Ali dobra vijest je da sad mogu one kolače što ste tako često nudili dok sam bila trudna, a sad nešto ne vidim da nudite user posted image

Ajde odmaraj user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 381
6.3.2015 22:23:20   
serpica
aj sutra cu ja nesto da pravim pa ti nudim user posted image
pada mi glava pa odoh polako...a bebac se rita samo tako,njemu se ne spava izgledauser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 382
6.3.2015 22:47:56   
jabudic
Ja došla da isklučim komp, pa da vam se prethodno javnem!
Čupo user posted image
Šerpi, i ja sam bila danas, dozivala, dozivala, ali sem ove tvoje kafe slabo kakav odgovor popih user posted image
Legla djecu, spakovala torbu, da budim ovu spavalicu ispred TV-a i u krevet.
Ujutro rano krećemo kod mojih za vikend.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 383
7.3.2015 1:04:08   
Valerie
aj posle jutarnje, ne ponocne kafice, ako neko moze da baci pogled na moje pitance u temi "polozaj posteljice". zatrpace me takmicari user posted image
laku nocic
srecan put jabudeee

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 384
7.3.2015 6:50:56   
serpica
Dobro jutro drugarice user posted image user posted image nista od mog duzeg spavanja danas,ne znam sta me je pre probudilo,glad,piskanje ili bol..svejedno sam ustala i evo pijem kafu. vreme uzas...
Jabudic srecan put... Valeri sad cu da vidim to pitanjce nadam se da mogu da ti pomognem.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 385
7.3.2015 7:00:07   
Maraj
Dobro jutro i od meneuser posted image
ja cekam da se otvori laboratorija. Ceo dan mi se poremetili kad treba ujutru da idem u laboratoriju.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 386
7.3.2015 7:05:24   
Trcosava
Jutro trudnjačice moje. Da vi mahnem i zagrlim dok imam vremena. Nadam ste da ste svi suvi. Ja ću da dovršim čaj, pa da kuvam kafu i da spremim kuhinju dok se mali ne probudi. Ćera i ja smo uveliko budne, muški nam spavaju user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 387
7.3.2015 7:06:58   
adulence
Dobro jutro zenskice i ja poranih...ubi me ovo piskenje vec...evo pratim mm na posao,danas mi dolazi mama,pa cemo negde da cunjamo....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 388
7.3.2015 7:15:06   
serpica
Maraj sta radis u labu?
Trco ljubi muske user posted image
Adulenece blago tebi kad ce da cunjas po ovom vremenu ja ne izlazim iz kuce osim ako bas moram..a moracu mozda do akse

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 389
7.3.2015 7:18:34   
Maraj
Krv i urin treba da dam
U ponedeljak idem kod dr na pregled pa mi dali da uradim laboratoriju. Ma i piskenje i sve mi se poremeti kad treba da idem u laboratoriju.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 390
7.3.2015 7:42:53   
soni
Dobro jutro trudnice moje user posted image user posted image

Mi ustale malo pre, pljusti kisa a taman sam mislila da idemo do grada kasnije....

kako spavate nocu?? Ja se budim na svaki sat vremena i osecam se toliko neispavanauser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 391
7.3.2015 7:45:30   
serpica
Soni ja uopste ne spavam,legnem na vreme ali se posle par sati probudim i vise ne spavam user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 392
7.3.2015 8:58:20   
megi85
Jutro cure.
Zna li iko da li se javljala IVA11 šta je sa njenim bolovima baš me nešto brine što je nema?
Ja isto noćas slabo spavala,žigao me stomak na sve strane ali mislim da je moja neredovna probava u pitanju ali jutros je već puno bolje.
Kod nas je prelijep i sunčan dan pa planiram danas do grada da dokupim neke sitnice za 8.mart i da kupim poklon sestri sutra joj rođendanuser posted image

Sve vasuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 393
7.3.2015 9:19:03   
Maraj
Evo i mene iz laboratorije. Izvadise mi 5 epruvetauser posted image al smo posle mm i ja svratili na šiš cevap. Omrsili smo brke os ranog jutrauser posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 394
7.3.2015 10:02:53   
serpica
Mene ubi kasalj, da li neko zna smem li da pijem onaj caj od lovorovog lista..na netu procitah da s ne pije u trudnoci?user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 395
7.3.2015 10:43:43   
Valerie
jutro svima! ja legla tek u 5h, nisam nikako mogla da spavam. poludela sam juce, cerka mi iz sve snage skocila na stomak. u trenutku me bas jako zabolelo, bas nisam mirna sta je sa bebom, jadnaaa. mislim da cu da odem na uz. kao da oseca konkurenciju, samo se bacaka po meni, ne stignem da predvidim sta sve moze da uradi, uh bezveze, koliko je lakse kad cekas prvo user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 396
7.3.2015 10:49:59   
sagitarius
Dobro jutro devojke.I mene zanima da li se neko cuo sa Iva11,nema je da se oglasi...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 397
7.3.2015 11:37:39   
Klarisa
Dobro jutro!
Nemam nista novo. razmisljam sta da spremam za rucak, gledam gomilicu koju treba da ispeglam, teram mm da usisava, a on sve kao hoce, ali samo da...

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 398
7.3.2015 12:13:27   
Anoniman
Pisala sam Ivi na fb, na zalost nemam lepe vesti, imala je spontani, mnogo mi je zao sto joj se to desilouser posted image user posted image
Ja se necu druziti sa vama dok ne zavrsim kod dr. mnogo me ovo sada uplasilouser posted image

Nemojte da joj piset_e, kaze da joj je mnogo tesko da prica o tomeuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.3.2015 12:16:09 >

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 399
7.3.2015 12:44:14   
jabudic
Bas mi je zao za Ivu user posted image
I ja sam joj slala jutros por, da sam znala ne bih je uznemiravala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here