|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
6.3.2015 13:51:01   
jabudic
MAraj, ne vjerujem za nanu, to mi baš djeluje besmisleno.
Uostalom, na netu je sve opasno user posted image

Ovamo duva nenormalan vjetar. Ja oprala mm košulju i pantalone za svadbu sjutra, i svako malo provjeravam da mi ih vjetar ne odnese.
Ja danas nemam mnogo posla, milina.
Samo još jedan dosije da potvrdim i završila. user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 351
6.3.2015 13:51:27   
serpica
ja kad sam bila bolesna pila sam caj od nane u izobilju mozda po 2l dnevno,mislim da to ne moze da skodi ne znam user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 352
6.3.2015 13:52:28   
adulence
um ja mislim da ti od jedne dnevno nista nece biti to sam i ja citala za cajeve jer ja volim da pije zeleni sa jasminom,ali kao zeleni isto ne bi trebao i jeste ne bi ali u nekim mnogo vecim kolicinama od onih koje mi unesemo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
6.3.2015 13:53:45   
Maraj
Ma i ja mislim da ne moze. Al kad ja glupaca uzmem pretrazivac u ruke. Sto puta kazem necu to vise da radim i opet.
Doduse verujem da sve umereno ne moze da skodi

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 354
6.3.2015 13:54:20   
Modessty
zeleni se ne preporučuje jer sadrži veći nivo teina od ostalih čajeva....tako su bar meni rekli. A nana može slobodno, još se i preporučuje šolja čaja od nane ujutru i uveče kao lek za trudničke mučnine user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 355
6.3.2015 14:27:46   
jabudic
Ja sam pila samo zeleni sa limunom, to mi je bio ritual pred spavanje.
Ali sam u trudnoći prestala.
Sad nemam više naviku da pijem čaj, ponekad nanu ili kamilicu.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 356
6.3.2015 14:33:34   
Mala Elena
Um, jedino ne bi trebalo vise od dve solje napitka koji sadrzi kofein, a cajevi ga sadrze... Uostalom, ne treba se necega drzati kao pijan plota, moze nekada i da se odstupi ali ne cesto.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 357
6.3.2015 14:37:06   
adulence
jao zene kako izgledaju ove kiflice na receptu dana,prste da polizes,mljac,mljac...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 358
6.3.2015 14:41:12   
soni
i ja sam razmisljala za zeleni ..moze da se pije ali ne valja 2 solje i plus kafu..ako pijes zeleni ne pijes kafu i sl...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 359
6.3.2015 15:05:17   
Valerie
prijatan ruuuucakkk!
ja sam prosli put pila crni caj umesto kafe. sad mi ne smeta blaza kafa, presla sam samo na nescafe crema, ona obicna mi je sve kiselija user posted image
cajeve nesto pijem retko, mozda ce na leto prijati rashladjeni.
inace bas slabo jedem voce i povrce, sad mi se nesto jede, bas me raduje. i next djus, bas bas prija.
toliko mi se nakupilo vesa za peglanje, morala sam da krenem, ali sedeci, sou program. nikad mi pre bar peglanje nije tesko padalo, a sad uhhh, sramota user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 360
6.3.2015 15:08:12   
adulence
valerie isto se tako i ja osecam potpuno bez energije ,a i vidis da smo tu negde sa trudnocama,a i ovo vreme,ja cekam da mi masina zavrsi za par minuta,rasirim i pravac po Ivku u vrtic....jedva cekam da je vidim ali mi se ne mili da izlazim..user posted image user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 361
6.3.2015 15:12:02   
Valerie
user posted image jao znam, moji su danas sami isli u set_nju, da im ne smetam kako se vucem i samo gledam gde da spustim dupe user posted image jos malo pa cemo da zivnemo! user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 362
6.3.2015 15:34:23   
jess021
Cajevi u filter vrecicama su toliko usitnjeni da nemaju apsolutno nikakav efekat sem onog za uzivanje, tako da opusteno sto se tice cajeva.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 363
6.3.2015 15:37:58   
jabudic
Da, uostalom ko uopste zna sta je u toj kesici user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 364
6.3.2015 15:49:21   
superm
Ja pijem vodu, jogurt, cedjene sokove, ponekad kupovne. Čaj i kafu ne. MIslim da od 1 šoljice čaja neće ništa biti.
Čekam da se ispeče lenja pita od jabuka...mmm
Pravim je po Torbicinom receptu za posnu lenju pitu.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 365
6.3.2015 15:52:37   
serpica
Sta ima devojke? cekam Bubi da nam dodje na kafu ali nema je ceo dan....user posted image
mi rucali,bebac se igra sa tatom,devojke u skoli,cekam ih da se vrate pa da idem do Lilija...inace sam se najela cu da puknem..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 366
6.3.2015 16:13:01   
jess021
Ja upravo pojela pizza burek iz dva pokusaja, bas je bio veelliik. Danas sam nesto smorena, hoce li vise granuti sunceuser posted image .

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 367
6.3.2015 16:58:53   
serpica
I tema nam danas ko i vreme user posted image
ko je za user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 368
6.3.2015 18:23:36   
jabudic
Šerpi, ja danas dvije popila, i mogla bih još, ne znam šta mi je danas.
Evo čupavci gotovi, ko voli nek izvoli!

Nema mi Bubi ni na fb, mi se čujemo bar 5x dnevno.user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 369
6.3.2015 18:24:14   
tatjan@
Ja juce preskocila Ringeraju, trazila aranzman za more.. bas sam se lepo provela za kompjuterom. U svakom slucaju jedva smo nasli odgovarajucu vilu za kraj juna, sve rasprodato.. Idemo u Nei Pori, uplaceno danas! user posted image Nadam se da cu se bolje osecati u drugom tromesecju.
Inace meni mucnina ozbiljno popustila od juce, da li je moguce vec? U prvoj trudnoci mi je trajala do 17 nedelje, u drugoj do 12, a sad sam na pola 11?? Malo me brine..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 370
6.3.2015 19:42:23   
Sandra_n
Jaoo zene mm resio da vodi malog u Srbiju na leto na mesec dana a ja ne mogu da se odvojim od njega a opet strah me i da putujem avionom toliki put jos sa presedanjem opet je to kada se sve zajedno skupi 12 sati i vise ne znam sta cu user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 371
6.3.2015 20:30:01   
serpica
Sandra avion ti je najbolje prevozno sredstvo u trudnoci,a i tada ces biti vec u drugom tromesecju kada si ja mislim skroz bezbedna..opusti se i uzivaj sa porodicom.
ja pijem sada pregoreno mleko,boli me grlo i kasljem i ruka me boli naravno ali vise necu n da pomnjem,kupila sam eferalgan sirup za decu pise u sastavu paracetamol samo,zlu ne trebalo za nocas.

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 372
6.3.2015 20:31:13   
choopa choops
user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 373
6.3.2015 20:34:04   
adulence
Dobro vece zene ...
Sandra ja isto mislim da ne treba da se plasis,ako ti sa trudnocom bude sve ok samo napred zeno...
Ivka samo sto nije zaspala a ja cekam da pocnu pinkove zvezdice,mnogo mi se dopada ta emisija...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 374
6.3.2015 20:35:48   
jabudic
Jao, da se hoce zavrsiti ova nagradna igra, ne mogu nasu temu da pronadjem user posted image
Sandra, opusti se i uzivaj!
Ja gladna user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here