Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 20:38:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sandra, isto mislim da je najbezbednije avionom. Opusti se i uzivaj, bar se necete razdvajati!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 20:40:06
|
|
|
|
Sandra_n
|
Pa onda da krenem i ja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 20:43:01
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_n Pa onda da krenem i ja Pa naravno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 21:59:40
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Jao, da se hoce zavrsiti ova nagradna igra, ne mogu nasu temu da pronadjem Da znaš da sam slično pomislila. Ranije uđem, odmah nađem dvije tri teme u kojima stalno pišem, a sad ih ne mogu nać' ni kad idem na ono Aktivne debate... Samo da vas pozdravim, sad ću (valjda) u krevet. Nemam snage više. Mislila sam da gledam P.Zvezdice, ali izgleda ništa od toga, oči mi se same zatvaraju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 22:02:27
|
|
|
|
serpica
|
Chupa samo sam ja danas pisala na ovoj temi,kuvala kafe i tako to i ja cu uskoro u krevet lose se osecam,sve mi se skupilo,jedva cekam da legnem
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 22:08:11
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja pila kafu danas, doduše ne tvoju , a ova mala izgleda ima grčeve, pa ću morat izbacit do daljnjeg. Ali dobra vijest je da sad mogu one kolače što ste tako često nudili dok sam bila trudna, a sad nešto ne vidim da nudite Ajde odmaraj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 22:23:20
|
|
|
|
serpica
|
aj sutra cu ja nesto da pravim pa ti nudim pada mi glava pa odoh polako...a bebac se rita samo tako,njemu se ne spava izgleda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 22:47:56
|
|
|
|
jabudic
|
Ja došla da isklučim komp, pa da vam se prethodno javnem! Čupo Šerpi, i ja sam bila danas, dozivala, dozivala, ali sem ove tvoje kafe slabo kakav odgovor popih Legla djecu, spakovala torbu, da budim ovu spavalicu ispred TV-a i u krevet. Ujutro rano krećemo kod mojih za vikend.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 1:04:08
|
|
|
|
Valerie
|
aj posle jutarnje, ne ponocne kafice, ako neko moze da baci pogled na moje pitance u temi "polozaj posteljice". zatrpace me takmicari laku nocic srecan put jabudeee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 6:50:56
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro drugarice nista od mog duzeg spavanja danas,ne znam sta me je pre probudilo,glad,piskanje ili bol..svejedno sam ustala i evo pijem kafu. vreme uzas... Jabudic srecan put... Valeri sad cu da vidim to pitanjce nadam se da mogu da ti pomognem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:00:07
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od mene ja cekam da se otvori laboratorija. Ceo dan mi se poremetili kad treba ujutru da idem u laboratoriju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:05:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro trudnjačice moje. Da vi mahnem i zagrlim dok imam vremena. Nadam ste da ste svi suvi. Ja ću da dovršim čaj, pa da kuvam kafu i da spremim kuhinju dok se mali ne probudi. Ćera i ja smo uveliko budne, muški nam spavaju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:06:58
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro zenskice i ja poranih...ubi me ovo piskenje vec...evo pratim mm na posao,danas mi dolazi mama,pa cemo negde da cunjamo....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:15:06
|
|
|
|
serpica
|
Maraj sta radis u labu? Trco ljubi muske Adulenece blago tebi kad ce da cunjas po ovom vremenu ja ne izlazim iz kuce osim ako bas moram..a moracu mozda do akse
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:18:34
|
|
|
|
Maraj
|
Krv i urin treba da dam U ponedeljak idem kod dr na pregled pa mi dali da uradim laboratoriju. Ma i piskenje i sve mi se poremeti kad treba da idem u laboratoriju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:42:53
|
|
|
|
soni
|
Dobro jutro trudnice moje Mi ustale malo pre, pljusti kisa a taman sam mislila da idemo do grada kasnije.... kako spavate nocu?? Ja se budim na svaki sat vremena i osecam se toliko neispavana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 7:45:30
|
|
|
|
serpica
|
Soni ja uopste ne spavam,legnem na vreme ali se posle par sati probudim i vise ne spavam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 8:58:20
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure. Zna li iko da li se javljala IVA11 šta je sa njenim bolovima baš me nešto brine što je nema? Ja isto noćas slabo spavala,žigao me stomak na sve strane ali mislim da je moja neredovna probava u pitanju ali jutros je već puno bolje. Kod nas je prelijep i sunčan dan pa planiram danas do grada da dokupim neke sitnice za 8.mart i da kupim poklon sestri sutra joj rođendan Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 9:19:03
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene iz laboratorije. Izvadise mi 5 epruveta al smo posle mm i ja svratili na šiš cevap. Omrsili smo brke os ranog jutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 10:02:53
|
|
|
|
serpica
|
Mene ubi kasalj, da li neko zna smem li da pijem onaj caj od lovorovog lista..na netu procitah da s ne pije u trudnoci?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 10:43:43
|
|
|
|
Valerie
|
jutro svima! ja legla tek u 5h, nisam nikako mogla da spavam. poludela sam juce, cerka mi iz sve snage skocila na stomak. u trenutku me bas jako zabolelo, bas nisam mirna sta je sa bebom, jadnaaa. mislim da cu da odem na uz. kao da oseca konkurenciju, samo se bacaka po meni, ne stignem da predvidim sta sve moze da uradi, uh bezveze, koliko je lakse kad cekas prvo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 10:49:59
|
|
|
|
sagitarius
|
Dobro jutro devojke.I mene zanima da li se neko cuo sa Iva11,nema je da se oglasi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 11:37:39
|
|
|
|
Klarisa
|
Dobro jutro! Nemam nista novo. razmisljam sta da spremam za rucak, gledam gomilicu koju treba da ispeglam, teram mm da usisava, a on sve kao hoce, ali samo da...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 12:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Pisala sam Ivi na fb, na zalost nemam lepe vesti, imala je spontani, mnogo mi je zao sto joj se to desilo Ja se necu druziti sa vama dok ne zavrsim kod dr. mnogo me ovo sada uplasilo Nemojte da joj piset_e, kaze da joj je mnogo tesko da prica o tome
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.3.2015 12:16:09 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 7.3.2015 12:44:14
|
|
|
|
jabudic
|
Bas mi je zao za Ivu I ja sam joj slala jutros por, da sam znala ne bih je uznemiravala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?