Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:33:21
|
|
|
|
adulence
|
ti si me juce namamila,mada mislim da ni meni nece biti dobro....ahahhahaha....uhhh i ja bih tu vitaminsku bombu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:42:12
|
|
|
|
Klarisa
|
Dobro jutro. Treba da ucim, a ne mogu nikako da pocnem. Vec 2 nedelje pokusam da se nateram i ne ide. A jos sam natempirala bolovanje, kao taman imam vremena za ispit... MM me jutros molio da ucim, a ja blerjim li blejim, sto na net-u, sto u TV. Oduzili mi se ovi AC rezultati, nikako da stignu... Nervozna sam, ne drzi me mesto. sad cu sve da pogasim i da se zalepim za stolicu. Pocinjem u 10.00h :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:43:09
|
|
|
|
adulence
|
klarisa i ja moram da ucim cini mi se sto se blizim kraju to mi je teze,a koja si godina koliko jos imas ispita...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:43:30
|
|
|
|
Klarisa
|
Serpi, jesi li ikad isla kod lekara za te bolove u ruci? Nisam u toku, ali mozda je neko istegnuce, ili sitni lom, nesto sto je banalno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:47:02
|
|
|
|
Klarisa
|
Serpi, jesi li ikad isla kod lekara zbog ih bolova u ruci? Ja sam ubedjena da je nesto banalno (istegnuce, malo naprsnuce...) i da moze da se sredi. Izvinjavam se ako si vec pisala o tome, a ja nisam u toku. Nemoguce je sve procitati i zapamtiti...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:48:25
|
|
|
|
Anoniman
|
I sama trebam da ucim, da spremim 2 ispita za april, ali mi se ne da
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:50:13
|
|
|
|
Klarisa
|
Ja sam postdiplomac. 6 ispita do kraja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:50:17
|
|
|
|
adulence
|
isti slucaj isto bih trebala 2 ali ne mogu da krenem eto radije cu ovde da se takmicim na rr samo da ne bih morala da ucim,mrsko mi je....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:51:09
|
|
|
|
adulence
|
sta mu dodje to postdiplomac?hmmm,meni jos 5 ostalo.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:52:50
|
|
|
|
Klarisa
|
Diplomirala sam na Pravnom fakultetu (po starom programu, ja sam matora: '76. godiste), pa sam upisala postdiplomske koje nikako da otkacim, jer radim i jer me mrzi da ucim.... :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:53:59
|
|
|
|
Klarisa
|
Sve u svemu, vi ste, drage moje, u mnogo boljoj pozicuji, jer ste mladje, jer vec imate po jedno dete... Ja sam okasnila sa decom, ovo mi je prva trudnoca.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:54:36
|
|
|
|
Klarisa
|
Sta ti studiras, adulence?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 9:56:38
|
|
|
|
adulence
|
pa sad ko zna nadam se da cu sa faksom zavrsiti pre nego se drugi put porodim,jer mi je tesko i sa jednom zvrcom da ucim ,a mogu misliti sa dvoje...hehehe....istoriju umetnosti,ali da vise ne budemo van teme mislim da ima tema trudnoca i fakultet ili tako nesto...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 10:18:43
|
|
|
|
soni
|
dobar dan !!! ja ne znam kako bih ucila sa decom...razmisljala sam da nasptavim ovde master al nemam ambicije na da pocnem ...drzim fige jos sam u pidzami, naspavala se, pojela ovsenu kasi i sada malo da sredjujem kucu pa da sredjujem sebe i rucak pravim...cekam moje tek u 4...sta vi planirate??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 10:19:31
|
|
|
|
serpica
|
Klarisa idem u ponedeljak kod dr pa cu da vidim sta je nisam se povredila sigurno,nemam pojma odakle toliki bol... dovela sam malog iz vrtica super je bio,od ponedeljka produzavamo za pola sata... idem sad do apoteke po paracetamol pa ako uspem malu da nateram da idemo kod zubara.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 10:22:41
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ziva nisam od jutros. Bas me zeludac muci a hrana kao da mi stoji u grlu. Popola sam gelusil lac i doruckovala valjda ce biti bolje....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 10:48:03
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, ne misli odmah na najgore. To je sigurno zbog trudnoce, videces. Ja evo pijem kafu i smisljam sta bi za rucak. Juce ceo dan nisam bila napolju, a kakvo je vreme ne znam ni da li ce danas. Maraj, jesi probala sa cajem od nane?
< Poruku je uredio jess021 -- 6.3.2015 10:50:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 11:01:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Serpi meni je tako bilo od sedmog meseca trudnoce. Trnule su i bolele i sake i stopala. Jedva sam drzala kasiku da jedem. Pila sam Mg ali nije bas bilo nekog efekta. Kad sam se porodila sve je prestalo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 11:15:48
|
|
|
|
jabudic
|
Evo ja počela da radim, na vrijeme Sjutra idemo u Nk, mm ide na svadbu, a ja do mojih malo, da primjenim sliku pred očima. Jedva čekam da mm završi sa fizikalnom, da odem malo do kacelarije, smorih se kod kuće, nije to za mene. Kupila sam dva savršena sakoa jutros, baš sam happy!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 11:33:16
|
|
|
|
superm
|
Dobar dan i od mene! Ipak danas nigde ne idem u skitnju... Veceras, ako me mučnine preskoče idem u bioskop. Šerpi, sigurna sam da je nesto prolazno u pitanju! Pusti internet, tamo se nadju svakakve gluposti! Pozdrav za sve stomacice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 12:25:21
|
|
|
|
jabudic
|
Pa gdje ste, žene? Nešto niko ga nema na temi ovih dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 13:37:48
|
|
|
|
adulence
|
juhu evo ja sam tu...ja stavila rucak da mi se podgreje bas sam sada gladna...da ruckam pa cu jos malo po dete u vrtic,ovo vreme ubi,spava mi se ne izlazi mi se iz kuce...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 13:42:46
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Pa gdje ste, žene? Nešto niko ga nema na temi ovih dana vreme samo za spavanje....ja cekam mali da se probudi da ruca a sta cemo celo popodne ko bi ga znao...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 13:48:30
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Serpi, ne misli odmah na najgore. To je sigurno zbog trudnoce, videces. Ja evo pijem kafu i smisljam sta bi za rucak. Juce ceo dan nisam bila napolju, a kakvo je vreme ne znam ni da li ce danas. Maraj, jesi probala sa cajem od nane? Jesam jess popijem jedan dan nanu drugi kamilicu. Al sam i ja kao serpi citala na netu da nana oce da izazove kontrakcije. Na samu sebe sam ljuta sto svasta ukucavam u pretrazivac pa se smorim kad procitam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 6.3.2015 13:49:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja svako jutro i vece pijem nanu, da je ne pijem vise
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?