|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
5.3.2015 13:25:39   
Frcokla
Da Bebilule, to je sigurno ok. Ja sam napravila pometnju, u cm... user posted image sorry.
Kod mene pise CRL 4,6 mm u 6 nedelja 5 dana. Tada sam radila prvi UZ.

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 276
5.3.2015 13:38:17   
soni

IZVORNA PORUKA: serpica

Klarisa ja imam vec +10kg i ne optercujem se,takodje nemam sta da obucem,da me neko vidi kako izgledam u kuci user posted image

i ja sam + 10 a imam jos da guram..posle cemo user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 277
5.3.2015 14:56:02   
jabudic
Ja sam +7, u tendenciji rasta. Ne jedem mnogo, ali mi se zadrzava voda u organizmu, kad god stanem na vagu teza sam!
Da dodam da u prva 3 mjeseca nisam nista dobila, dakle ovo je za ovih 7-8 nedelja user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 278
5.3.2015 14:59:09   
Anoniman
Uzela sam folnu iselinu, za trudnice od 400mg, pise jedna dnevno, je li to dovoljno? Totalno sam zaboravila sta je bilo sa Unomuser posted image Ova klik

Inace ja obozavam da jedem, a zadnjih dana nemam apetiti uopste, jedino i se jedu mantije, malopre sam ih kupila da ih veceras ispecem.user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 279
5.3.2015 15:05:13   
jabudic
UM, ja sam uzimala Folan, tj.to mi je dr propisivala. Sad folna je folna, nema tu neke razlike.

Ja da jedem koliko mogu imala bih 150kguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 280
5.3.2015 15:12:03   
adulence
Um i ja tu pijem,jednu dnevno.....mmmmm mantije i meni se to jede....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 281
5.3.2015 15:14:37   
Maslacak15
Bebilule nemoj uopste da razmisljas sve je u savrsenom redu. Dete u 5-7 nedelje raste 1 mm dnevno, a posle i vise. Ko sto rekoh to je neka sredina 6 nedlje tj 5+3 otprilike. Uzivaj u trudnoci.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 282
5.3.2015 16:00:17   
serpica
Maslacko drago mi je da te vidim kod nas,dolazi nam cesce user posted image ja polako ulazim u trece tromesecje pa ce biti tu pitanja,da znasuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 283
5.3.2015 16:24:27   
choopa choops
UM čestitaaaaaaaaaaam!!!!user posted image user posted image

Čekala si da ja odem je li? user posted image E pa nećete me se tako lako rješiti!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 284
5.3.2015 16:29:25   
Maraj
UM ja pijem folan od 5mg. Tu sto si ti uzela ima 400mikrograma.Pojima nemam zasto prepisuju jednu a tasto drugu. Uglavnom mislim da se ova od 5mg tretira kao lek

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 285
5.3.2015 16:30:40   
Maslacak15
zahvali to Gripu Serpi. user posted image Evo me bolesna u krevetu, samo ja i racunaruser posted image user posted image Ali za tebe cu da se organizujem i da gledam da sam redovnija naredna tri meseca. Casna pionirskauser posted image

Direktna veza do poruke: 286
5.3.2015 16:34:40   
jabudic
Čupo, kakvo je stanje kod vas? Sa vodom, mislim? Čitam da je HN u haosu?
Mada ni kod nas nije bolje, bio nam se izlio potok koji je ispred kuće, pa se evo povukao.

Maslačak, vidi se da si u Berlinu, Grip velikim slovom user posted image
Učila sam njemački 3g na fakultetu, ali ga nigdje ne prijavljujm, tako ga dobro znamuser posted image

Pojela sam čokoladu, strijeljajte me user posted image

Direktna veza do poruke: 287
5.3.2015 16:44:53   
choopa choops
jabude Ok je. Standardno kad padne kiša izliju se svi potoci iz korita, zato jer su kuće gradili na njima.

Mi smo čak danas po ovakvom nevremenu vodili bebu u "prvu šetnju" user posted image Išla ja na pregled, a ne mogu bez priveska...

Ja došla kod ginekologa danas, rekoh da se izmjerim. Pita sestra je li da provjerite koliko ste izgubili na porođaju. Rekoh ne nego da vidim koliko sam se udebljala pošto poslije porođaja jedem normalno user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 288
5.3.2015 16:48:06   
jabudic
Nego, reci ti meni kakva je bila ta tvoja dijeta, trebaće mi očigledno user posted image

Direktna veza do poruke: 289
5.3.2015 16:55:17   
choopa choops
Ne lupetaj! Vidi te na slikama????user posted image

Ja jedem kao sumanuta sad, a sve kao suzdržaću se i onda ne mogu. Baš pretjerujem. A valjda kako nisam jela slatko toliko dugo vremena, tačno kad nešto pojedem osjećam kako mi bridi jezik od previše slatkoće user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 290
5.3.2015 16:58:16   
jabudic
Meni je prvo tromjesečje bilo savršeno, samo sam mogla suvog hleba user posted image
A sad k'o mećava, ne možeš mi nadodavat' user posted image

Direktna veza do poruke: 291
5.3.2015 17:06:54   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

zahvali to Gripu Serpi. user posted image Evo me bolesna u krevetu, samo ja i racunaruser posted image user posted image Ali za tebe cu da se organizujem i da gledam da sam redovnija naredna tri meseca. Casna pionirskauser posted image

user posted image ja sam poslednjapionirska generacija koja je davala zakletvu tako da te drzim za rec user posted image
jabudic opet cokolada user posted image salim se draga,samo jedi,ja ne jedem toliko slatko ali zato pijem slatku kafu x3 dnevno pa mu dpdje isto... pocelo grlo da me boli i da kasljem user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 292
5.3.2015 17:08:36   
jabudic
Šerpi, nisam čitavu, ali na isto ti dodje user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 293
5.3.2015 17:10:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Šerpi, nisam čitavu, ali na isto ti dodje user posted image

user posted image taj ostatak ces veceras da smazes user posted image meni sveki zamesila za krofne sad ce da ih przi i jedva cekam user posted image obecavam da necu da pojedem vise od...hmmm 6,recimo

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 294
5.3.2015 17:13:24   
superm
Ja sam se u prethodnim trudnocama ugojila po 25kguser posted image
Ucinicu sve da do toga ne dođe ovog puta.

< Poruku je uredio superm -- 5.3.2015 17:14:04 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 295
5.3.2015 17:33:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

UM čestitaaaaaaaaaaam!!!!user posted image user posted image

Čekala si da ja odem je li? user posted image E pa nećete me se tako lako rješiti!user posted image

Coopooo ja ti rekoh da cu da dodjem na tvoje mestouser posted image

Direktna veza do poruke: 296
5.3.2015 18:09:30   
Valerie
pozdrav veselom drustvancetu! samo lepo klopajte!!! evo i ja cekam da mm spremi sendvice, vreme za uzinicu! user posted image
bila na kontroli, sve super crl 33mm mase rucicama, nozicama, bas sam se raznezila, srce radi kao bubnjic!
sad mirna do double-a, za oko dve nedelje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
5.3.2015 18:13:27   
jabudic
Super Valerie, bravo za bebu! user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 298
5.3.2015 18:31:29   
bebilule
Ne miješajte milimetre i centimetre, srce će me pući user posted image . Nego, malo nervozam, mislim nisam pod stresom, ali nikako nemam mira...čas mi vruće, čas hladno....loše spavam i nikako da se odmorim pa mije dr rekla da po potrebi mogu uzeti apaurin 2,5 mg. Ima li neko iskustva sa tim?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 299
5.3.2015 18:43:31   
dinilini
Pozdrav trudnice! Čitam vas i vidim da ste sve uglavnom iskusne sto se trudnoće i porodjaja tiče. Meni je ovo prva trudnoća. Termin mi je 22.03. Danas sam bila na ctg i sve je bilo ok. Medjutim kada sam došla kući i otiša do wc-a primetila sam bledo ružičastu sluz na donjem vešu. Stavila sam dnevni uložak i posle nekih sat ipo sam tačno osetila da mi je nešto curnulo. Proverila sam i uložak mi je bio skroz vlažan i bledo ružičast. Ne bih da paničim i da idem u porodilište ako još uvek nije vreme. Da li je možda neka od vas imala iskustva sa ovim i sta bi mi bilo najpametnije da sada radim? Neki savet?

Unapred hvala :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here