|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
8.3.2015 8:35:52   
vonavoj
Serpice,tako je i meni bilo negde u 7om,mesecu,ispod levog rebra,srca,nisam mogla da udahnem..uzasan bol..nisam se gusila,ali nisam mogla normalno da disem! Bila kod dr,pregledala me,sve ok,izgleda da sam se prehladila bas u tom delu na ledjima,pa se bol prenosio..bilo je uzasno..proslo je za dva dana!
A beba nije bila toliko visoko da pritiska!
Polako,bice sve ok,odmaraj..ja sam mazala konjski balzam na ledja!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 451
8.3.2015 9:12:40   
Maraj
Pa stvarno serpi mozda ti je beba visoko pa zato nisi mogla da udahnes

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 452
8.3.2015 9:21:31   
Mala Elena
Serpi, nadam se da ce sve biti ok ali ipak idi da se prekontrolises i da cujes savet lekara...
Ja sam par puta imala manje vazduha u trudnoci ali nisam imala gusenja...mozda psi se prepala sto je ona trudnica dobila grip pa ti to utice..ne razmisljaj!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 453
8.3.2015 9:29:22   
megi85
Drage moje user posted image sretan nam 8.mart i da sve što lakše iznesemo svoje trudnoće do kraja i da rodimo zdrave i lijepe bebiceuser posted image
Serpi ne brini postoji puno bezazlenih razloga zbog kojih ti se to moglo desiti ali ti naravno sutra pravac kod dr i da ti vec jednom utvrde tačan razlog zbog kojeg ti se dešava to sa rukom i da vidiš šta bi mogao biti uzrok ovog što ti se sinoć desilo.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 454
8.3.2015 10:35:19   
adulence
hej drage sretan vam 8.mart.Jao serpi drzi se draga bice to sve u redu samo si verovatno premorena i sve te je stiglo jos i beba gnjeci verovatno....
ja sam od jutros dobro .toliko sam bila gladna da sam napravila pizzu i smazala dok si rekao keks...
danas idemo kod mog tate na rucak,uhhhh radujem se...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 455
8.3.2015 11:07:28   
serpica
Samo da vam mahnem,hvala vam puno,dobro sam sad samo me lomi prehlada,idem da uspavam bebca pa cu i ja da legnem..cekam mm da se vrati pa ce da bude lakse user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 456
8.3.2015 11:22:53   
Valerie
serpi user posted image bice bolje samo se naspavaj. mogu da zamislim kako je strasno kad nemas vazduha. meni cesto fali vazduha, u smislu nikako da se nadisem, pa i to plasi, a kamoli ovo. da prodje sve brzo!!!
ja ujutru ne mogu da ustanem, sve jos pet minuta i nikako... bas sam se ulenjila

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 457
8.3.2015 11:25:44   
jess021
Srecan vam 8. martuser posted image
Serpi, draga ja kontam da je isto sto i Jabudicu, iste simptome imate. Nadam se da se vise nece ponoviti.
Um, kad treba da ides na uz?
Kod nas opet hladno, mm sutra pocinje da radiuser posted image , a s druge strane vec smo se jedno drugom popeli na vrh glave za ove dve nedelje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 458
8.3.2015 11:29:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jess021

Srecan vam 8. martuser posted image
Serpi, draga ja kontam da je isto sto i Jabudicu, iste simptome imate. Nadam se da se vise nece ponoviti.
Um, kad treba da ides na uz?
Kod nas opet hladno, mm sutra pocinje da radiuser posted image , a s druge strane vec smo se jedno drugom popeli na vrh glave za ove dve nedelje.

zadnja mi je bila 1.februara, ciklusi su mi na 32 dana ,trebala sam da ne dobijem 5.3, po tome bi sada trebala da budem neka 5 nedelja, mislim se da idem 13 u petak, ili 15-og u nedelju, da mi nije ranouser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 459
8.3.2015 12:21:54   
jess021
UM, ako dobro racunam ti si danas 5+1, a 13. ces biti 5+6. Mislim da ti je ipak rano, ali ako odes videces zumancanu kesu, a onda verovatno za koji dan da cujes i srce.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
8.3.2015 12:59:18   
Anoniman
Sada gledam sa Unom, sam sa 5+1 po uz-uku cula srce, ne znam sta da radimuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 461
8.3.2015 13:02:55   
Klarita
UM, dusice, ja sam cula srce tek u 7.ili 8.nedeljiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
8.3.2015 13:03:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Klarita

UM, dusice, ja sam cula srce tek u 7.ili 8.nedeljiuser posted image

znam, zato mi je i cudno, po menstruaciji 7+ 2, po uz 5+1 , srce +user posted image evo sada gledam papireuser posted image nisam ludauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 8.3.2015 13:04:25 >

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 463
8.3.2015 13:15:02   
Valerie
um, ako si nestrpljiva idi uskoro, pa posle jos jednom. user posted image nije ni mesak mala stvar!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
8.3.2015 13:16:43   
Anoniman
mozda odem i sutrauser posted image i to sto kazesuser posted image

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 465
8.3.2015 14:49:05   
Sandra_n
Zene srecan nam 8 mart!
Serpice da sve brzo prodje isto neverujem da je nesto strasno...
Um ja sam isla na uz 6+4 i cula sam srce i videla mrvicu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 466
8.3.2015 15:23:52   
serpica
Evo me zene,odspavala dobrih 2 sata i bolje mi je,nos curi i kasljem ali nije toliko strasno. Veceras cu u toplu kupku i sutra se nadam da prodje...
UM sacekaj bar punih 6 nedelja i onda idi da budes sigurna i ne sekiras se posle jos nedelju dana.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 467
8.3.2015 16:17:34   
jabudic
Gdje ste, žene?
Mi malo prije stigli.
Ipak je svojoj kući najljepše.

UM, ja sam bila sa 5+5, vidio se GM, sa odjekom ž kese i embrionalnog diska.
Srčana radnja ne. Ali ona je nekako vidjela da je to sve OK i vitalno, i zakazala mi tek za 3 nedelje.
Tako da sam srce čula tek u 8+5.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 468
8.3.2015 16:40:23   
mali_mis
Ja sam tek u 9 nedelji otisla kod dr, i videla se srcana radnja, jer nije bilo na cemu da se cuje. I to sam toliko cekala, jer nisam imala njihovu knjizicu, a mm smotan sramota ga da pita, pa mi je sveki na kraju zakazala. A kad sam u 12 nedelji u NS cula srculence, umalo se od srece nisam upiskila na onom krevetu user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 469
8.3.2015 16:42:13   
jabudic
Još uvjek su aktuelne glupe teme, tipa Kokice user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 470
8.3.2015 16:43:14   
Anoniman
Ja najverovatnije sutra vece odoh do lekara, makar za nedelju dve isla opet, a veceras odoh u zenski provod , pa sta mi Bog dauser posted image

A je li normalno da nemam svaki dan iste simptome, danas mi se ne spava, i vratio mi se apetituser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 471
8.3.2015 17:26:57   
jabudic
UM, pravilo je da nema pravila, sve je normalno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 472
8.3.2015 17:31:04   
jess021
Uf meni muka ceo dan, bas bas. Ali to me nije sprecilo da rucam sve po redu, koza. Da sam jos i kolac pojela tacno bih sama sebi samar opalila.
Otkud tako kasno da mi se javi mucnina?!
UM vidis da nema nikakvog pravila za simptome, samo ti uzivaj veceras!!
Gde nam je srculence, da li je izasla iz bolnice? Nesto mi se mota po glavi da u Vrbasu ostaju duze u bolnici nakon porodjaja.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 473
8.3.2015 17:33:21   
Anoniman
Meni kao da je laknulo od kako se ono 'prolece' opet sklonilo

Jess hvala, sada razmisljam sta da jedem vecerasuser posted image jojjjj moracu i neki dobar kolac ili tortu , a za pice gusti sokuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 474
8.3.2015 17:42:20   
Maraj
UM kad spomenuh kolace, jer ih izbegavate u ishrani? Ja se kao trudim da ih smanjim al onda odem sa mm u prodavnicu i kupimo po snikers da grickamo do kuce. A pre neki dan sam kulila milku onu sa oreo keksom od 300gr. Nisam se smirila dok joj nisam videla kraj

< Poruku je uredio Maraj -- 8.3.2015 17:43:32 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here