|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
7.3.2015 20:58:22   
jess021
Evo i mene jos jedared. Nesto sam smorena, a i ceo dan nesto jedem...grrrr. Nakrpice me doktor sledeci put.
Nesto razmisljam da prvi ekspertni zakazem kod dr Novakov, ako ste cule za nju, posto mislim da sam ja trenutno jedina trudnica iz NSuser posted image
Ona je bas cenjena za taj deo, a svakako to mom dr necu reci, pa nek mi uradi i on.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 426
7.3.2015 21:15:26   
megi85
Joj kako mi je žao zbog Ive kad se nije javljala poslije onih bolova predosjećala sam da nešto nije u reduuser posted image
Ja sam 15.nedjelja i još uvijek bojažljivo pišem na ovoj temi,da mi je samu sebe ubijediti da sam trudna i da je to to već ja sva u nekom strahu desiće se nešto pogotovo kad ovako nešto pročitam baš me pogodiuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 427
7.3.2015 23:06:50   
wivern
Zenskaci da li se nekome javila Ipokrisia, trebalo bi da se vec odavno porodila?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 428
8.3.2015 5:01:50   
Sandra_n
Jako mi je zao zbog Ive user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 429
8.3.2015 6:19:19   
Maraj
Dobro jutro drage moje. Ja sam se sinoc tako prezdrala da sam jedva spavala. Pravauser posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 430
8.3.2015 6:39:22   
Anoniman
Gde steuser posted image ja opet sada uradila test, critca je tuuser posted image cini mi se sa U nisam bila ovoliko opterecena, sada samo nesto brinemuser posted image jedva cekam kontrolu kod dr, pa da znam na cemu sam.

Nocas celu noc nisam spavala, grudi me bole samo sa strane, i muci me nesanica.

Sta mislite da li smem uz folnu i po jednu tabletu utrogestana da pijem, sa U sam imala problem sa posteljicom na pocetku pa je pretio pobacajuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 8.3.2015 6:43:33 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 431
8.3.2015 6:55:46   
Maraj
UM ja koristim 3x dnevno utrogestan po 2 tablete od 100mg. Tako da ja stavljam vaginalno 6 utrogestana. Ja se nadam da ce mi to uskoro ukinuti
nece ti stetiti 1 tableta. Ja bi je stavljala vaginalno pred spavanje ako vec zelis

< Poruku je uredio Maraj -- 8.3.2015 6:56:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
8.3.2015 7:03:06   
Anoniman
Ja sam u trudnoci sa U pila 3x200mg, hajde i veceras cu jedan , imamutrogestan od 100mg, inace mama mi radi u dz sa ginekologom , bile dezurne nocas, i ja joj posaljem sliku testa dr. kaze to je to, da vise ne radim tetstove i ako hocu da prosetam na uz-uk, ali cu ipak ja da sacekam jos neki dan pa cu do moje dr sto mi je vodila user posted image sa U privatno.

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 433
8.3.2015 7:21:59   
serpica
Dobro jutro drugarice...
meni sinoc bila Hitna kuci,zamalo da se ugusim user posted image prehladjena jesam,pijem vitamine i cajeve ali sinoc iz cista mira dok sam lezala izgubim vazduh,ne mogu da udahnem,srce pocne da mi lupa kao ludo,kao da je u grlu,mislila sam da ce brzo da prodje,da je trenutno ali nije i pocne da me boli pozadi u ledjima i dalje ne mogu da dodjem do vazduha. Ako verujete hitna je dosla za 30min iako je majka rekla da sam trudnica. Uradili mi ekg dobar je samo ubrazani rad srca oko 120 i pritisak je dobar 110/70 dali su mi injekciju bedoksina i ostavili uput za GAK da se javim odmah ako se to ponovi jer oni nemaju adekvatnu terapiju za mene. Kasnije se smirilo i uspavala sam se,sad je ok. Plasim se da ovo sto me boli ruka ima veze sa tim sto se desilo sinoc,ne znam user posted image jedva cekam sutra da idem kod dr i trazim jos neke analize.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 434
8.3.2015 7:25:45   
Anoniman
Serpice ne bih da te brinem ali to lici na h1n1, rekla mi je mama, visoka temepratura, gusenje, i kasljanje, obavezno se leci, ja sam juce zvala Uninu dr, epidemiologa koji nas je lecio dok smo bile u bolnici, i rekla je da je za decu bezopasno, ali odrasli moraju obavezno da preleze, posebno rizicne grupe i trudnice

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 435
8.3.2015 7:29:27   
serpica
Nemam temp.a sutra idem kod dr pa cu sve da pitam...samo mi jos svinjski grip fali i da se ubijem user posted image nisam se ja uplasila za sebe toliko,da nisam trudna verovatno ne bi ni zvala hitnu,uplasila sam se za bebu.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 436
8.3.2015 7:33:02   
Anoniman
Znam, i cuvaj se, mm me terao da zovem dr da pitam da li U sme u vrtic da ne dovuce nesto u kucu, a ja sam sada u tom stanju, pa da ne bude svasta. Obavezno sutra sve prekontrolisi, bice sve u najboljem redu.user posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 437
8.3.2015 7:35:25   
Maraj
O Boze serpi. Pa sta te zo snadje. Valjda ce ti dr dati uput za nekog specijalistu. Ne znam koliko je to struka ginekologa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 438
8.3.2015 7:35:56   
serpica
Uh i ja se nadam da je sve ok
Maraj,nikad nisam imala problema sa tim,a gde ce da me salje pojma nemam,mozda je bilo samo trenutno ko zna

< Poruku je uredio serpica -- 8.3.2015 7:37:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
8.3.2015 7:40:56   
Sanjica26 RR
Serpice ma kakav svinjski grip. Sigurno da nema veze sa time. Evo ti moj primer. U sedmom mesecu trudnoce sam na poslu kolabirala. Odmah su me hitnom prevezli do bolnice. Sve je bilo u redu i sa bebom i sa mnom. Inace meni se to desavalo do ulaska u deveti. Krene mi drhtavica celog organizma. Jeste da vladaju virusi, ali ne mozemo kazemo sad cim jedna trudnica dobije svinjski grip da ce i druga. Mnogo smo slobodni da dajemo jedni drugima dijagnoze.
Ne brini se draga. Bice sve ok.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.3.2015 7:43:21 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 440
8.3.2015 7:44:16   
serpica
Hvala Sanjice i ja mislim da nije bas se cuvam i ne izlazim nigde i verovatno je trenutno naislo,odmaracu vise ovih dana i procice,evo sad normalno disem nema nista....mm nije tu pa ne mogu bas ni da se opustim...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 441
8.3.2015 7:45:54   
mali_mis
Jutro user posted image
Serpi user posted image
UM, misli pozitivno. Cim ti dodju neke negativne misli, ti preokreni na nesto sto te cini srecnom user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 442
8.3.2015 7:47:51   
Anoniman
Sanjice nisam ni ja rekla da je svinJski grip , ali neka se pazi.
Gusenje je glavni simptom. Moja mama se redovno srece sa pacijenitima kojima daju tu djagnozu. Ne trudnice vec odrasli ljudi.

Ne bih da mracim, ali u gradu u Srbiji u kom se sada odrzava vazan sporski dogadjaj je umrlo vise od 10 ljudi bas od h1n1, ali nasi ne smeju da objave da se taj dogadjaj ne bi ugrozio.

< Poruku je uredio Unina mama -- 8.3.2015 7:49:28 >

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 443
8.3.2015 7:49:19   
Sanjica26 RR
Serpice da se nisi nesto nasekirala? Mozda hoce od toga.
Meni je jos vise organizam podrhtavao cim se uspanicim. Krene da mi lupa jako srce i bude mi hladno. Cim se umirim i jedem nesto bude mi bolje. Dijagnoza mog ginekologa je da imam koksaki. Kad sam rekla majci nase Jece nekadasnje RR koja je internista zena se krstila.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.3.2015 7:52:56 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 444
8.3.2015 7:53:11   
jabudic
Serpi, sjecas se da sam prije 10ak dana bila u hitnoj? Isti takav bil koji prelazi na ledja i gusenje. Sve je bilo ok, ispostavilo se da je od zeludca. Sigurna sam da nije nikakav H1N1, van svake pameti reci to trudnici!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 445
8.3.2015 7:57:25   
Anoniman
Zene nisam joj rekla da je , vec da se pazi!!!!!user posted image Tako je meni rekao epidemiolog grada Kraljeva. Vise nista pisati necuuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 446
8.3.2015 8:00:58   
jabudic
UM, znam da nisi mislila nista lose i da je iz najbolje namjere, ali ni meni ne bi svejedno kad procitah, a zamisli njoj. Bez ljutnje, nema potrebe da prestajes da pises.Gusenje moze biti simptom mnogo cega drugog.

< Poruku je uredio jabudic -- 8.3.2015 8:03:48 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 447
8.3.2015 8:03:25   
serpica
UM user posted image znam da je bilo dobronamerno ne brini,i ja sam sinoc pomislila isto...
zene hvala vam an reccima user posted image meni samo bude lakse kad to podelim sa vama...i nadam se da nece vise da se ponovi s uvek treba biti oprezan

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 448
8.3.2015 8:04:37   
Anoniman
Ja sam samo prenela sta mi je zena, rekla, moja Una je u novembru imala jak atak na imuni sistem, i zvala sam da je pitam da li sme da ide u vrtic, zena mi je rekla da je izdvojim bas zbog tog dogadjaja iz novembra. Deca nisu ugrozena, ali mi je rekla koji su simptomi, i da ako se slucajno ne daj Boze neko od nas odraslih oset_i tako, da obavezno odlezi, i lecenje, bez igranja. To sam rekla zato to brinem, i za sebe i za druge.

Znam da nije lako, i ja se plasim. Nisam svesan tezine mojih reci, izvinite.

< Poruku je uredio Unina mama -- 8.3.2015 8:06:19 >

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 449
8.3.2015 8:09:51   
jabudic
Bez brige, razumijemo se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here