Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 12:44:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja upravo dosla sa roditeljskog,zvala nas uciteljica da nam kaze da nema bise besplatnih udzbenika,koje nikada nismo ni dobili ali ajde nema veze.Dobili smo neke formulare da ispunimo i po njima moras biti uboga sirotinja da bi dobio 2 hiljade eventualno 4 za dete koje je cetvrti razred.Uzas A inace kod nas se nikada nisu dobijali besplatni udzbenici vec su deca dobijala knjige od prethodnih generacija,moja A,je dobila prirodu i drustvo koje je bilo celo raskupusano morali smo novu da uzimamo,radne listove su bez srama podelili ispunjene pa smo i to kupili.I koje knjige oni spominju?I opet su se najvise zalili ljudi koji imaju po dve,tri plate u kuci kao "kako ce oni da kupe knjge"?
< Poruku je uredio veselica -- 5.3.2015 12:45:14 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 13:04:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Odlepila sam@ Haha mene moj zvao 10 dana posle porođaja, nit čestitam nit ništa, nego treba nekog da mi zoveš
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 15:21:38
|
|
|
|
wivern
|
E Von ,sta reci a ne zaplakati Veselice to su po njima besplatni udzbenici iz kojih dete moze da nauci samo kako se unistavaju knjige
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 15:35:23
|
|
|
|
QueenJ
|
Ne znam na ciji sam post vise ostala bez teksta...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 18:40:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad bi mnogla da se isključim iz svog života odmah bi to uradila! Oko mene su seljoberi i debili!
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 5.3.2015 21:57:54 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 18:43:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Stigla mi je trenerka koju sam porucila preko neta,platila 4000 din.i na kraju nije to taj materijal
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 5.3.2015 21:58:24 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 18:49:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Diši, diši.... 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 20:32:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mm dosao kuci kasno i jos poceo da se dere na mene kako mu nisam rekla da kupi parmezan kako on sad da jede bolonjeze???? A mrzi ga da ide u prodavnicu svaki put ga mrzi i kad me pitao jel treba nesto ja rekoh nista ne brini dodji kuci da odmaras. Eto ko je lud. Ne ja sam seljanka kako mogu da se jedu bolonjeze bez nekog sira??? Uff.....sto sam besna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 22:05:28
|
|
|
|
mama krava
|
Ljiso, jel tvoj muz moj muz??? Covece kako su razmazeni!y mislim stvarnooooo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 22:40:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ljiso, bez nerviranja!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 5.3.2015 22:46:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Ljiso kao da pises o mom muzu Samo bez nerviranja, vidis da su svi isti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:24:37
|
|
|
|
Kata90
|
nisu svi isti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:29:34
|
|
|
|
adulence
|
razmazenci....ali pravi...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:30:45
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemoj se nerviras za gluposti. Takvog ga mama napravila i tu pomoci nema.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:31:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Mrzim kad mi ostavi prazan laptop!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:32:18
|
|
|
|
Modessty
|
ja sam mog htela noćas da tresnem jer mirno spava i ne budi se a mene Nikla budio na dva sata! Tako mi nekad ide na nerve što može brzo da se uspava i da uopšt ene čuje kad neko dete plače ili zove!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:35:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Lepo kazem da treba tema za muzeve,istresanje negative prema njima! Sinoc bili na rodj,on kao momak,a ja oko njih dve , jos me nocas spopadao,dobro ga nisam sutnula u medjunozje,ne znam gde bijem od umora! A vrh je kad mi kaze,teras me svakog dana da nesto ribam!! MA je li,a sta ja sve ribam svakog dana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:39:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Jao sto mrzim to spopadanje, kad sam mrtva umorna Pa kad ga odbijem, on se naduri
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 9:39:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Ako krenem da pisem o tome kako me mm nervira uhhh I stvarno neka neko otvori tu temu gde cemo se zaliti na jace polovine
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 11:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 12:20:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vi o muzevima, a ja cu o sveki! Sinoc sam pukla, zato sam i bila besna, inala sam beke nadoknade do 17h i dolazim kuci a ona me pita "gde si ti ceo dan, a ko ti dete cuva?" grrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 12:24:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kada na ulici pitas nekog starijeg gospodina gde je ta i ta zgrada, obavezno znaj da ces da zalutas...to tako zakukuljeno objasni da je to strasno!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 12:53:58
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Vi o muzevima, a ja cu o sveki! Sinoc sam pukla, zato sam i bila besna, inala sam beke nadoknade do 17h i dolazim kuci a ona me pita "gde si ti ceo dan, a ko ti dete cuva?" grrrrrrrrrr Kazi bila sam u setnji Kao da cuvala komsice a ne svoje unuce.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 13:47:10
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Pitaj ti nju, a ko cuva tvoje dete?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 6.3.2015 13:48:14
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Pitaj ti nju, a ko cuva tvoje dete?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?