|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
24.2.2015 10:29:02   
Trcosava
Joj Wiki user posted image

Čitam i sve te razumme.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 651
24.2.2015 10:33:42   
mali_mis
wiv user posted image
muskarci user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 652
24.2.2015 10:52:13   
QueenJ
Uhh, što volim to-zvaću majstora. I u fazonu, ne moraš da me podsećaš svaka tri meseca, pa zvaću!!! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 653
24.2.2015 11:24:30   
Valerie
od pocetka sam ja preuzela dogovore sa majstorima. ne mogu jos da se nerviram oko toga sto ga ne zanima i ne zna. u interesu mi je da se sve lepo zavrsi, kako ja kazem user posted image upravo mi je sad tu majstor za razne popravke, a mm na poslu.
ali da ne gresim dusu, oko deteta se vise trudi nego ja, kad god je tu user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 654
24.2.2015 16:51:54   
jess021
Jao Wiv, nadam se da si se do sad malo smirilia. Nekad su stvarno kreteni, ali meni je najgore sto oni nekad uopste ne kontaju kako se ponasaju, ne mozes im objasniti. Njima je to sve super.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 655
24.2.2015 17:41:38   
wivern
Jess odspavala dsam danas sa M 3 sata, komirali se oboje. Jesam se smirila ali sam ljuta i dalje, ovako ne moze. Lista prioriteta mora da se zna.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 656
24.2.2015 18:00:52   
moja ciklama
WIV, i sve ostale mame..nema povlačenja!
Skoro sam prisustovala..kad jedan tata kaže mami: "ali, ti umeš da je smiriš". Šištajući sam otišla iz te kuće, misleći u sebi "Umeš i ti ali nećeš, a mama će uvek da procveta, kad joj tata da taj kompliment."

Moj deda je umeo sa decom. Moj tata je umeo sa decom. I moj muž ima da ume sa D.

Mislim da ne treba da dozvolite takvo ponašanje..niti da ga tolerišete.
Svi umeju, neki manje, neki više. Najveći problem je, što NEĆE svi.

Beba došla kući..i ja sedmi dan u kozmetički salon.. kad sam se vratila..on će meni: "Ostavila si dete 4h!"user posted image Ja reko, a kome sam ga ostavila?..keže on..meni!..pa reko, ti si mu otac..nisam ga ostavila..ostla je sa tatom. Ja sam sa njom sama 10h svaki dan. Ućutao.

Jedno jutro..kako se pravi Milupa?..ja spavam.. i onako besna reče..znaš, ja se nisam sa tim saznanjem rodila..sve piše ne kutiji. Poslušao.

Pre neko jutro..slobodan dve nedelje i već oko 10tog dana ga hvata panika..čujem ga kako kaže na mob..nekom..tu sam za 10min. Ja uđem u kupatilo da se tuširam..istuširam se..njemu zvoni mob..on govori evo krećem..ja zgrabim novčanik i reko..e imam zakazano kod frizera, i izađem napolje iz stana. Otišao je sa D. Al ja sam imala slobodno veče i popodne. Uveče mi se izvinuo i rekao, da neće više tako da se ponaša.
Pa realno, i ja bih da mogu nekom da kažem tu sam za 10min!

Ima još hiljadu situacija..ove su upečatljive..još se uhodavamo..ali mora da svhvati da je odgovornost i odrastanje zajednički i podjednak posao. A ne, da je tu da donese novce..a ja ću da izginem..jer on je muško i samo novci su njegov posao..kako to kažu ljudi koje poznajemuser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 24.2.2015 18:03:36 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 657
24.2.2015 21:46:53   
QueenJ
user posted image Nemam šta da dodam. I tačka.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 658
24.2.2015 21:50:24   
dijana1*
Vidim da su svi muskarci isti user posted image
Ja bi svog najradije udarila cekicem u glavu kada mi kaye da nista ne radim. Ooooo da samo po ceo dan skacem kao konj oko dece, perem, kuvam, cistim , spremam, danju ne spavam, nocu ne spavam.....
Radim i te kako radim i moj posao traje 24/7 h !!!!

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 659
24.2.2015 21:53:59   
serpica

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Vidim da su svi muskarci isti user posted image
Ja bi svog najradije udarila cekicem u glavu kada mi kaye da nista ne radim. Ooooo da samo po ceo dan skacem kao konj oko dece, perem, kuvam, cistim , spremam, danju ne spavam, nocu ne spavam.....
Radim i te kako radim i moj posao traje 24/7 h !!!!

user posted image moj meni ne kaze da nista ne radim ali ponekad iz ponasanja to provalim,ja to ipakna finjaka resim da me ne boli glava.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 660
24.2.2015 21:56:22   
dijana1*
Moj kaze kada je nesto ljut i zna da ce to da me pogodi. I namerno kaze a ja bi ga najradije zapalila. A ne mogu da se iskontrolisem i da mi na jedno uvo udje a na drugo iazdje i tu se ljutim na sebe sto dozvolim da me govedo musko iznervira.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 661
24.2.2015 22:05:54   
choopa choops
Moja ciklama user posted image

Svi prođemo takvo nešto, prije ili kasnije. Ponekad se izborim, ponekad ne, ali da je većina tata naviknuta na to da je mama žena, majka, kraljica to je istina nepobitna. Držite se žene user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 662
26.2.2015 15:10:58   
Valerie
user posted image ono kad ti preko noci ukinu dozvoljeni minus i nemas osnova da ga produzis. pa sad kako da nadoknadim taj, sad nedozvoljeni minussss. pa da poluuuudisssssssss

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 663
26.2.2015 15:29:21   
QueenJ
Joj, mislim da to i mene čeka... Zbog neredovnih uplata. Već su mi čekove srezali na 1, sad samo čekam i to... Mislim da mi i ističe negde u aprilu i ne verujem da će ga produžiti.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 664
26.2.2015 16:50:20   
wivern
Joj Valere user posted image uzas

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 665
1.3.2015 17:49:30   
emicaa
Aaa pucam po šavovima koliko me kreten naljuti.Trebaju doći da prefarbaju radijatore i juče se mm i ja dogovaramo da im rekne da ne dolaze dok se ne preselimo jer ne mogu dijete svezati da ne ide radijatoru a i smrdi ko sam djavo.Danas ga zove taj čovjek i pita može li doći sutra i ovaj moj kaže može,može,ja sam kao cjeli dan kući sa malom.Pošteno sam se izgalamila,inače se ne svadjamo,kad me naljuti samo ga ignorišem ali danas sam mu mogla oči povadit.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 666
1.3.2015 17:59:28   
serpica
Emice znam kako ti je,mi krenuli sa krecenjem pa vodam decu tamo vamo,ako je imas gde ostavi je dok ih ne ofarbaju

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 667
1.3.2015 18:16:14   
emicaa
Nazvao je posle tog čovjeka i rekao mu da ne može,trebalo ga je podsjetit da slobodno nekad smije i mozak uključit,ali i dalje sam ljuta.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 668
1.3.2015 18:30:18   
Bibilib
Emice razumem te u potpunosti,znam kako to smrdi...Kad sam ja farbala bilo je leto pa se nije moglo osusiti brzo a nedelju dana je kuca smrdela na farbu...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 669
1.3.2015 18:40:26   
wivern
Emice oni kao da ne razmisljaju glavama, znam kako se osecas i ja sam pre neki dan imala to isto

Honey, I'm Home

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 670
1.3.2015 18:46:19   
emicaa
Nervira me jer smo juče pričali o tome,pa jbt da je taj rekao da bi mogao doći noćas u ponoć ovaj bi rekao može,mi smo kući user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 671
3.3.2015 11:14:31   
milicicak
Aaaaaa, razbicu ovaj kompjuter user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 672
5.3.2015 12:31:46   
vonavoj
user posted image malo me pre zvao gazda da pita kad se vracam sa porodisljkog,ja reko u septembru,kaze mozes li ranije!!! user posted image
Reko ne,nema ko dete da mi cuva,jos uvek dojim,u vrtic krece u septembru...
Kaze da li mozes u aprilu user posted image da uzivas u porodiljskom i da ti jos platimo!! REko nema tih para!!!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 673
5.3.2015 12:34:57   
veselicaa
Auu Vonavoj,koji bezobraznik user posted image Uzivaj ti u porodiljskom dok mozes i dokle imas prava,pusti ti sefa.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 674
5.3.2015 12:37:51   
vonavoj
Odlepila sam@

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here