Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 20.12.2014 19:17:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: cetvrtko osjecam se kao da me neko izbacio iz masine nakon odkuvavanja i centrifuge hahaja koji opis . jao Trco ti baloni i mene izludjuju i brzobrazno su skupi ali sam ih i ja volela kao dete pa joj onda uglavnom i kupimo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 20.12.2014 19:34:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi kupim ja ako je oko 3€, ali sine mitre 7€ je malo mnogo!!! Zadnji put sam se opekla, za nekog od deda mrazova na Bledu. Nisam ni pitala koliko je, samo tražila. Kad mi rekao 7€ kad se nisam srušila. Sad samo kažem ne može i tačka. U Bg kad odemo kupim joj p.s. nisam ni ja daleko od Četvrtkovog opisa šetnja mi prija za karlicu i leđa, ali zato donji stomak i prepone me rasturaju, hodam kao da me dohvatilo pleme bantu crnaca
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 20.12.2014 19:35:43 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 20.12.2014 21:20:15
|
|
|
|
anita
|
Zdravo drugarice Meni je danas bila sestra sa decacima. Uzivala sam u druzenju . Popodne sam isla do Akse i kupila neke stvarcice za bebe. Mnogo su medene. Postavicu slicice sutra jer sada kuckam sa telefona.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 20.12.2014 21:31:13
|
|
|
|
bubulence
|
anita jedva cekam slicice . ihihi kakva poredjenja , jednu dohvatila centrifuga, drugu crnci ... lele sta cu cuti do kraja veceri
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 7:46:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoj jel mogu još malo da se žalim Žene ja jedva ustajem i hodam, pa ovo nije normalno. Prepone i svetlana kao da nisu moji!!! QQ Ali ajde da smo mi šetali ne znam gde i ne znam koliko!! Max 2 sata smo proveli na nogama. Ok da ja sedim po ceo dan kući i da ne idem po Anu u vrtić, pa da kažem da sam zaribala. Nisam. Noćas me je tako sve bolelo da ja vama ne mogu da opišem. Jutos jedva sam se ustala i obukla! Inače dobro vam jutro! Mi danas konačno kitimo jelku!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:34:02
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro Trco "navij" mužadate odšrafi, vidiš da je bilo efikasno nekoliko puta Ja sam jutros fizički manje više ok, ali hvata me neka nervoza, depresija... Niz glupih problemčića kad se skupe, u ovom stanju mi smetaju kao da su najgori
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:38:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Čupo darling tu odršrafljivanje ne pomaže. Ono je samo za karlicu i krsta Hormoni će nas dokrajčiti, nekad nam dođe da plačemo što pada kiša
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:43:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Nećeš znat dok ne probaš Kao što je radila baba od jedne drugarce - andol joj je bio lijek za sve, pa čak i kad se poreže, popje jedan i odmah oj je bolje Ma znam da su i hormoni, ali ima toga i mimo njih, pa se seekiram bezveze... Budala. Ali kad se tiče djece tu sam nepopravljiva, ne mogu da se opsutim ma koliko pokušavala...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:44:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Sekiranje nam je u opisu posla draga. Ne znam kojo te muči, nadam se da će što pre da se reši
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:46:46
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro ..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:47:50
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drugarke, kako ste spavale? Vidim Trca aktivna od ranog jutra , nadam se da ce te pustiti bolovi, evo ja ti saljem malo sunca, možda pomogne . Ja sam se probudila gladna kao vuk, kao da 10 dana nista nisam jela, pa odoh sad odmah da klopam. Sve vas .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 8:57:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro serpice Trcos muci me štošta. Najprije se juče iznervirah zbog ćerke...Trebala je da ima nastup za priredbu u školi jedan dan, a sutradan nastup sa plesnom školom. I u petak veče saznam da je proba za taj plesni nastup istog dana kad je ovamo priredba, te da ko ne dođe na tu probu, neće moći ni nastupat na tom nastupu. Kao da dijete može da mi se teleportuje na dva mjesta. Učiteljice u školi kažu-priredba obavezna, ne interesuju ih nikakave vannastavne aktivnosti, ovu sa plesa ne interesuje školska priredba Pa dijete mora da bira dgej će, a priprema se i za jedno i za drugo već duže vrijeme. Plače jer ne zna šta bi jer voli baš da ode na oboje. Vidjeću, ima još 7 dana, sve se nadam da će se nekako rješit... Onda me nervira MM, ali to je već standardna procedura , što me ostavlja sa djecom same zbog nekih gluposti tipa trening, kafa u gradu, , a zna da ne bih trebala sama s njima. Evo jutros sam spremala doručak i sve me živo boli. Bojim se da me neostavi u bolnici za NG, pregled mi je 29og. Sporadično me nervira familija od MM i njihov bezobrazluk A zapravo sve su to sitnice, ali me najviše od svega nervira što sam "nesposobna" da išta uradim sama i da se ponašam kao normalan svijet
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 9:08:45
|
|
|
|
choopa choops
|
eco jutro i kod nas jutrs sunčano iako mi ništa ne znači jer ionako ne izlazzim Šalim se, bitno mi bar radi djece, da mogu da prošetaju kasnije kad već imaju slobodan dan...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 9:23:43
|
|
|
|
hanka
|
Jutro IZVORNA PORUKA: choopa choops A zapravo sve su to sitnice, ali me najviše od svega nervira što sam "nesposobna" da išta uradim sama i da se ponašam kao normalan svijet E ovo i mene strasno nervira
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 9:28:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Popustiše me bolovi, malo sam se razradila po kući i malo je bolje. Eh Čupo, mislim da najteže pada ono što ne možemo same, odnosno zavisimo od drugih za sve, nekad i ono najosnovnije. Za ćeru isto- nadam se da će ipak nešto da izmuvaju i pomere. Mislim zakukaj im da makar pomere za sat dva, da može da stigne. Žao mi kad tko cimaju decu :( Zbog tebe nadam se da dr. neće da te ostavi u bolnici za NG. Pa makar i preležala ceo dan kući! Ja sam jutros čekala mm da ustane da mi obuje čarape Eco i kod nas sunac danima, pup up u jes' malo hladnije, ali ne žalim se. Samo da nema kiše i onog belog!! Jedini problem je položaj kuće, u pola 3 već nema sunca kod nas! Šerpice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 9:37:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam na rječima utjehe Melem Nadam se da će sve biti dobro na kraju... Kod mene je sunčano od ujutru do uveče, ali je kuća na takvoj vjetrometini da je uvijek hladnije za barem 5stepeni nego kod drugih Jutros zakasnih sa Utrogestanom, popih ga tek maloprije, već gubim svijest pomalo, sad ću da se ušikam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 10:08:16
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Šerpice Trco ja kad se ne zalim samo cutim jel zbog toga ovaj grlisa??
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 10:18:37
|
|
|
|
anita
|
Jutro drugarice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 10:47:10
|
|
|
|
bubulence
|
dobar dan devojke. ovo je 10i put da pokusavam da napisem nesto tako da sam i zaboravila sta sam htela... Trco mislila sam da je sex lek za sve boljke . zene, ja sam vec par dana kao navijena . sto vise radim sve se bolje osecam... juce sam i sve prozore obrisala a imam ih 9 ogromnih + dvoje terasnih vrata... jutros u 9 isterala moje napolje da iskoriste sunce i razletela se kao da imam 8 ruku. sada pijem kaficu i cekam da se oni vrate, oko 12 nam stizu gosti na ruckic i taaaakooo... vi kako te ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 11:04:55
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Dobro jutro Ja sad doruckovala pa se malo izlezavam. Malo je falilo da odem u bolnicu nocas. Sinoc krenuli neki bolovi, boli bas jako pa popusti pa opet tako al nisu bili na pravilnim vremenskim razmacima, ali su bili cesti. uglavnom na brzaka sam spakovala torbu i legla u krevet pa cekala ako postane bolnije da krecemo. Nekako sam spavala nocas, bolelo je, boli i sad ali je kao menstrualni bol sa ti povremenim jakim bolovima i nemam pojma sta da radim... da idem u bolnicu ili da cekam? Inace stomak mi je bio tvrd kad me jako zaboli ali nisam osetila nikakvo zatezanje ili tako nesto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 11:40:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Šerpice Trco ja kad se ne zalim samo cutim jel zbog toga ovaj grlisa?? Marš tamo! Nije već od zadovoljstva što ćeš konačno da se malo opustiš i da uživaš Okitili smo jelku!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 11:58:13
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjci mislim da nije opasno ako nisu pravilni razmaci. ali prati... i miruj. pa ako ne popusti najbolje da odes da te neko pregleda...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 12:19:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi pa ona nema još puno i da krene sad - sigurna je Moj savet je da meri i prati, pa ako misli da kreće - bolje nek ode da vide nego bude kasno marko na kosovo stiže E mi smo montirali krevetac. Danas me rastura ovaj mali, par puta sam se savila koliko me ritnuo u svetlanu!!! Ja imam neki utisak da 15.1. neću dočekati
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 12:37:30
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Praticu danas da li se pojacava bol i vremenske razmake pa ako bude nesto od toga oticicu cu do bolnice, mada cini mi se da polako prestaje... eto kad nemam pojma kako izgledaju kontrakcije. Cula sam se sa Steticom, ona je od petka u bolnici i bice sve do porodjaja koji bi trebao da bude u utorak ili cetvrtak one tamo nedelje. Pritisak joj je oko 130/80 sa povecanom dozom lekova. Ako odem u bolnicu i ostave me makar cu imati sa kim da se druzim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 12:37:40
|
|
|
|
Tanjica81
|
Pozdrav vrednice... Zasad vas samo citam.Jos nisam bila kod Dr...ne znam da li da odem sutra-cisto da me posalje da vadim krv...ili da sacekam januar. Nadam se da ste sve dobro i da uzivate. Puno vas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?