Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 13:18:09
|
|
|
|
Tanjica81
|
Sanjchezze kako bolovi? Meris? Kad ti je termin?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 13:51:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjchezze Praticu danas da li se pojacava bol i vremenske razmake pa ako bude nesto od toga oticicu cu do bolnice, mada cini mi se da polako prestaje... eto kad nemam pojma kako izgledaju kontrakcije. Cula sam se sa Steticom, ona je od petka u bolnici i bice sve do porodjaja koji bi trebao da bude u utorak ili cetvrtak one tamo nedelje. Pritisak joj je oko 130/80 sa povecanom dozom lekova. Ako odem u bolnicu i ostave me makar cu imati sa kim da se druzim Možda su one BH kontrakcije. To stvarno ne znam kako izgleda. One prave ne možeš da ne omašiš Pozdravi nam Šteticu kad se čujete
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 15:13:15
|
|
|
|
cetvrtko
|
zdravo zenice :)) vidim pominjete bolove i hormone pa ja dosla da se malo izpisem xaxa ...... salu na stranu to dvoje kada se spoji je tako divno da bi ja mene ubila da sam na mjestu mm-a ali srecom nisam mislim ima on neke bubice koje mi na zivce idu ali ja ljudi moju nisam nikada ovakva bila . ja sam flegma tj ladovina najveca i po malo ku**a uvjek bila . ( da ne lajem sad ) ali sadaaaaa ne daj boze . samo placem ,pa lacem zato sto sam lakala ,pa sam onda nervozna jer sam takva i na kraju se izvinjavam i opet placem jer sam bila nervozna nevjerovatno ........ a imam neke iritantne tupe bolove u krstima i pomalo donji deo stomaka pa me to bas izcrpljuje a jos danas generalno cistim i dekorisem kucu bar bi trebala xaxa i takooooooo .... vi sta radite?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:06:39
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Tanjice bolovi isto, nisu se pojacavali i dalje na nepravilnim vremenskim razmacima... na sat, pa na 20 min, pa posle pet, pa 45... uzas. Termin mi je 13tog januara. Verovatno cu veceras do bolnice ako ne prestane, da me prikace na CTG da vidim sta se desava. Pozdravicu Steticu
< Poruku je uredio Sanjchezze -- 21.12.2014 16:10:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:16:58
|
|
|
|
bubulence
|
moguce da su pripremne kontrakcije. prati... sto kaze Trca i da su prave blizu si termina, nije strasno... pozdravi Steticu. Tanjice kada je bila poslednja ? cetvrtko draga, pa takvi su nam hormoni, moraju muzevi da nas shvate i trpe. hteli su decu, uz to idu trudne zene, neka cute i uzivaju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:19:39
|
|
|
|
Tanjica81
|
Znači razmišljam i razmišljam...pokusavam da se set_im mojih bolova sa starijom...ali ne ide.I meni su počeli neki bolovi i otisla sam u petak uvece,celu subotu mi nusu dali dajedem bi pijwm-kao aad ce to...pa tek posle ponoći pukao vodenjak-e tu au počeli bolovi.šetala dok sam mogla,oko 7.30legla na sto i tek u 11je gospodjica izasla.Momentalno olaksanje i naravno odmah sam zaboravila bolove... Sa mladjom su me strpali na sto i probusili vodenjak,s njom sam se namucila posteno-ali opet sam zaboravila na sve kad se rodila... Nema sanse da ne oset_is prave bolove. Sorry na dugom postu... Bubulence 15.11. Sad sam tek 5. ned...Ali se bojim pa sam nervozna... Pozdrav i
< Poruku je uredio Tanjica81 -- 21.12.2014 16:23:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:23:20
|
|
|
|
cetvrtko
|
bubulence trpi on . nema mu druge
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:24:33
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,stomacici mi od juce kod kuce..nisam stigla da se javim,dok se raspakovali,oko boze,pa pocela da slazem garderobu u ormar,stigao je konacno klizni plakar za spavacu sobu,ostadoh celo vece.ipak sam pocela da oticem,ne volim to nikako,u utorak ako stignem ili u sredu moram do dr,jer sutra moram na neku komisiju za bozu i da uzmem doznake za bolovanje.danas bili do mojih,ovde bas zahladnelo.... grlim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:41:17
|
|
|
|
choopa choops
|
branki svojoj kućici je najbolje Sanjčice prati, mogu bit kontrakcije a ne moraju. Što se toga tiče ja sam sa ćerkom dobila bolove ujutru i kao počela da zapisujem, anakon jedno 4 sata oni bili ovako nekako 13-5-11-2-17-3-10min i td. Nigdje veze Ja azovnula dr da joj kažem da imam kontr. ali da su nepravilne i izdiktiram joj kakve, a ona "Šta radiš kući? Dolazi odmah" Te se ja spremih i krenuh u bolnicu...porodila se otprilike 3 sata od tog poziva Bolje provjeriti pa makar bila lažna uzbuna ( a čini mi se da kod tebe to jeste, bar po toj vremenskoj razlici) Moju ćeru uhvatio kašalj i mala T . Ne mogu da vjerujem, cijelo vrijeme ide u školu bez problema i sad kad je kraj i treba da ima ta najvažnija dešavanja, njoj se to desi. Kljukam je čajevima i svim i svačim, nadam se da ćemo zaustavit...Samo da nisu boginje sad
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:44:31
|
|
|
|
branki*
|
ja se oko pravih kontrakcija ne razumem,nisam ih imala . choopo,da ozdravi cera
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 16:57:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Meni su sa ćerkom bile sve iz stomaka, tek pokoja iz noga i leđa. A sa sinom su me boluckala leđa, ja mislila to mi je jer sam loše spavala, međutim CTG je pokazivao porođajne kontrakcije. Ali zato kad su mi dali indukciju pa kad su se zbrzale bilo je veselo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 17:58:59
|
|
|
|
serpica
|
Bas sam se umorila ovaj vikend... ( ovo se ne racuna u zaljenje,da znate ) doso mm s dezurstva i bas me iznervirao,cim je uso na vrata,uhh poludela sam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:12:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Meni su sa ćerkom bile sve iz stomaka, tek pokoja iz noga i leđa. A sa sinom su me boluckala leđa, ja mislila to mi je jer sam loše spavala, međutim CTG je pokazivao porođajne kontrakcije. Ali zato kad su mi dali indukciju pa kad su se zbrzale bilo je veselo nisam ni znala da postoji nekoliko vrsta kontrakcija, iz stomaka, ledja... ja sam imala neke, nemam pojma koje, ustvari mislim da sam imala samo menstrualne bolove, nikakvog stezanja stomaka se ne secam... IZVORNA PORUKA: serpica Bas sam se umorila ovaj vikend... ( ovo se ne racuna u zaljenje,da znate ) doso mm s dezurstva i bas me iznervirao,cim je uso na vrata,uhh poludela sam jao morala sam da se nasmejem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:16:07
|
|
|
|
serpica
|
Ako Bubi,ako,smej se,morala sam da napisem,ali se inace dobro osecam,posle glavobolje i sad sam super.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:17:45
|
|
|
|
bubulence
|
a sada olaksaj dusu i reci ko je smeo da te iznervira i zasto ????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:21:16
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a sada olaksaj dusu i reci ko je smeo da te iznervira i zasto ???? Necem,da se zalim,samo cu da kazem da mi je zao sto se nisam ispovracala po mm...eto toliko....ali vec me prolazi bes
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:22:44
|
|
|
|
bubulence
|
evo ti da jos brze prodje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:25:20
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence evo ti da jos brze prodje Hvala Bubice....evo vec proslo....a jos mi bolje jer sad zna da nece imati sex ne jula meseca,nego ni za sledeci docek.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:35:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Hvala Bubice....evo vec proslo....a jos mi bolje jer sad zna da nece imati sex ne jula meseca,nego ni za sledeci docek. jao sto nema onaj smajli sto lupa rukom o pod
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:40:12
|
|
|
|
lelaigor
|
Juhu, ja samo da se javim, ne znam da li ću i koliko pisati od sutra, ne mogu preko telefona baš da uđem na RR lepo. Frka mi je. Reče mi mm da su mu pričali tamo da postojimogućnost da CR ne bude sutradan, nego da budem na programu tek za sredu. Nadam se da neće biti tako, jer ćupošandrcati da ležim na patologiji 2-3 dana. Nisam stigla ovih dana da čitam i pišem. Pošto smo bili takolenji, tek sam se juče spakovala, obrijala sve što treba, danas smo montirali krevetac i sto za presvlačenje. Odeću nisam svu ispeglala, ali imam za početak. I tako...dobro smo i stigli sve. Daria mi je jutros plakala, kaže nedostajaću joj. Ništa, držite mi palčeve da ja ne plačem i da me rade u utorak i da sve prođe ok, da izađemo do vikenda. I da se ne uspaničim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 20:52:23
|
|
|
|
serpica
|
Lelo ne brini,i ja sam lezala 7 dana pre cr na patologiji,nije strasno,Dariji pricaj,velika je ona shvatice. Bice sve ok,a ko ce da nam javi lepe vesti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 21:02:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Lele Šerpice ako izdržiš do idućeg dočeka svaka tebi čast Verujem da ti digao živac, ali ćeš već šjutra da ga voleš. Lelo, želim ti da što pre bude CR, biće Daria ok
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 21:06:01
|
|
|
|
lelaigor
|
Javiću Bubi, verovatno. Imam broj od Bubi, Sanjalice i MiseiLjise. I da, hvala. Bože, toliko sam ufrkisana ali ne zbog CR nego zbog tog ležanja tamo.
< Poruku je uredio lelaigor -- 21.12.2014 21:07:18 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 21:46:37
|
|
|
|
branki*
|
lelo,navijam da sve bude kako si planirala ,a bice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 21.12.2014 22:14:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Javiću Bubi, verovatno. Imam broj od Bubi, Sanjalice i MiseiLjise. I da, hvala. Bože, toliko sam ufrkisana ali ne zbog CR nego zbog tog ležanja tamo. ceekaaamooo . nadam se da neces dugo lezati na patologiji, ali prepusti doktorima da procene kada je najbolje za Sofiju da izadje... a za Dariju ne brini, velika je devojka, bice dobra... Serpi ajde sto muza kaznjavas, nego zeno sto sebi to radis??? znas ti gde je sledeci docek??? ja danima sanjam kako napadam muza a on se brani... mkzda ga ujutro i iskoristim kada dodje sa posla . nema nam boke... moram joj poslati por na fb
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?