|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
20.12.2014 19:17:55   
bubulence

IZVORNA PORUKA: cetvrtko
osjecam se kao da me neko izbacio iz masine nakon odkuvavanja i centrifuge user posted image

user posted image user posted image hahaja koji opis user posted image .
jao Trco ti baloni i mene izludjuju i brzobrazno su skupi ali sam ih i ja volela kao dete pa joj onda uglavnom i kupimo...

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 1426
20.12.2014 19:34:30   
Trcosava
Bubi kupim ja ako je oko 3€, ali sine mitre 7€ je malo mnogo!!!
Zadnji put sam se opekla, za nekog od deda mrazova na Bledu. Nisam ni pitala koliko je, samo tražila. Kad mi rekao 7€ kad se nisam srušila. Sad samo kažem ne može i tačka. U Bg kad odemo kupim joj user posted image

p.s. nisam ni ja daleko od Četvrtkovog opisa user posted image šetnja mi prija za karlicu i leđa, ali zato donji stomak i prepone me rasturaju, hodam kao da me dohvatilo pleme bantu crnaca

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 20.12.2014 19:35:43 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1427
20.12.2014 21:20:15   
anita
Zdravo drugarice user posted image
Meni je danas bila sestra sa decacima. Uzivala sam u druzenjuuser posted image . Popodne sam isla do Akse i kupila neke stvarcice za bebe. Mnogo su medene. Postavicu slicice sutra jer sada kuckam sa telefona.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1428
20.12.2014 21:31:13   
bubulence
anita jedva cekam slicice user posted image .
ihihi kakva poredjenja , jednu dohvatila centrifuga, drugu crnci ... lele sta cu cuti do kraja veceri user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1429
21.12.2014 7:46:21   
Trcosava
Jaoj jel mogu još malo da se žalimuser posted image user posted image

Žene ja jedva ustajem i hodam, pa ovo nije normalno. Prepone i svetlana kao da nisu moji!!! QQ Ali ajde da smo mi šetali ne znam gde i ne znam koliko!! Max 2 sata smo proveli na nogama. Ok da ja sedim po ceo dan kući i da ne idem po Anu u vrtić, pa da kažem da sam zaribala. Nisam. Noćas me je tako sve bolelo da ja vama ne mogu da opišem. Jutos jedva sam se ustala i obukla!

Inače dobro vam jutro! Mi danas konačno kitimo jelku!

Direktna veza do poruke: 1430
21.12.2014 8:34:02   
choopa choops
Jutro user posted image

Trco "navij" mužadate odšrafi, vidiš da je bilo efikasno nekoliko puta user posted image

Ja sam jutros fizički manje više ok, ali hvata me neka nervoza, depresija... Niz glupih problemčića kad se skupe, u ovom stanju mi smetaju kao da su najgori user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1431
21.12.2014 8:38:47   
Trcosava
Čupo darling tu odršrafljivanje ne pomaže. Ono je samo za karlicu i krsta user posted image

Hormoni će nas dokrajčiti, nekad nam dođe da plačemo što pada kiša user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1432
21.12.2014 8:43:08   
choopa choops
Nećeš znat dok ne probaš user posted image

Kao što je radila baba od jedne drugarce - andol joj je bio lijek za sve, pa čak i kad se poreže, popje jedan i odmah oj je bolje user posted image

Ma znam da su i hormoni, ali ima toga i mimo njih, pa se seekiram bezveze... Budala. Ali kad se tiče djece tu sam nepopravljiva, ne mogu da se opsutim ma koliko pokušavala...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1433
21.12.2014 8:44:24   
Trcosava
Sekiranje nam je u opisu posla draga. Ne znam kojo te muči, nadam se da će što pre da se reši user posted image

Direktna veza do poruke: 1434
21.12.2014 8:46:46   
serpica
Dobro jutro user posted image ..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1435
21.12.2014 8:47:50   
eca89
Dobro jutro drugarke, kako ste spavale? Vidim Trca aktivna od ranog jutrauser posted image , nadam se da ce te pustiti bolovi, evo ja ti saljem malo sunca, možda pomogneuser posted image . Ja sam se probudila gladna kao vuk, kao da 10 dana nista nisam jela, pa odoh sad odmah da klopam. Sve vas user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1436
21.12.2014 8:57:54   
choopa choops
Jutro serpice user posted image

Trcos muci me štošta. Najprije se juče iznervirah zbog ćerke...Trebala je da ima nastup za priredbu u školi jedan dan, a sutradan nastup sa plesnom školom. I u petak veče saznam da je proba za taj plesni nastup istog dana kad je ovamo priredba, te da ko ne dođe na tu probu, neće moći ni nastupat na tom nastupu. Kao da dijete može da mi se teleportuje na dva mjesta. Učiteljice u školi kažu-priredba obavezna, ne interesuju ih nikakave vannastavne aktivnosti, ovu sa plesa ne interesuje školska priredba user posted image Pa dijete mora da bira dgej će, a priprema se i za jedno i za drugo već duže vrijeme. Plače jer ne zna šta bi jer voli baš da ode na oboje. user posted image Vidjeću, ima još 7 dana, sve se nadam da će se nekako rješit...

Onda me nervira MM, ali to je već standardna procedura user posted image , što me ostavlja sa djecom same zbog nekih gluposti tipa trening, kafa u gradu, , a zna da ne bih trebala sama s njima. Evo jutros sam spremala doručak i sve me živo boli. Bojim se da me neostavi u bolnici za NG, pregled mi je 29og.

Sporadično me nervira familija od MM i njihov bezobrazluk user posted image

A zapravo sve su to sitnice, ali me najviše od svega nervira što sam "nesposobna" da išta uradim sama i da se ponašam kao normalan svijet

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1437
21.12.2014 9:08:45   
choopa choops
eco jutro user posted image

i kod nas jutrs sunčano user posted image iako mi ništa ne znači jer ionako ne izlazzim user posted image Šalim se, bitno mi bar radi djece, da mogu da prošetaju kasnije kad već imaju slobodan dan...

Direktna veza do poruke: 1438
21.12.2014 9:23:43   
hanka
Jutro user posted image
IZVORNA PORUKA: choopa choops

A zapravo sve su to sitnice, ali me najviše od svega nervira što sam "nesposobna" da išta uradim sama i da se ponašam kao normalan svijet

E ovo i mene strasno nervira

Direktna veza do poruke: 1439
21.12.2014 9:28:53   
Trcosava
Popustiše me bolovi, malo sam se razradila po kući i malo je bolje.

Eh Čupo, mislim da najteže pada ono što ne možemo same, odnosno zavisimo od drugih za sve, nekad i ono najosnovnije.
Za ćeru isto- nadam se da će ipak nešto da izmuvaju i pomere. Mislim zakukaj im da makar pomere za sat dva, da može da stigne. Žao mi kad tko cimaju decu :(
Zbog tebe nadam se da dr. neće da te ostavi u bolnici za NG. Pa makar i preležala ceo dan kući! Ja sam jutros čekala mm da ustane da mi obuje čarape user posted image

Eco i kod nas sunac danima, pup up u jes' malo hladnije, ali ne žalim se. Samo da nema kiše i onog belog!!
Jedini problem je položaj kuće, u pola 3 već nema sunca kod nas!

Šerpice user posted image

Direktna veza do poruke: 1440
21.12.2014 9:37:44   
choopa choops
Hvala vam na rječima utjehe user posted image Melem user posted image
Nadam se da će sve biti dobro na kraju...

Kod mene je sunčano od ujutru do uveče, ali je kuća na takvoj vjetrometini da je uvijek hladnije za barem 5stepeni nego kod drugih user posted image

Jutros zakasnih sa Utrogestanom, popih ga tek maloprije, već gubim svijest pomalo, sad ću da se ušikam user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1441
21.12.2014 10:08:16   
serpica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Trco ja kad se ne zalim samo cutim user posted image jel zbog toga ovaj grlisa??user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1442
21.12.2014 10:18:37   
anita
Jutro drugarice

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1443
21.12.2014 10:47:10   
bubulence
dobar dan devojke. ovo je 10i put da pokusavam da napisem nesto tako da sam i zaboravila sta sam htela...
Trco mislila sam da je sex lek za sve boljke user posted image . zene, ja sam vec par dana kao navijena . sto vise radim sve se bolje osecam... juce sam i sve prozore obrisala a imam ih 9 ogromnih + dvoje terasnih vrata... jutros u 9 isterala moje napolje da iskoriste sunce i razletela se kao da imam 8 ruku. sada pijem kaficu i cekam da se oni vrate, oko 12 nam stizu gosti na ruckic i taaaakooo...
vi kako te ?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1444
21.12.2014 11:04:55   
Sanjchezze
Dobro jutro user posted image
Ja sad doruckovala pa se malo izlezavam. Malo je falilo da odem u bolnicu nocas. Sinoc krenuli neki bolovi, boli bas jako pa popusti pa opet tako al nisu bili na pravilnim vremenskim razmacima, ali su bili cesti. uglavnom na brzaka sam spakovala torbu i legla u krevet pa cekala ako postane bolnije da krecemo. Nekako sam spavala nocas, bolelo je, boli i sad ali je kao menstrualni bol sa ti povremenim jakim bolovima i nemam pojma sta da radim... da idem u bolnicu ili da cekam? Inace stomak mi je bio tvrd kad me jako zaboli ali nisam osetila nikakvo zatezanje ili tako nesto.

Direktna veza do poruke: 1445
21.12.2014 11:40:43   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Trco ja kad se ne zalim samo cutim user posted image jel zbog toga ovaj grlisa??user posted image

Marš tamo! Nije user posted image već od zadovoljstva što ćeš konačno da se malo opustiš i da uživaš

Okitili smo jelku!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1446
21.12.2014 11:58:13   
bubulence
Sanjci mislim da nije opasno ako nisu pravilni razmaci. ali prati... i miruj. pa ako ne popusti najbolje da odes da te neko pregleda...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1447
21.12.2014 12:19:14   
Trcosava
Bubi pa ona nema još puno i da krene sad - sigurna je

Moj savet je da meri i prati, pa ako misli da kreće - bolje nek ode da vide nego bude kasno marko na kosovo stiže user posted image

E mi smo montirali krevetac. Danas me rastura ovaj mali, par puta sam se savila koliko me ritnuo u svetlanu!!! Ja imam neki utisak da 15.1. neću dočekati user posted image

Direktna veza do poruke: 1448
21.12.2014 12:37:30   
Sanjchezze
Praticu danas da li se pojacava bol i vremenske razmake pa ako bude nesto od toga oticicu cu do bolnice, mada cini mi se da polako prestaje... eto kad nemam pojma kako izgledaju kontrakcije.user posted image
Cula sam se sa Steticom, ona je od petka u bolnici i bice sve do porodjaja koji bi trebao da bude u utorak ili cetvrtak one tamo nedelje. Pritisak joj je oko 130/80 sa povecanom dozom lekova. Ako odem u bolnicu i ostave me makar cu imati sa kim da se druzim user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1449
21.12.2014 12:37:40   
Tanjica81
Pozdrav vrednice...

Zasad vas samo citam.Jos nisam bila kod Dr...ne znam da li da odem sutra-cisto da me posalje da vadim krv...ili da sacekam januar.

Nadam se da ste sve dobro i da uzivate.

Puno vas user posted image

Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here