Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 15:45:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Četvrtko ja ako dobro pratim tvoj poblesaveli tiker ti i ja smo dan dva razlike Ček'' bre, pa kako tebi termin 7.1.??? Koja si ti nedelja Bepci su nam čak isto i teški A glave hahahaha ja sam ljudi moji bila najglavatija beba u porodilištu. Bukvalno! Deda kad došao da me vide, kaže ''samo da nije ona glavata'' naravno da sam mu posle bila miljenica heheh p.s. mama se samnom porađala 26 sati - svaki put mi to na nos nabija i kaže nije bilo šanse još jedno da se mučim. E sad je sama... Da je stisla mooda i rodila još jedno sad ne bi bila sama
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 19.12.2014 15:47:05 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 15:49:51
|
|
|
|
cetvrtko
|
xexe meni je termin 14 .... ja sam se preracula to za 7 :D xaxaxa izvinjavam se na laznoj informaciji ......... da ja i ti smo tu negdje a sto se tice djece ja bi da imam petoro ,ma i citavu cetu jer znam kako je pih biti sam pa ne bi da moje samuje kao ja ( imam brata koje je 15 god starije pa mi nije bio bas drugar dok sam bila mala ) ...........ma danas zene (pojedine ,kojih do duse ima dosta ) svasta izmisljaju . te nece na uz jer on steti bebi mos mislit, te nece da doje jer je AD isti djavo . Ma svacega sam se naslusala ali mi je najbolje bilo kada mi je jedna rekla da ni jedan doktor ne moze bolje od nje da zna o porodjaju . Ja kapiram da ima svakakvih i ja se jezim raznoraznih stavova ljekara i "pravila bolnice" ali njemu je ipak ko zna koji put a meni prvi pa valjda zna bar nesto majku mu
< Poruku je uredio cetvrtko -- 19.12.2014 15:54:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:15:03
|
|
|
|
choopa choops
|
lelo nisam znala za to! Pa ti si pravi borac Ma da, ja sam eto bila prevelika, ali su joj svašta napričali, između ostlaog da sa plodom nešto nije uredu, krenuli joj bolovi u ponedeljak i kako su joj to rekli, stalo sve. Tek u srijedu se porodila. Ma baš se namučila... Ja se bogme ne bojim UZVa, niti bježim od njega. Naročito pred kraj...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:16:31
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A glave hahahaha ja sam ljudi moji bila najglavatija beba u porodilištu. Bukvalno! Deda kad došao da me vide, kaže ''samo da nije ona glavata'' naravno da sam mu posle bila miljenica heheh
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:21:18
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma da, moj tata pobegao iz bolnice kad su mu dali da me vidi. Kaže kao da je bio u horor filmu i video nekog vanzemaljca. Sad se večito svi u familiji šale na moj račun, pošto sam bila Mrvica, a kao eto, stasala, rađam drugo dete. Ja kažem, hvala Bogu! Ne mogu reći da ne osetim posledice svega toga jer sam jako bolešljiva i nema dela tela koji mi nekad nije bolovao, ali, živa sam. A mrzim te dr što tako plaše trudnice, Božeeeee... Ahahaha, Trco!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:30:32
|
|
|
|
cetvrtko
|
zasto bi se bojala uz-a ...... svaki ocekujem sa ogromnom srecom jer tamo vidim da li je sve u redu i vidim bebicu kako plese .... xexe.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:31:00
|
|
|
|
jovicaa
|
joj porodjaj... mene uvek hvata strah kad pomislim. ali ako bude kao sa maksimom, ma to je stvarno bila milina. gotovo sve za 2-3 sata uz epidural, ma stvarno je bio neverovatan dozivljaj! mene uhvatilo ludilo ne mogu vise da gledam kako nam se sve usvinjilo u stanu, moram da ribaaaam a ne bih bas trebala... ali morala sam kuhinju, nered manje vise, ali onako kad se zapusti uf kako me to nervira.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:31:42
|
|
|
|
Trcosava
|
Lela kad je bila beba (a bogme i sada) je bila borac. Bebe su mnogo jače nego što mi mislimo Četvrtko za razzliku u godinama... Nije kad mi hoćemo nego kad nam zapisano negde da rađamo. BTW da ti menjam datum onda na prvoj strani? Evo ovo moje dete mi traži sad da igra angry birds kod mene na lapu jer je telefon ispraznila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:37:29
|
|
|
|
cetvrtko
|
xaxaxa mijenjaj izvini ,sta da radim kad sam dembos postala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 16:39:12
|
|
|
|
cetvrtko
|
jovice ,razumijem te u potunosti za haos ... mene bas neke bubice krenule da hvataju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 18:54:39
|
|
|
|
bubulence
|
juuhuu zenice! nama otisli gosti i sada sedim i pijem kafu . lepo nam je bilo... eto, Kata nam se porodila, veliki momcic
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 18:54:54
|
|
|
|
choopa choops
|
lelo ma svaka cast što si se izborila sa svim tim. a tatu mogu da zamislim, pa i mene bi bilo strah da vdim tako malo bebu, a ne muškarca jovice miruj! znam da te nervira i mene isto, bez obzira koliko se MM trudi. Dođe mi da izribam fuge u kupatilu, sali neću, briga me. Raspitala sam se sad u bolnici kad sam bila, kažu ima žena koja čisti za 5e po satu, pa kapiram da je zovnem ako baš bude frka...za 10ak e neću da propadnem..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 18:55:06
|
|
|
|
serpica
|
Ej devojke..kazem ja nema me par sati i vi ispisete boga mi bili porodicno u setnju,mislili u centru grada ima nesto a ono sve prazno,ko da se ne blizi N godina...nista bas sam razocarana... Svratili do meka,jeli,kupili neke sitnice i dosli kuci..sad vecera pa spavanjac... Neko pomenu uz..ja da mogu kupila bih ga odmah
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 19:00:13
|
|
|
|
Jole84
|
Kako ste moje drage okruglice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 19:01:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Kako ste moje drage okruglice ja odlicno ne smem da se zalim do Bozica,obecala sam.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 19:04:20
|
|
|
|
Jole84
|
Kome si obećala, nadam se da nije Bojanu Šta rade mališani Jedva čekam da vidim moje Lenče Naravno i Taru i Tomu, ali Lenka je mooooja beba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 19:04:21
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice možda zato što je slava, pa su svi negdje pošli...Mada kod nas danas pun grad vidim po slikama, jer je dan prelijep. A bolje bi mi bilo da nisam gledala Moja drugarica je imala ono za otkucaje srca da sluša, nosila blizance pa je bilo strah. i ja sam se jedno vrijeme nosila mišlju da to uzmem Jole dobro je Kako si ti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 19:32:03
|
|
|
|
Valerie
|
lela, koji si ti borac!!! najezila sam se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 19:47:12
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Neko pomenu uz..ja da mogu kupila bih ga odmah hihihi a ko ne bi JOle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 20:12:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Crna Čupo ne pominji mi fuge oribah pločice, ali nisam imala ni snage ni volje još i fuge da ribam Jole kakve bi bile no okrugle
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 20:20:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Kome si obećala, nadam se da nije Bojanu Šta rade mališani Jedva čekam da vidim moje Lenče Naravno i Taru i Tomu, ali Lenka je mooooja beba Obecala sam devojkama ovde da se vise ne zalim.. deca su dobro,luduju..videces ih 27.og ljubi mi Milce
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 20:28:02
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Crna Čupo ne pominji mi fuge oribah pločice, ali nisam imala ni snage ni volje još i fuge da ribam Kunem ti see čim dočekam 37-u nedelju, prvo što ću da uradim toga dana je da ih oribam četkicom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 20:56:12
|
|
|
|
branki*
|
cime ribate fuge?sve oribate?ja nisam to ranije nikad radila...a,sad u novom stanu odmah mi upadne u oci cim nesto strci ili se zaprlja,a imamo u neke krem fuge u kuhinji,pa se vidi ako je zaprljano.. odmah pricam o fugama,oooo! ja sredjivala bratu stan,da ne ostavimo nered i haos,sutra pre podne idemo nazada.mm me opasno iznervirao,ne razgovaramo sad. drugo nista novo... grlim vas..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 21:10:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Evo i mene. Danas mi je bas tvrd stomak i jos se vise stvrdnjava sa vremena na vreme. Toliko je tvrd da ne mogu da osetim pokrete. A bas sam se pre neki dan hvalila kako sam super Ako ne prodje do sutra,zvacu dr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 19.12.2014 21:14:37
|
|
|
|
cetvrtko
|
branki ja sve plocice domestosom pa samim tim i fuge iztrljam . meni se sve skida . ne znam drugo ,ja to jedino ovako sanjalice nadam se da ce proci . samo odmaraj ,to vec i sama znas
|
|
|
Anketa
Ime za decakacvećkaDodala bih jos i Sergej, Luka i Vuk, ali ne mogu da stanu (: ala smo neodlucni ((:Aleksej (
16%)
Mateja (
22%)
Ognjen (
16%)
Danilo (
15%)
Todor (
8%)
Maksim (
22%)
Ukupan broj glasova: 372Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!