|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
17.10.2014 15:01:24   
emicaa
Ja tek sad vidim vaša pisanja,vjerovatno ću sačekati pa odnijeti u zlataru gdje smo ih i kupili na čišćenje,jer imaju cirkoni na mojoj pa da ne poispadaju

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 626
17.10.2014 15:07:21   
World
Ja ne bi acetonom. Mislim da je prviše jak

ovo sam odgovorila nati za prozore.. nece staklu nista biti... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 627
17.10.2014 15:11:28   
dunja RR
Imate i ovde nešto KLIK

IZVORNA PORUKA: Milagros

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: emicaa

Znate li možda čime je dobro očistiti burme od bijelog zlata?

bilo koju vrstu zlatnog nakita možeš očistiti tako što ćeš ga prokuvati u vodi sa malo detrdženta za suđe. Dovoljno je staviti dve - tri kapi. Staviš da malo provri. Izvadiš na pamučnu krpu i čim se prohladi dovoljno da te ne izgori, trljaš tom krpom da ga uglancaš. Ako nakit ima cirkone koji su lepljeni onda nemoj da kuvaš već probaj da ga očistiš sa malo sode bikarbone. mada ja sam moje neok prstinej i priveske sa cirkonima stavljala u vrelu vodu isto sa malo detrdženta za suđe.

prokuhavanje sa deterdentom šteti bilo kojem nakitu posebno zlatnom,zato preporučujem ovu drugu soluciju sa sodom bikarbonom...dovoljno je ostaviti nakit u mlakoj vodi sa malo sode bikarbone,poslije ga očistiti starom četkicom za zube.user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 628
17.10.2014 15:19:12   
Buba Mira
Ako hoćete da vam miriše kupatilo, jako zanimljiv način je da u kartonski deo wc papira ukapate par kapi eteričnog ulja. Ja ukapala lavandu, baš miriše.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 629
17.10.2014 16:00:39   
Milagros
Kako napraviti omekšivač za rublje

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 630
17.10.2014 16:22:45   
Mariya

IZVORNA PORUKA: nata11

Cime ocistiti prozore od boje- krecenja koja se zapekla a da ne ostetim prozor? Treba mi nesto cime bih gulila ali neznam sta da kombinujemuser posted image sa sretstvima. Samo domestos sa toplom vodom slabo deluje.

sa stakla mozda da probas ziletom da sastruzes,sa okvira/rama ako je drven nemam predlog,ja sam sa pvc prozora glet,materifarbu ocistila parocistacem.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 631
17.10.2014 17:38:55   
nata11
Ne pvc su prozori malo rukom malo noktima napredujem user posted image zavrsicu do ponedeljka.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 632
17.10.2014 17:43:32   
mati
Nato, u vodu ubacis limontus i soda bikarbonu... Ne znam koje su razmere, mm se time bakce ali znam da neverovatno dobro skida.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 633
25.10.2014 15:49:54   
daca77
Cime perete zemljane pekace? Naime, prilikom pecenja, jelo malo prsti i stvara tufnice po njemu, koje ne mogu da operem...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 634
25.10.2014 17:39:31   
Mala Elena
Eh Daco , to mi je bolna tacka user posted image pogotovu kad je u pitanju skrob od voca... zemljanu nemam ali sve vatrostalne tepsije , i od keramike i od stakla struzem zicom za sudove .Ali prethodno mora biti potopljeno u vreloj vodi . Mozda jos neko ima predlog..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 635
25.10.2014 17:41:25   
Mala Elena
Nemam zemljanu ali sve vatrostalne ribam zicom za sudove, prethodno potopim da opusti. Najgora mi je fruktoza kad zapekne user posted image

Nesto baguje , pisah vec jednom ali izbaci gresku, sorry user posted image

< Poruku je uredio Mala Elena -- 25.10.2014 17:43:02 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 636
25.10.2014 21:12:31   
mirkam
Ja u poslednje vrijeme redovno presolim jelo (a ranije mi je uvijek bilo neslano user posted image ).I pricam ja to prije neki dan svekrvinoj prijateljici i ona mi kaze da postoji resenje i za to. Kasicica dzema bilo kojeg u kuvano jelo , nista se ne osjeti a vise nije preslano user posted image Nemam hrabrosti da probam user posted image
Jeste li cule nekada za to?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 637
25.10.2014 23:23:00   
NadaR
Ja sam cula za krompir . Valjda ubacis I on upije so .

Nisam isprobala jer kod mene nikad nije dovoljno slano. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 638
25.10.2014 23:24:58   
Mala Elena
Takodje sam cua za krompir i to skoro! user posted image provereno!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 639
25.10.2014 23:28:19   
Torbica

IZVORNA PORUKA: daca77

Cime perete zemljane pekace? Naime, prilikom pecenja, jelo malo prsti i stvara tufnice po njemu, koje ne mogu da operem...

Probaj varikinu na vaticu (rukavica obavezno) pa na tufnice, pa javi da li je pomoglo!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 640
7.11.2014 11:01:01   
QueenJ
Nemam vremena da prečešljam sve porukice, mnooogo smo dobre domaćice i imamo mnooogo saveta. user posted image Meni treba savet kako da očistim delimano keramički tiganj za palačinke? sinoć sam ih pravila i ponovila tiganj. Sipala sam par kapi za prvu palačinku i posle ulje više nisam koristila. Sad je mestimično crn i ne mogu da ga operem. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 641
7.11.2014 11:08:32   
Modessty
ja imam taj tiganj i proklinjem dan kad sam ga kupila! Ja nisam nikada uspela da ga sasvim očistim. A ona fora kao ne lepi se i može bez ulja - ma daaaaaj! Eto šta nam radi reklama!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 642
7.11.2014 11:12:04   
Peace*
I ja imam delimano bele keramičke šerpe, vok, sva sreća za palačinke ne kupih to.
U jedan od tiganja mi se jednom zalepilo jaje, i ćao. Operem ga ali se uvek lepi na isto mesto. Najradije bih ga bacila u đubre, ali nemam trenutno para da kupim neki novi.
Mrzim te Delimano keramičke šerpe lonce šta su već!

Elem, naspi vrele vode i deterdženta, i probaj blagom sunđera ako imaš živaca, ako ne, prioni grubom - kao ja. Drugarica pere sirćetom.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 643
7.11.2014 11:14:59   
Modessty
ja sam ga nakon nekog vremena gurnula u mašinu za suđe
ni to nije pomoglo

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 644
7.11.2014 11:16:26   
Peace*
Pa sme u mašinu. Proveravao mm kad smo kupili. user posted image

Ali da, ne pomaže.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 645
7.11.2014 11:35:05   
QueenJ
Ja ga bar nisam kupila, dobili smo ga. user posted image Ostavila sam ga cele noći potopljenog i probala jutros da operem-ništa. Izgleda da će žica da radi... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 646
7.11.2014 13:33:26   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Nemam vremena da prečešljam sve porukice, mnooogo smo dobre domaćice i imamo mnooogo saveta. user posted image Meni treba savet kako da očistim delimano keramički tiganj za palačinke? sinoć sam ih pravila i ponovila tiganj. Sipala sam par kapi za prvu palačinku i posle ulje više nisam koristila. Sad je mestimično crn i ne mogu da ga operem. user posted image

NIKAKO !!user posted image kud ga kupih. Sad radje pecem u svom starom tiganju palacinke majke mi.

Imam i vok ali ajd on nije tolko kritican kao ovaj za palacike. Inace ima super tiganj pise na jemu vicko, e taj vickasti je do jaja. Znaci u njemu mi zagori nesto i ja bukvalo kao na reklami samo predjem krpom preko i skine se. Neverovatno, a za tog vicka u zivotu nisam cula da se reklamirauser posted image . Mm i ja se salimo "daj vickasti" super je tiganj. A delimano...Nemam reci ma sve se zalepi u njima, moja sveki ima neke serpe, ubi Boze

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 647
7.11.2014 15:35:39   
mirkam
Moja sveki skoro uzela taj Delimano za palačinke i kaže da je baš nezadovoljna.Ja htjela da uzmem običan Delimano keramički tiganj,da konačno normalno isprzim jaja!Ali čini mi se da ni njime niste zadovoljne user posted image Sta da kupim za przenje a da se u njemu ne lijepi hrana ( naročito jaja)?
Ljiso,Vicko ima baš kvalitetne stvari i nije ni malo jeftin.Ja imam njihove tanjire,zdjele i još neke sitnice ali šerpe i sl nisam uzimala.Očigledno bih trebala..

< Poruku je uredio mirkam -- 7.11.2014 15:40:21 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 648
7.11.2014 18:36:08   
jess021
Ja sam za svadbu dobila Delimano set i skroz sam zadovoljna. Imam i taj za palacinke, nikad nisam imala problema. Bas su me iznenadili vasi komentari. Mozda postoji vise vrsta Delimano posudjauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 649
7.11.2014 19:32:44   
jance
ja imam Tefalove one Hotspot, veliki i za palacinke. i u masinu, i ribanje sa zicom, ma svasta su preziveli, kupljeni su kao poklon za svadbu, znaci 6 godina. nikad bolje. za Delimano sam bas cula jako puno losih komentara. meni se za 6 godina nikad ni jaje nije zalepilo a ni palacinka. prosto sam se zacudila kad sam procitala, pravo da vam kazem.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Ime za devojčicu
micolina

Koje Vam je ime najlepše

Petra (30%)

Mina (28%)

Dunja (42%)

Ukupan broj glasova: 317

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here