|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
7.8.2014 20:52:21   
Torbica
user posted image bas mi je drago!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 601
8.8.2014 9:33:31   
Misha i Ljisha
Torbice a do koje mere ja mogu da "pojacam" sa tom sodom. Ne operu se dobro Dunjice carapice.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 602
8.8.2014 9:53:43   
big mum
Ima li ilo ideju kako najbrže oprati venecijanere.Juče sam ih prala jedan po jedanuser posted image
Tj prvo ih skupim operem jednu stranu pa drugu,pa onda rastvorim i perem one ivice.Jednu po jednu.Otabanala sam se živa.Postoji li ikakva spravica tipa trozubac od spužvica ili nešto sl.user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 603
8.8.2014 11:07:28   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Torbice a do koje mere ja mogu da "pojacam" sa tom sodom. Ne operu se dobro Dunjice carapice.

Moji ne hodaju u carapicama nego u obuci.. Duplo probaj, ne 45 grama na litar nego 90 gr sode.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 604
8.8.2014 23:08:40   
Misha i Ljisha
Hvala Torbice. Moja ide bosa nekad a nekad u carapama a nekad izadje i u carapama napoljeuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 605
12.8.2014 22:59:11   
Sanjica26 RR
Kad razvijja testo na cemu razvijate? Da li je neka musema ili carsav? Ili imate nesto specijalno? Gledam Rudolfa kako ima neku mermernu plocu. To mi je bolja varijanta od ovog navedenog.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 606
12.8.2014 23:04:22   
branki*
mislis oklagijom kad razvlacimo testo?meni mm kupio musemu,ali ja to radim direktno na stolu ili radnoj povrsini,bez icega ispod.ako razvlacim kore za pitu,onu domacu,onda na nekom carsafu koji sluzi samo za to.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 607
12.8.2014 23:06:04   
Misha i Ljisha
ja isto kao i branki. Najcesce na radnoj povrsini. Mada meni je kuhinja uvek malauser posted image . Ja bih volela kuhinju kao u filmovima user posted image a opet kad bih je imala kad bih je oribala cakum pakum????

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 608
12.8.2014 23:11:18   
Štetica
Imam jedan carsaf koji sluzi samo za testo,i to na stolu. Sve drugo mi je malo. Tj velika mi je kuhinja,6 m radne ploce,al meni je to usko,i nikako nemogu da razvucem testo

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 609
12.8.2014 23:15:44   
Sanjica26 RR
Meni je mala kuhinja, pa ne mogu na radni sto.. Trpezarijski sto je stakleni i na njega stavlja musemu.
Ahh Miso i ja tome sanjam. Csk imam ideju u glavi kako treba da izgleda.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 610
14.8.2014 12:04:38   
jess021
sanjalice, meni je mm kupio ploču od medijapana u "Uradi sam" 100x50cm, jer su mi na radnoj ploči od kuhinje ostajali tragovi od noža kad pravim nešto što se seče. Jeste da mi je jednom pala na glavu kad sam pokušavala da je dohvatim, ali sam zadovoljna, služi ,i samo za pravljenje testa i kolače.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 611
14.8.2014 12:11:28   
Sanjica26 RR
jesss021 to je i mm meni predlozio da uzme. user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 612
18.9.2014 9:33:50   
Modessty
našla super savete za mnoge kućne poslove i probleme! Sjani su! user posted image

clever life hacks

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 613
18.9.2014 11:21:17   
Modessty

IZVORNA PORUKA: emicaa

Znate li možda čime je dobro očistiti burme od bijelog zlata?

bilo koju vrstu zlatnog nakita možeš očistiti tako što ćeš ga prokuvati u vodi sa malo detrdženta za suđe. Dovoljno je staviti dve - tri kapi. Staviš da malo provri. Izvadiš na pamučnu krpu i čim se prohladi dovoljno da te ne izgori, trljaš tom krpom da ga uglancaš. Ako nakit ima cirkone koji su lepljeni onda nemoj da kuvaš već probaj da ga očistiš sa malo sode bikarbone. mada ja sam moje neok prstinej i priveske sa cirkonima stavljala u vrelu vodu isto sa malo detrdženta za suđe.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 614
21.9.2014 21:09:09   
milicicak
Iskusne domacice, cime da operem malter sa pamucnih majci i trenerke?
Stavila sam ih u masinu na onaj kratki program i nista se nije opralo user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 615
21.9.2014 21:21:46   
Bibilib
Evo jednog ako vam se u frizideru oseti miris ili ako hocete da izbelibi svoje zube ... to je soda bikarbona...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 616
21.9.2014 21:30:44   
anita
Milicicak probaj da delove umazane malterom namazes sa sapunom koji se koristi za odmascivanje zidova ( pre krecenja se zidovi peru sa njim ) Ima ga u svakoj farbari.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 617
21.9.2014 21:34:53   
milicicak
Hvala, anita, probacu user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 618
17.10.2014 13:53:39   
nata11
Cime ocistiti prozore od boje- krecenja koja se zapekla a da ne ostetim prozor? Treba mi nesto cime bih gulila ali neznam sta da kombinujemuser posted image sa sretstvima. Samo domestos sa toplom vodom slabo deluje.

Direktna veza do poruke: 619
17.10.2014 13:57:08   
Milagros

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: emicaa

Znate li možda čime je dobro očistiti burme od bijelog zlata?

bilo koju vrstu zlatnog nakita možeš očistiti tako što ćeš ga prokuvati u vodi sa malo detrdženta za suđe. Dovoljno je staviti dve - tri kapi. Staviš da malo provri. Izvadiš na pamučnu krpu i čim se prohladi dovoljno da te ne izgori, trljaš tom krpom da ga uglancaš. Ako nakit ima cirkone koji su lepljeni onda nemoj da kuvaš već probaj da ga očistiš sa malo sode bikarbone. mada ja sam moje neok prstinej i priveske sa cirkonima stavljala u vrelu vodu isto sa malo detrdženta za suđe.

prokuhavanje sa deterdentom šteti bilo kojem nakitu posebno zlatnom,zato preporučujem ovu drugu soluciju sa sodom bikarbonom...dovoljno je ostaviti nakit u mlakoj vodi sa malo sode bikarbone,poslije ga očistiti starom četkicom za zube.user posted image

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 620
17.10.2014 14:01:31   
World
Acetonom?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 621
17.10.2014 14:22:18   
Modessty
Ja ne bi acetonom. Mislim da je prviše jak

IZVORNA PORUKA: Milagros

prokuhavanje sa deterdentom šteti bilo kojem nakitu posebno zlatnom,zato preporučujem ovu drugu soluciju sa sodom bikarbonom...dovoljno je ostaviti nakit u mlakoj vodi sa malo sode bikarbone,poslije ga očistiti starom četkicom za zube.user posted image

Nisam primetila da moj nakit ima neka oštećenja od detrdženta. Zašto šteti? I kako?

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 622
17.10.2014 14:33:19   
jess021
A da probaš da naprskaš sa tečnošću za prozore, pa da ostaviš malo da "odmekne", pa onda sunđerom za suđe, onom grubljom stranom.
Ja sam tako radila, ali nije baš bilo zapeklo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 623
17.10.2014 14:51:57   
Milagros

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ja ne bi acetonom. Mislim da je prviše jak

IZVORNA PORUKA: Milagros

Nisam primetila da moj nakit ima neka oštećenja od detrdženta. Zašto šteti? I kako?

Možeš otkuhavati ali to je gruba tehnika čišćenja nakita...ne vidiš promjene sada ali vidjeće se vremenom,dijelovi koji su sastavljani gube na čvrstoći,kamenje poispadatiprilikom kuhanja zlato se može izgrebati,a deterdžent je jaka hemikalija i u svakom slučaju bolja je soda.

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 624
17.10.2014 14:54:54   
Mariya
da pitam i ovde: pojavila mi se budj u ormaru, plesan se nahvatala na svakom milimetru lesonita,znaci na poledjini ormara i dnu fioka. zna li neko kako to da ocistim?

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Trudnoća i sport
guppy RR

Da li si se u trudnoći bavila nekim sportom?

Da, profesionalno (5%)

Da, više puta nedeljno (0%)

Da, jednom nedeljno (0%)

Da, retko (5%)

Ne (91%)

Ukupan broj glasova: 22

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here