Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 20:09:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo onako, malo umorno ... bio nam kum pomagao muzu da upali auto na gurku -opet akumulator inace , je u odlicnom stanju samo da to promenimo . Pokidala mi se omiljena ogrlica beba se udarila o ivicu vrata , nadulo joj se tamo kod vratne zile na glavi ..boli je na dodir
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 21:09:33
|
|
|
|
milicicak
|
Vece u kliniku ima li nekog raspolozenog za kaficu? Ja zavrsavam neku papirologiju za posao, mini buba uspavljuje mm Sta se kod vas desava?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 22:37:21
|
|
|
|
bubulence
|
mmm moze kafica, mozda je malo kasno ali nema veze.... gde ste zenskaci???
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 23:27:27
|
|
|
|
mati
|
Bubi nidje nikog... Ja sve cekam da se pojavi zapkic s muzikom ...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 23:28:58
|
|
|
|
bubulence
|
a nje nema pa nema... ma ceka zena da se otvori opet kafana, nece valjda u kliniku da dovodi momke
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 23:35:20
|
|
|
|
mati
|
Ja mislim da se sledeci otvara Ljisin RRanc... Tamo ce biti i muzike i za sve ponesto
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 23:39:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma Ljisa je daleko... jedino bih otisla zbog svezeg vazduha
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 5:21:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 7:58:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja se probudila sa strašnom glavoboljom
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 8:07:35
|
|
|
|
Lu
|
Jutrooo Jel znate neku dobru stranicu gdje se može učiti njemački, idem ja na tečajali bi još malo, sa strane
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 8:17:52
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Da li je neko za doručak?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 8:20:31
|
|
|
|
Olga75
|
jutro Lu gledaj RTL nemacki , mozda tamo ima nesto super a i oni sve sinhronizuju
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 8:33:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mati Ja mislim da se sledeci otvara Ljisin RRanc... Tamo ce biti i muzike i za sve ponesto moozeeee . mmm kakav dorucak
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 8:34:26
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Lu Jutrooo Jel znate neku dobru stranicu gdje se može učiti njemački, idem ja na tečajali bi još malo, sa strane Mozda pomogne klik i klik
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 10:14:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Uh, ko kuva kafu...? Treba mi jedno 10 šolja da bih došla k sebi...Izvol'te! Nemam ideju šta da napravim za ručak.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 10:21:20
|
|
|
|
Modessty
|
lela kako si danas?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 10:59:10
|
|
|
|
lelaigor
|
Pročitala si kako sam.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 12:11:25
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Pročitala si kako sam.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:30:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Caos mame, mi u nekoj guzvi, sledece srede slavimo treci rodjendanko, pa su pripreme vec u toku. Danas je dobila prvi poklon od mame i tate, tablet, pa me zanima ako neka od vas zna gde mogu da skinem ctrace masu i medveda i pepu prase da mi da linkove... Hvala unapred
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:32:57
|
|
|
|
Modessty
|
Cure ja se odjavljujem za danas. Imaću goste celo popodne i veče! Budite dobre i nasmejane! UM imam ja Pepu, samo da se dogovorimo kako da ti dopremim Ili probaj da nađeš na torentu, to je najbolja varijanta
< Poruku je uredio Modessty RR -- 28.10.2014 14:34:09 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:34:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod moze li preko fb, ili preko emaila? Kako ja to posle prebacim na tablet nisam za tehniku pa to ti je ahhahah
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:36:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod je li to ovo klik
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:45:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mi u subotu idemo kupovati sve što treba za rodjendan a u 11 imam termin za pramenove,pojma nemam kako ću sve stići jer ćemo u njemačku u kupovinu dosta stvari je jeftinije nego ovde.Danas smo se fino našetale,hladno je ali smo ipak izašle iz stana. UM mi imamo neki program za skidanje tih stvarčica pitaću mužića kako se zove pa ću ti poslati jer ja nemam pojma kako se zove samo znam da nije komplikovano.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:48:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice pitaj, pa mi javni n ovde ili na fb
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 14:58:34
|
|
|
|
anita
|
Dobar dan Mi danas bili na kontrolu. Sve tri bebe su ok. Lepo napreduju. Sada imaju 533gr, 522gr i 562gr. Ja sada pijem kaficu a evo za vas posluzenje
|
Anketa
CherryDa li vam se svidja ime Visnja? (
43%)
(
57%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!