Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 4:24:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro ovisnici , evo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 6:07:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 7:51:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jeste se naspavale?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 8:01:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooooooo jao ja bas jesam, prija mi ovo pomeranje sata inace sam ne ispavana!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:02:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:06:32
|
|
|
|
Peace*
|
Goooooooooood morning!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:38:14
|
|
|
|
Modessty
|
MOram da vam ispričam šta nam se juče desilo! Bili su nam u goste prijatelji koje nismo videli mesecima. Celo leto su putovali i provodili se. Juče se javili da dođu da nam ispričaju novosti. Mi naravno odmah pomislili da je ona konačno trudna. I sve čekamo lepe vesti. I kad su došli kažu: znate mi smo se razveli! Mi u šoku! Kaže im mm:!pa dobro, ako ste tako rešili, nek vam je sa srećom" Oni oduševljeni što smo jedini koji im nisu rekli - pa zašto, pa niste trebali.... Kažu dobro su razmislili i rešili tako kako su rešili. On ide u Koreju da se tamo zamonaši. Još sam u šoku. Ali svakako im želim sreću.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:41:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mod i ja bih bila u šoku,ajd ok rezveli se,ni prvi ni poslednji ali da se zamonaši i to još u Koreji,e svašta da čujem
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:43:23
|
|
|
|
Modessty
|
videh ja da njoj uopšte nije lako i nije joj sve jedno. Iako se sve vreme smeška i trudi da izgleda kao da je sve ok. Baš mi je žao! Nadam se da će naći nekog ko je neće tako izneveriti!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:47:54
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutrooooooo! Evo kafice u mom maniru! E Bože svašta, Mod. Baš bezveze...ali da se zamonaši?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:01:35
|
|
|
|
Modessty
|
gladna sam...sad se setih da nisam još doručkovala!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:13:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Lela,kakva kafa@ njami! O svasta mod! Odakle da bas tamo ide!!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:23:10
|
|
|
|
lelaigor
|
Ni ja još nisam doručkovala...sad ću, čekam dete. A ona odugovlačiiiiii joj! Von, jel' vidiš?! Najlepša kafa!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:43:10
|
|
|
|
anita
|
Lela divna ti ova kafica. Hvala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:45:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jede mi se nesto slatko.pijem slatku kafu,ali mi fali i tortica!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:52:42
|
|
|
|
blesavko
|
Moze kafa... . Vec popila jednu al mi bi mi prijala jos jedna... Ovo moje dete nezna za pomeranje sata . Von jel moze slatko od smokve...nista drugo nemam...evo vec 3 meseca nista slatko nisam spremila. Jos se nisam opasuljila od porodjaja, nikako da se organizujem, to sto imam malo slobodnog vremena dok L spava ja iskoristim za peglanje, sredjivanje ili za odmor
< Poruku je uredio blesavko -- 27.10.2014 10:55:27 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:53:25
|
|
|
|
Modessty
|
konačno doručak! A obradovaše me da imamo i tortu!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:05:04
|
|
|
|
vonavoj
|
blesavko,moze! pa da me lepo protera!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:14:23
|
|
|
|
blesavko
|
Kad to vec pomenu, ja se posle porodjaja jedno mesec dana strasno nasekirala pomislila da sam zaradila neku bakteriju u bolnici zbog mojih cestih poseta wc-a. Tek posle skontala da mi je od svezih smokvi, sta cu kad nam smokva ko blesava rodila a ja drcna
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:31:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan ..ja jedem pizzu pa cemo ici u setnjicu moja princeza i ja. ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:34:18
|
|
|
|
Modessty
|
blesavko promeni tiker! i dobaci to slatko
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 13:20:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan i od mene
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 13:23:29
|
|
|
|
Bibilib
|
I od mene naravno...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 14:24:28
|
|
|
|
Modessty
|
ja idem kući. Spava mi se a kući me čekaju moja čudovištanca.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 16:54:33
|
|
|
|
emicaa
|
Večera se krčka,Dora spava a sad će mi dragi sa posla,a vi,kako te
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da mislite da je pampers takmicenje za malog akrobatu prevara?malena89Kolikoimate poznanika? Da li mozete skupiti 400 glasova svaki drugi dan? ja mislim da vecina nas to ne moze sem ako nevaramo. Sta vi mislite?Da (
41%)
ne (
34%)
mozda (
25%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!