Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 15:00:49
|
|
|
|
emicaa
|
anita svaka ti cast,nisam znala da ce da budu tri srece
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 15:41:25
|
|
|
|
anita
|
Emice hvala punooooo.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 17:10:46
|
|
|
|
Klarita
|
Anita ne videsmo se, ali opravdano si bila odsutna, neka vam je srecno preseljenje Devojke, ko kuva kafu?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 17:23:40
|
|
|
|
anita
|
Klarita bas mi je zao sto se nisam druzila sa vama. Ali bice prilike uskoro nadam se. Saljem ti , ljubi decicu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 17:37:52
|
|
|
|
milicicak
|
Dan u kafanu :) Anita, divnooo tri bebice :) da su vam zdrave i vesele :) Ja se opet ukocila sad sa druge strane, cekam da lekici pocnu da deluju... Moje dete juce samo trazilo da skine pelenu i obuce gacice... Pupu, necu jos u temu da je ne ureknem kao prosli put :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 19:05:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anita divne vesti! Dobro vece ! Ceo dan smo imali majstore i uporedo mi bile sestre. ..haos
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 19:22:45
|
|
|
|
nata11
|
Anita divnooo. Ja kasnim na popodnevu kaficu ali evo jednu vecernju da pristavimo
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 28.10.2014 19:36:48
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam umorna strasno, evo decica u krevetu i valjalo bi uciti, nemam pojma kako cu, dusa mi spava... Ljubim vas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 0:55:02
|
|
|
|
Klarita
|
podhitno nagradna igra Laku noc, drugari
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 4:52:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 9:13:55
|
|
|
|
branki*
|
misu,ti bas rano ustajes,dobro jutro ja dzonjam do pola 11,pa idem za to bolovanje.vreme je grozno.sreca,pa mi je stan blizu zdravstvenog centra,inace bih se smorila skroz.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 9:21:03
|
|
|
|
mali_mis
|
branki, rano i legnem A. zaspi oko 20h, pa i ja sa njim. Umori me preko dana, pa uvece jedva gledam.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 9:24:12
|
|
|
|
branki*
|
ja juce isto rano legla,da uspavam bozu oko 9,pa se i ja uspavala...nego se budim nocu,to me nervira bas.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 9:24:44
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Ja dok stigla na posao, pa dok završila nešto mom tati... Sad sam gladna a mrzi me da idem po doručak!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 9:31:23
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mod je li to ovo klik poslala sam ti pp
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 9:45:56
|
|
|
|
big mum
|
Dan Moji klinci po običaju cijelu noć ustaju i muž rano na posao.Lupa ,drnda po kući Na kraju ustanem u 06.15h.Obučem se i da odem u pekaru po kifle ustanu oboje . Dok smo se izmazili i obukli vrjeme za ići u školu. Evo me kunjam,čekam da završi mašina da prostrem dok ima vjetra-aj barem nečemu služi . Slabo se javljam ,ne stignem ujutru a naveče zakunjam rano.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 13:12:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste zenske, ja malo po predavanjima, mao kuci,U nece u vrtic, ali od ponedeljka ce morati Tako sma uzbudjena zbog njenog rodjendana, zakazana igraonica, torta naucena, da iskupujem jos po neke sitnice i jedva cekam sredu.... Dete mi puni 3 god a kao da se juce rodila
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 13:35:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Gladna sam, treba smisliti rucak ! A neka cokolada ovde od 200g , gleda ona mene gledam ja nju . Videla sam tako dobru teksas jaknu sa krznom , dan i noc mi je pred ocima da li je 4800 puno? Turska roba. UM, daj sliku torte!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 14:03:07
|
|
|
|
emicaa
|
Moje pile konačno zaspalo pa imam kratku pauzu jer će ovo spavanje kratko trajati.imam milion stvari da uradim a ništa mi se neda. Sledeći petak mi stižu mama i kuma,baš sam nestrpljiva.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 14:23:07
|
|
|
|
Klarita
|
BM Emicee, super, nauzivacete se i ispricati za sve pare sto kazu i imaces non stop drustvo. Koliko ostaju? UM, daj sliku? Koja vam je tematika? Ja se raspadam, radim generalku po kuci...imam upalu misica, a imam utisak da se vrtim u krug...Zena jako dobrog druga mm je trudna posle 4g borbe i obecala sam joj da cu je posetiti danas popodne, a nemam snage da se odvucem do kupatila i sredim se. Sama sam sa decom, jes da N spava, ali K ce svakog trenutka da pristigne i krece ludnica lak sa noktiju mi iskrzan, trebam kosu da perem grrrrrrrrrrr Je l' ima neko picance?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 14:28:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ostaju samo deset dana,mama ne može duže jer ima termine kod doktora a kumina mama operisana prošle sedmice pa ostaje kraće nego što je htjela ali ja prezadovoljna i sa ovoliko,već sad znam da ćemo kuma i ja većinu noći provodit budne
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 15:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo je torta Klarita nemamo neku posebnu tematiku, jos ove godine kuliram, a sledece ne znam sta me ceka
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 15:32:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Napravila sam cigare. A. spavao danas citavih pola sata. Do malopre je raznosio dzezve, serpe, plasticne tanjire i kao kuvao na kutiji koja mu je sporet. Mogla bih uskoro jos jednu kafu, daleko je 20h.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 16:02:12
|
|
|
|
anita
|
Ja pijem , ko je za da kuvam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 29.10.2014 16:28:39
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: anita Ja pijem , ko je za da kuvam I ja upravo pijem e da sam znala,sacekala bi da mi ti skuvas
|
Anketa
Koje ime dati?ivancica982Koje vam je ime najlepše?Strahinja (
25%)
Nemanja (
28%)
Relja (
30%)
Bogdan (
17%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!