Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 4:24:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro ovisnici , evo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 6:07:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 7:51:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jeste se naspavale?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 8:01:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooooooo jao ja bas jesam, prija mi ovo pomeranje sata inace sam ne ispavana!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:02:21
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:06:32
|
|
|
|
Peace*
|
Goooooooooood morning!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:38:14
|
|
|
|
Modessty
|
MOram da vam ispričam šta nam se juče desilo! Bili su nam u goste prijatelji koje nismo videli mesecima. Celo leto su putovali i provodili se. Juče se javili da dođu da nam ispričaju novosti. Mi naravno odmah pomislili da je ona konačno trudna. I sve čekamo lepe vesti. I kad su došli kažu: znate mi smo se razveli! Mi u šoku! Kaže im mm:!pa dobro, ako ste tako rešili, nek vam je sa srećom" Oni oduševljeni što smo jedini koji im nisu rekli - pa zašto, pa niste trebali.... Kažu dobro su razmislili i rešili tako kako su rešili. On ide u Koreju da se tamo zamonaši. Još sam u šoku. Ali svakako im želim sreću.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:41:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mod i ja bih bila u šoku,ajd ok rezveli se,ni prvi ni poslednji ali da se zamonaši i to još u Koreji,e svašta da čujem
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:43:23
|
|
|
|
Modessty
|
videh ja da njoj uopšte nije lako i nije joj sve jedno. Iako se sve vreme smeška i trudi da izgleda kao da je sve ok. Baš mi je žao! Nadam se da će naći nekog ko je neće tako izneveriti!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 9:47:54
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutrooooooo! Evo kafice u mom maniru! E Bože svašta, Mod. Baš bezveze...ali da se zamonaši?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:01:35
|
|
|
|
Modessty
|
gladna sam...sad se setih da nisam još doručkovala!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:13:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Lela,kakva kafa@ njami! O svasta mod! Odakle da bas tamo ide!!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:23:10
|
|
|
|
lelaigor
|
Ni ja još nisam doručkovala...sad ću, čekam dete. A ona odugovlačiiiiii joj! Von, jel' vidiš?! Najlepša kafa!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:43:10
|
|
|
|
anita
|
Lela divna ti ova kafica. Hvala
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:45:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Jede mi se nesto slatko.pijem slatku kafu,ali mi fali i tortica!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:52:42
|
|
|
|
blesavko
|
Moze kafa... . Vec popila jednu al mi bi mi prijala jos jedna... Ovo moje dete nezna za pomeranje sata . Von jel moze slatko od smokve...nista drugo nemam...evo vec 3 meseca nista slatko nisam spremila. Jos se nisam opasuljila od porodjaja, nikako da se organizujem, to sto imam malo slobodnog vremena dok L spava ja iskoristim za peglanje, sredjivanje ili za odmor
< Poruku je uredio blesavko -- 27.10.2014 10:55:27 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 10:53:25
|
|
|
|
Modessty
|
konačno doručak! A obradovaše me da imamo i tortu!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:05:04
|
|
|
|
vonavoj
|
blesavko,moze! pa da me lepo protera!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:14:23
|
|
|
|
blesavko
|
Kad to vec pomenu, ja se posle porodjaja jedno mesec dana strasno nasekirala pomislila da sam zaradila neku bakteriju u bolnici zbog mojih cestih poseta wc-a. Tek posle skontala da mi je od svezih smokvi, sta cu kad nam smokva ko blesava rodila a ja drcna
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:31:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan ..ja jedem pizzu pa cemo ici u setnjicu moja princeza i ja. ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 11:34:18
|
|
|
|
Modessty
|
blesavko promeni tiker! i dobaci to slatko
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 13:20:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobar dan i od mene
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 13:23:29
|
|
|
|
Bibilib
|
I od mene naravno...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 14:24:28
|
|
|
|
Modessty
|
ja idem kući. Spava mi se a kući me čekaju moja čudovištanca.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 27.10.2014 16:54:33
|
|
|
|
emicaa
|
Večera se krčka,Dora spava a sad će mi dragi sa posla,a vi,kako te
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
kika 80ime za djevojcicuAtina (
24%)
Lorena (
22%)
Teodora (
54%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!